UAOTZYV.COM

Частный детский сад Happy Life Скандинавский

Адрес Харків, вулиця Отакара Яроша, 25А
Метро Ботанічний Сад 0.17км
Телефон +380 (50) 022-10-89
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
Сайт happylife.net.ua
Рубрики Детский сад, Детский лагерь, Детский психолог, Детский развлекательный центр, Детский клуб
Оценка 4.4 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Happy Life Приватний дитячий Еко-садок, Харків — Харків, Рівний провулок, 3
Похожие компании в категории

Частный детский сад Happy Life Скандинавский отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
23 октября 2023 в 22:39

Хочу висловити слова вдячності всьому персоналу дитячого садочку, за те що Ви робите по відношенню до дітей. Завжди все цікаво, захопливо, в кольорах. Розвиток та дитинство, цікавість та позив переповнює дитячій колектив. Дякую. Це той садок до якого дитина йде залюбки.

Роман
12 октября 2023 в 23:02

Садик повне дно! Якщо ви любите свою дитину не надумайте віддавати її в цей сад. Харчування відстій, адміністратор Ганна дуже груба і неприємна особистість! У вічі посміхається, а за спиною розводить не зрозумілі плітки. Позорище.

Евгения
28 сентября 2023 в 19:55

Дуже вдячна колективу нашого садочка! Дитині подобається, ходить з задоволенням. Я дуже довільна методикою виховання дітей та формою спілкування з батьками. Заняття чудові, кухня гарна, а також ще й логопедична корекція. Дуже задоволена

Алёна
17 сентября 2023 в 0:59

Дуже раді ходити до цього садочку, де кожного дня дитина вчиться чомусь новому, співає, танцює, вчить англійську, займається «йогою», пізнає світ. Групи невеликі, кожній дитині приділяється час і увага. Найцікавіші свята влаштовуються у Happy life! Всім рекомендую цей заклад до відвідування

Anastasiia
16 сентября 2023 в 11:57

Гарний садок. Відвідуємо вже більше ніж півроку. Гарне ставлення до дітей, цікаві заняття, прекрасні свята. Персонал найкращий. До цього садочка перепрошували ще 3 приватні заклади. Небо і земля. Всього вам найкращого! Тепер хочемо у вашу новеньку школу наступного року

Наталія
23 августа 2023 в 16:00

Гарний садочок, ввічливий персонал та наша улюблена вихователька Ліда яку ми обожнюємо всією сім’єю) рекомендую

Екатерина
08 августа 2023 в 9:37

Найкращий садочок, діток люблять і цінують, індивідуальний підхід, дитина рветься до садочку і не хоче йти додому. Як на мене це показник якості і що її там не ображають

Вячеслав
05 августа 2023 в 2:06

Атмосфера затишку та дружелюбності відчувається, щойно переступиш поріг садочка Happy Life. Цим затишком, передусім, варто завдячити власниці - Олені Василівні. Вона зуміла не тільки створити цю атмосферу, але і згуртувати колектив справжніх професіоналів. Вихователі проводять свої заняття згідно з програмою. Навчання в ігровій формі відбувається настільки не нав’язливо, що діти й самі не помічають, як вчаться чогось нового.   Щоденно проводяться також різні заняття: музичні, логіко-математичні, розвиток мовлення, фізкультурні, гімнастика, англійська. В садочку діє послуга «Клубний час»: гімнастика та хореографія, підготовка до школи, тхеквондо, логопедичні заняття.
Висловлюю щиру подяку за самовіддану натхненну працю садочку Happy Life.
Дякую, що робите дітей щасливими

Анастасия
27 июля 2023 в 0:11

Для нас это лучший сад в который мы ходили, ребенок каждое утро просыпается и просит идти к любимой воспитательнице Анечке. Очень благодарны всему коллективу за внимание и любовь к нашему сыну. Могу с уверенностью сказать что в этом саду лучший коллектив, все приветливые и внимательные. Спасибо отдельно руководителю Елене Васильевне, что собрала такую команду) любим вас

Марина
27 июня 2023 в 23:13

Для нас найкращий садок із усіх.
Happy life (назва говорить сама за себе) Наш малюк там більше ніж щасливий.
Дякую велике вихователям та помічникам
Олена Василівна-директор просто супер жінка) Відповість, підкаже, заспокоїть) Адміністратор Ольга так само допоможе у вирішенні будь-якого питання)
Рекомендуємо.

Надежда
25 июня 2023 в 14:53

Чудовий дитячий садок, ми залишилися дуже задоволені, його закінчив старший син 2 роки тому, тепер туди ходить наша молодша дочка. Діти під надійним наглядом людей, яким ми довіряємо, багато прогулянок, багато занять, багато цікавих активностей та яскравих подій. Дуже рекомендуємо!

Марина
22 июня 2023 в 22:36

У цьому саду з нами трапилася дуже страшна ситуація! 7 лютого 2023 року прийшли на перший пробний день до обіду. Дитині 4,5 роки. Коли в обід забирали дитину, адміністратор та вихователь дуже нервували, хвилювалися. Розповіли, що дитина хотіла втекти з саду і вийшла за двері надвір. Ми здивувалися і взагалі не розуміли, як це сталося. На запитання скільки це тривало, вони відповіли – буквально 2 хвилини, він вийшов, а вони одразу за ним.
Увечері дитина розповіла зовсім іншу історію. Він сам відкрив кнопку на вхідних дверях, вийшов на вулицю в кофті та штанці і зрозумів що нас на вулиці немає і двері зачинилися, почав плакати. По вулиці йшов чоловік, побачив, що він плаче, відвів у кафе і взяв какао, потім прийшли вихователі.
На ранок поїхали до кафе, які поряд із садом, дитина показала яке саме. Запитали у дівчинки баристи, все було саме так, як розповіла дитина. Чоловік завів його в кафе, дитина змерзла і плакала. Вона його зігріла, зробила какао. Розповіла, що чоловік Ігор проходив вулицею і побачив дитину, одразу по одязі зрозумів, що він із саду і дзвонив їм у дзвінок, ніхто не відкривав. Потім він завів у кафе і почав шукати в інтернеті їхній номер телефону та дзвонити. Тільки тоді прийшли з саду та забрали дитину.
Ось така історія! Вкрай пощастило, що дитині на вулиці одразу зустрілася нормальна людина, інакше навіть страшно подумати до чого могла привести недбалість працівників саду.
Коли ми після кафе прийшли висловити все адміністратору, вона звичайно перепрошувала, але сказала що директора немає і звичайно їй нічого не передала про те, що трапилося.
Пізніше зв'язалися з директором, вона взагалі не в курсі була, звичайно жахнулася, вибачалася, але як розуміє будь-який батько, нічого тут не допоможе. Обіцяли поставити засув на двері щоб дитина не могла дотягнутися і вжити заходів.
На наше зауваження, що 15 дітей для групи це надто багато, і саме тому не встежили, відповіли, що так було завжди. Мені цього не зрозуміти, тому що в саду, в якому ми були до війни, було 6 дітей і 4 різних за віком групи. Як я думаю, в цьому є сенс приватного саду.
До війни ходили в Кідс дрім на Малій Данилівці і ніколи не було жодних проблем за 2 роки! Загалом, тільки і надія на його відкриття зараз!
Потім у Києві ходили в садок і теж все було чудово. Досвід садів у нас був, але такого страху ніколи не було!
Як підсумок, через місяць дитина судорожно боїться відпустити від себе свого дорослого і поки не знаю, коли це пройде.

Карина
19 июня 2023 в 11:51

Садок чудовий, дуже компетентні співробітники, сподобалося що є підхід до кожного малюка однозначно рекомендую

Лена
17 июня 2023 в 11:13

Чудовий садок! Якісна підготовка до школи, класні заходи та розваги, цікаві заняття. Батькам надсилають докладні фото та відео звіти про те, як пройшов день у дітей. Надійне укриття на -1 поверсі. Харчування відмінне, полуденок - не перекушування, а повноцінний прийом їжі.

Карина
15 июня 2023 в 3:04

Дуже крутий садочок)
Привітливий персонал, якісне та смачне харчування, різноманітні цікаві та захоплюючі заняття, експерементальні вправи, спортивні тренування, знайомство з професіями, гарні іграшки)
Окрему увагу хочется звернути на проведення дитячих свят, це просто вид мистецтва, використовуються красиві декорації, костюми, дитина у захваті)
Дякуємо Вам за турботу та увагу у такий нелегкий для всіх період
Найкращий садочок у місті

Женя
26 марта 2022 в 1:02

Очень нравится детский садик, ходим второй год. Замечательная воспитатель Аня - внимательная, заботливая, всегда найдет индивидуальный подход и решения любого вопроса. Интересные и познавательные занятия каждый день. Вкусная и сбалансированная еда. Безопасное пространство. Летом дети постоянно проводят время на улице и ходят на прогулки в Сажин Яр.

София
22 февраля 2022 в 12:35

В семье решили отдать младшего брата в этот частный сад. Оказалось что там ещё есть дополнительные кружки и решили также отдать его на тхэквондо.
Брат очень доволен тем, что может находиться в компании и заниматься тем, что ему нравится. В целом, рекомендую.

Виталий
18 февраля 2022 в 1:29

Рекомендую! Дочка с огромным удовольствием ходит в садик, здесь ее вторая семья! Дети окружены заботой и вниманием, все воспитатели максимально уделяют время детям и относятся к ним как к своим родным:) Отличная программа дошкольного развития детей, отличная территория и помещение садика! Через год будем уходить в школу с тёплыми эмоциями, и лёгкой грустью, что это уже не повторится.

Женя
05 февраля 2022 в 19:32

Очень довольна нашим садочком, и бесконечно благодарна администрации за таких классных воспитателей. В более младшей группе у нас была Анна, очень внимательная и трепетная. Нам с сыном нравились её домашние задания. А затем перешли в группу к Лиде. И Лида попала в самое сердечко и сыночку и мне! Столько энергии -супер! С ней ребенку интересны не только прогулки, но и занятия, а это для меня очень важно.

Саша
03 февраля 2022 в 21:33

Большое спасибо саду Happy Life! Мои дети полюбили это место сразу с первого мастер-класса по росписи пряников и до сих пор! Мне кажется, это прекрасное место) Все предусмотрено для деток. А летние прогулки в Саржином яру дети не забудут, кажется, никогда!
Также очень нравится современный подход: к обучение, есть доступ к камерам, на день Рождение можно пригласить аниматоров!
Выпускаясь из сада моя дочка выучила украинский язык за пол года с нуля, стала более увереннее (сейчас легко выступает в школе), была отлично подготовлена к школе - за что отдельное спасибо педагогу Алине, которая очень чувствует деток и прекрасно помогает раскрыть все их таланты!
Желаем процветания и успехов! Елена Васильевна, открывайте еще филиалы и школы!

Добавить отзыв