UAOTZYV.COM

Da-Vinci Сlinic

Адрес Харків, узвіз Куликівський, 6
Метро Архітектора Бекетова 0.28км
Телефон +380 (66) 938-00-03
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт da-vinci.clinic
Рубрики Медицинский центр, Диагностический центр, Эндокринолог, Акушер-гинеколог, Ортопедическая клиника
Оценка 4.6 49 отзывов
Похожие компании в категории
Медицинский ОК Центр — Харків, вулиця Маяковського, 24
Беатрис / Медицинский центр Беатріс — Харків, вулиця Пушкінська, 44
Медичний центр Стоматологія Пальміра — Харків, майдан Захисників України, 1

Da-Vinci Сlinic отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
ЛиНа
26 марта 2024 в 0:58

Мій візит, що не відбувся. Була записана на прийом до Чередниченка о 14: 30. Рівно тим часом лікар вийшла і зникла. Я чекаю 5 хвилин, 10,15. Підходжу до адміністратора і цікавлюся, коли почнеться мій прийом. На що була відповідь: Ну, лікар вийшла, чекайте. Ага, а я ж подумала, що мені здалося, але тепер все прояснилося) І так вона нікуди і не зрушила з місця. Якийсь лікар, побачивши моє занепокоєння, пішов (замість адміністратора) дізнаватися, що за причина. Повернувся без якогось пояснення.
Я зрозуміла б будь-яку озвучену причину, різні бувають нюанси і всі ми - люди. Але нікому не було цікаво її впізнавати та озвучувати.
Чекаючи тихенько 30 хвилин, я зібралася і пішла засмучена таким підходом і втратою часу. Ніхто з клініки мені не передзвонив. Я не відчула прийому, вони не помітили нового пацієнта.
P.s. Візит був у серпні 2019
Судячи з останніх відгуків, я даремно чекала 5 років. Адже нічого не змінилося. Відчуваю провину, дякую, що тицьнули мене вчасно. Каюсь. Треба було писати відразу відгук, незважаючи ні на що, навіть на підколи мені у відповіді адміністрацією. Можливо, всі ці роки люди не витрачали б свого часу і нервів у цьому місці.

Анна
21 января 2024 в 10:41

Дякую за висококваліфіковану допомогу судинному хирургу Пуляєвій Їнні Сергіївні, а також усьому персоналу за гарне ставлення та профессіоналізм!

Константин
20 января 2024 в 14:03

Дуже дякую судинному хірургу Пуляєвій Інні Сергіївні. Лікували варікозну хворобу. Професійно, дуже добре. Рекомендую

Елена
24 ноября 2023 в 21:27

Дуже рада, що звернулася у цю клініку до гінеколога Яни Валеріївни. Неймовірний лікар! 3 фахівця не змогли нормально встановити діагноз, і тільки вона змогла мені все чітко пояснити. Нарешті вдалося знайти свого лікаря! Буду обов'язково звертатися ще! Дівчатка адміністратори дуже приємні. Тільки найкращі враження! Дякую!

Татьяна
08 ноября 2023 в 18:45

Дуже рада, що потрапила саме до Яни Валеріївни Чередниченко, зробила операцію і почуваюся чудово, з будь-яких питань можна їй написати і вона завжди підкаже що і як зробити. Дуже контактна та приємна людина.
Відмінна клініка

Светлана
05 ноября 2023 в 16:59

Хочу висловити величезну подяку всьому колективу клінікі Да-Вінчі та особисто гінекологу Чередниченко Яні Валеріївні за проведену лапароскопічну операцію, яка відбулася 6 днів тому. Сьогодні мені вже зняли шви та я почуваю себе майже як до операції:)

Якби мене запитали, яким має бути ідеальний гінеколог, я б точно описала Яну Валеріївну! Сучасний лікар-гінеколог, про якого можна тільки мріяти!

Високий рівень професіоналізму, багаторічний досвід, уважність до деталей, турбота та поважливе ставлення до пацієнта – це саме те, що вражає, викликає довіру та залишає приємні враження.

Я потрапила до Яни Валеріївни, як до практикуючого гінеколога-хірурга, за рекомендацією іншого лікаря. На першій консультації, з перших хвилин спілкування, внутрішній голос сказав – так, я перебуваю в надійних руках. Це надзвичайно важливо, особливо, коли мова йде про термінові питання. Поставлено діагноз і прийнято рішення про лапороскопію.

Все пройшло добре. Перша ніч – в палаті інтенсивної терапії, а наступного дня перевели в звичайну палату. Пригостили чаєм та печивом, а пізніше бульоном. Виписали після обіду. Взагалі, перший та другий день – найскладніші, але потім швидке відновлення.

Медичні сестри, Юлія та Анна, щиро дякую Вам за цілодовобу увагу та турботу. Це надзвичайно важливо після операції! На рецепції клініки також поважливе ставлення, адміністратори надавали вичерпні відповіді на всі мої питання.

Дякую за професіоналізм!

Виталина
23 октября 2023 в 7:19

Яна Валеріївна, це найкращий лікар-гінеколог, завжди все підкаже та грамотно розповість за станом здоров'я, довіряю тільки їй

Юлия
22 сентября 2023 в 0:50

Мама робила планову операцію із заміни суглоба за рекомендаціями знайомого, який робив і залишився задоволеним. Обслуговуючий персонал дуже уважний і все було на найвищому рівні, а саме: 3-разове харчування, медсестри цілодобово можуть прийти до тебе на допомогу, якщо треба знеболити - знеболять.

Інтернет, телевізор, санвузол-чистий та стерильний.

Медсестри часом були суворими і мотивували швидше маму вставати на ноги і одужувати.

Валентина
13 апреля 2023 в 13:10

Хочу щиро подякувати весь персонал клініки Да-Вінчі, вся атмосфера якої сприяє довірі та впевненості, що тут допоможуть і не зупиняться на півдорозі. Знання, майстерність і, головне, прагнення лікарів, таких як судинний хірург Пуляєва Інна Сергіївна, ортопед Хмаренко Олександр Миколайович, медичні сестрички, анестизіологи, адміністратори з перших хвилин відвідування клініки і до прощального побажання: "Будьте здорові! ", боротимуться саме Ваше здоров'я. Підтримуватимуть, направлятимуть, навчатимуть, шукатимуть і знаходитимуть причину хвороби та методику лікування. Низький уклін та безмірна подяка Всім Вам! Залишайтеся такими назавжди! Будьте здорові Ви самі та всі Ваші рідні та близькі!

Саша
18 апреля 2022 в 15:39

Добрый день!
Хочу поблагодарить Яну Валерьевну, Николая Николаевича, а также мед. Персонал: Юлию, Данила, Александра. Благодарю вас за высочайший профессионализм и человеческое отношение!
Яна Валерьевна с первого приёма рассказала о текущем состянии моего здоровья и как решить проблему, с которой я обратилась.
В течении всей операции анастезиолог Николай Николаевич находился рядом и поддерживал морально.
Хочу так же отметить замечательные условия в палате во время моего пребывания в клинике. И, конечно, постоянный уход и забота мед. Персонала - это было очень важно для меня после операции.
После выписки Яна Валерьевна периодически звонила, уточняла моё самочувствие, давала ценные советы.
Огромное Вам спасибо!

Женя
03 апреля 2022 в 17:57

Спасибо огромное доктору Чередниченко Яне Вальервне, за ее внимательность и профессионализм! Спасибо всему коллективу клиники! Попав в надежные руки профессионалов исчезают все страхи!

Саша
18 марта 2022 в 22:45

Добрый день! Хочу выразить слова благодарности Чередниченко Яне Валерьевне, врачу, которая, с первого приёма рассказала что именно происходит с моим женским организмом и как все восстановить. Было назначено лечение, я и не ожидала, что оно так быстро поможет! Так же была проведена лапароскопия, и боль, которая мучала меня годами, ушла. На сколько я благодарна Яне Валерьевне, словами не передать! Очень внимательная, про все расспросит и все выслушает, всегда ответит на телефонный звонок, всегда найдёт время для экстренного приёма. Я и моя семья очень Вам благодарны! Ещё хочется сказать большое спасибо врачу анестезиологу Полине Геннадьевна, которая подошла к моей проблеме не только как врач, но и как близкий друг, расслабив меня ещё до анестезии. Находясь в клинике, после операции, я была как дома! Очень внимательный и заботливый мед. Персонал! Большое Вам спасибо!

Ольга
18 марта 2022 в 18:10

Очень приятный и внимательный персонал. Безмерная благодарность лёгкой руке Александра Сергеевича. Индивидуальный подход Полины Геннадиевны превосходен️️️

Саша
15 марта 2022 в 11:32

Возили маму на обстеження. Сказали грижа 5см. Допоможе лише операція за 35 000грн. Сьогодні звернулися в іншу лікарню, пройшли обстеження грижи немає, виписали ліки і відпустили додому. Ви справді б за 35 тис калічили жінку похилого віку?

Тамара
01 февраля 2022 в 17:19

Чесно кажучи, дуже боялась. Діагноз, який поставив Олександр Сергійович Малюженко мене дуже злякав. Але я дала згоду на оперативне втручання. І це було вірне рішення. Дякую Вам, Олександр Сергійович, за професійно проведену операцію. Як добре, що в нашому Харкові є такі професіонали. Дякую анастезіологу Поліні Геннадіївні, дякую всьому прекрасному персоналу клініки.

Саша
24 января 2022 в 23:38

Робила операцію в кліниці Да Вінчі. Професіоналізм лікарів високий. Зробили все як і обіцяли до операції. У виписці стаціонарного хворого було вказано: "явка для контрольного огляду через 1 міс. " В назначений термін, як і було предписано я з'явилась до свого лікаря, він швидко оглянув шви, повідомив про результати гістології і виписав чек на 200 грн. При цьому я вважаю що це неправильно бо лікар оглянув результат своєї роботи. А я сплативши за операцію більш ніж 20000 грн. (що не дуже дешево) маю право на бескоштовне отримання результатів свого лікування. Склалось враження що клініка не несе відповідальність за результат праці своїх лікарів

Nataliia
25 декабря 2021 в 10:41

Удаляла здесь желчный пузырь. Все было на высшем уровне, и хирург, и анестезиолог, и палата. Персонал постоянно был на связи в любое время суток. Кровать в палате на пульте управления, очень удобно. Операций раньше не делала, но страшно не было, благодаря хорошему коллективу медиков. Могу рекомендовать эту клинику по всем параметрам. Оперировал Комарчук Е.

Julia
11 ноября 2021 в 0:26

Огромное спасибо Яне Валерьевне Чередниченко за заботу и профессионализм! Я и мама оперировались в клинике Да Винчи и Яна Валерьевна сразу внушила доверие и веру, что все обязательно пройдет хорошо. Мы теперь наблюдаемся здесь всей женской половиной семьи:) Отдельная благодарность, что доктор всегда на связи даже после лечения и интересуется состоянием. Спасибо большое медсестрам, которые ухаживали за мной во время реабилитации, после операции не отходили от меня и я чувствовала, что здесь в надежных руках. Вы молодцы!

Саша
06 ноября 2021 в 11:43

Огромная благодарность доктору медицинских наук Пуляевой Инне Сергеевне за ее золотые руки. После операции на сонную артерию у моей жены значительно улучшилась реабилитация после инсульта.

Наталия
18 сентября 2021 в 18:52

Хочу выразить огромную благодарность замечательному, чуткому доктору Чередниченко Яне Валерьевне. Огромное спасибо всему коллективу клинике Da-Vinci. Анестезиологу Полине, наркоз прошёл чудесно! Отошла от него без последствий. Я даже не успела осознать, что так всё быстро и классно прошло. Большое спасибо всем мед. Сестрам, всем девочкам и ребятам.
Вы молодцы!
Вы профессионалы своего дела!
Желаю процветания Вашей клинике!

Добавить отзыв