UAOTZYV.COM

Центр дерматологии и лечебной косметологии Sana

Адрес Харків, вулиця Пушкінська, 43
Метро Архітектора Бекетова 0.09км
Телефон +380 (57) 706-30-30
Сайт sana.kh.ua
Рубрики Косметологическая клиника
Оценка 2.8 19 отзывов
Похожие компании в категории
Центр лазерной косметологии Laser Room 19 — Харків, вулиця Сумська, 19
LORÊ KLINIK — Харків, 3 этаж (правое крыло, площа Конституції, 26
Роксолана-плюс, Салон Красоты, ООО — Харків, вулиця Пушкінська, 28 б

Центр дерматологии и лечебной косметологии Sana отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
10 ноября 2021 в 7:38

Дівчина, яка зустрічає клієнтів, працює некомпетентно, без засобів індивідуального захисту. Можливо, їй і зовсім не треба працювати в прямому контакті з людьми, тому що цього вона категорично робити не вміє. До вузьких фахівців звернуся ще, але дуже хочеться обійти адміністратора з її авторським (читати хамським) підходом до клієнтів

Алла
12 сентября 2021 в 23:26

Двічі була записана до лікаря, вперше мене перенесли попередивши, що лікар на пологах. Удруге скасувавши свої справи приїхавши за записом лікаря на місці не виявилося (на пологах) але персонал лікарні навіть не зволив мені подзвонити, попередити щоб я не їхала.

Катя
07 октября 2020 в 5:41

Користуюсь послугами стоматологічного кабінету Безсонової Олени Олександрівни багато років ще з її роботи у стоматології на Олексіївці на пр. Перемоги. Олена Олександрівна, пам'ятаєте, пацієнта, який просить усе робити тільки під загальним наркозом? !:). А починала лікувати зуби ще у її тата у давнину. А зараз уже й донька Олени Олександрівни практикувати почала. Більше компетентних лікарів стоматологів у своєму житті я не зустрічала. Рекомендую всім!

Таня
06 сентября 2020 в 22:05

Ходили до Фурманової О. В. Доньку буквально врятували від контагіозного молюска. Обходили всі клініки Харкова, допомогли нам лише тут. Дуже ввічлива та приємна жінка, професіонал своєї справи. Зацікавлена ​​в результаті, не менше за нас. Ні копійки зайвої не взяли. Адміністратор теж золота жінка, завжди привітно і з усмішкою нас зустрічала, дитину розважала як могла)

Виолетта
11 августа 2020 в 19:04

Робила довідку про стан здоров'я у цьому центрі. Огидне ставлення з боку деяких "фахівців", червоноволоса молода медсестра, яка брала кров на аналіз, нахабно вимагала хабар за непотрібний додатковий папірець про нібито вакцинацію, яку в нашій країні не вимагають, відмовлялася працювати без додаткової оплати і ображала мою професію. За те, що я зробила їй зауваження щодо її вимог. Також ця медсестра зазначила, що керівництва не боїться, тож скаржитися мені немає сенсу. І, мабуть, виходячи з відгуків, справді на свою репутацію клініці начхати з високої гори, що дуже сумно. Вкрай рідко залишаю такого роду відгуки, але у випадку з "Саною" просто накипіло. Я бачила різні випадки, але щоб у платному меді. Установі було настільки зухвале ставлення, вперше. Вкрай не рекомендую!

Екатерина
11 июня 2020 в 11:07

АФЕРИСТИ! Хочу застерегти від цієї медустанови потенційних пацієнтів! Клініка, якщо це болото можна так назвати, не відповідає ні санітарним нормам! Ні етичним! Починаючи з запису у реєстратора та закінчуючи прийомом у спеціалістів! Була записана на прийом до Пілюгіна Сергія. Прийшла видалення родимки. До цього цю батьківщину я обстежила за допомогою комп'ютерної діагностики, фото та візуального огляду! Дали добро видалення. Але потрапивши на прийом до Пілюгіна, він вирішив мене записати на другий день, порадивши мені робити вдома примочки, увагу з ЧАЮ! 21 століття! Перед видаленням родимки примочки із чаю! ! Добре. На ресепшені зрозуміла, в чому справа, це робиться для того, щоб спочатку зняти 300 грн за консультацію, потім ще за процедуру! Аферисти! Настійно НЕ РЕКОМЕНДУЮ НАВІДАТИ ЦИХ АФЕРІСТІВ! Викачування грошей!

Катя
23 мая 2020 в 2:02

Нагрівали на бабки дуже довго. Перездала аналізи сама без лікаря (! Вже двічі) і виявилося, що у мене нічого такого немає.

Аналізи здають у лабораторію Синєво (я так зрозуміла, що зі схемою нагріву синьово теж знайоме). У результаті знайшли у мене нібито 18 тип папіломивірусу, при тому, що я фізично не могла його придбати через відсутність якихось контактів. Подальші аналізи показали, що у мене його немає.

Лікар довго втирала про чутливість тестів, директор приблизно те саме, причому з усмішкою на обличчі. Адміністратор взагалі сиділа іржала в нахабну (ось би їй взагалі помилковий аналіз на рак чи спід, хай посміється, особливо смішно буде коли вона викине купу бабла на лікування неіснуючої хвороби).

Одним словом, нікому не рекомендую. Професіоналізм 0. Культури 0. Будьте впевнені, що вас нагріють на аналізах і посадять на лікування.

Вика
20 января 2020 в 18:54

Періодично ходжу до косметології на різні процедури (масаж, чистка обличчя, видаляла папіломи) всі фахівці відмінні, грамотні, останній раз робила мигдальний пілінг. Залишилась задоволена. Читаю відгуки та розумію, що не все написано про косметологію, багато про поліклініку.

Таня
19 января 2020 в 12:01

Здрастуйте, хочу розповісти про косметологію та дерматологію Сана. Була у косметолога Інни на комбінованій чистці, вона велика розумниця. У протоколі чищення дуже багато косметики апаратів, і це за 550 грн. А ще я брала участь в акції в інстаграмі у них sana_med_kh і за репост отримала безкоштовну процедуру кріомасажу. Коротше я раджу

Анастасия
01 октября 2019 в 7:49

Гарна клініка. Прийняли швидко. Зробили на совість. На всі запитання відповіли, навіть на найдурніші. Рекомендую

Людмила
14 июля 2019 в 17:10

Була на прийомі у Пілюгіна Сергія Васильовича. Сподобалося обслуговування, уважність, коректність. Дуже вдячна.

Жданна
22 июня 2019 в 2:23

У 2017 році проходила медогляд. Не так вже й погано все. Тільки терапевт огидна баба. На рецепції ще гірше! Маніпуляційний кабінет ну дуже маленький!

Наталья
16 июня 2019 в 19:53

Хочу поділитись своїм враженням після відвідування цієї клініки. Була я у косметолога Консуели Семенівни дуже мені сподобалося просто супер, майстер своєї справи! А хочу більше розповісти про дівчину, яка сидить на рецепції, вона просто жах. У неї немає жодної субординації, виховання, репетує на лікарів МАТОМ незважаючи на те, що вони хоча б її старші, її абсолютно не бентежить, що в коридорі сидять люди і все це слухають. У мене питання хто її взагалі туди посадив? Ця жахлива мадам не повинна працювати в таких місцях! І це все не вперше, раніше чула як вона своїм співробітникам грубить і звертається до них зовсім без поваги!

Hot
31 мая 2019 в 21:57

Огидне місце, тупотвикачування грошей. Щось приписати лікування після консультації виродок уролог запросив 700 грн. З такими запитами можу порадити лікарі на юх.

Евгений
09 февраля 2019 в 17:53

Найкращий стоматолог, якого я відвідував. Супер ніжне обслуговування та турбота про пацієнтів. Однозначно всім рекомендую!

luxx
11 января 2019 в 15:59

Підсумки відвідин. Мінуси та плюси.
Мінуси:
- майстер епіляції - бабуся похилого віку, яка майже нічого не бачить.
- вона єдиний електролог
– вона слабо бачить. Ще раз акцент на цьому.
- прийом розпочався з хамства. Майстер: "ну і навіщо ви сюди прийшли? " Я: "на електроепіляцію ж". Майстер: "Ви в курсі взагалі, що таке електроепіляція? " Я: "півроку ходжу вже, бачите волосся майже немає" Майстер: "ідіть до свого майстра, навіщо вам я? " Я: "кличте кого молодше, я хамство терпіти не хочу"
- не знає, як користуватися лідокоїном
- застаріле обладнання
- лампа майже не світить, тобто майстер працює на дотик
- пінцетом промахується по волосинах, не може захопити (можливо, теж через слабкий зір)
- дезінфекція рівня: "Я руки помила. Ви ж бачили, так? "
- працює без рукавичок
– незрозуміло було, нову голку поставила чи від минулого клієнта залишила. Купити не запропонувала, від моїх відмовилася: "ой, вони такі короткі, - не знаю, що такими можна зробити взагалі"
- результат роботи: сильні опіки, яскраве темне волосся прибрала майже все (як було написано вище, майстер погано бачить). Світлі та короткі волоски залишилися, як і були.
- Оплати карткою немає.
- пропонують підписати договір, яким ви не маєте до них претензій ні за що.
Плюси:
жодного.

Юлия
04 ноября 2018 в 21:54

Жахлива клініка та обслуговування! Повна недбалість з боку персоналу та лікарів. Лікар Паймаш М. М. За дві хвилини провела огляд і призначила лікування не озвучивши діагнозу. Як можна у темному кабінеті оглянути горло? Що можна побачити? Чому замість постійних амбулаторних карток якісь одноразові бланки? Прийом 250 гривень, за що? За те, що зайшов подихати в кабінет і почути грубість з боку лікаря? Після прийому у лікаря, на стійці нібито реєстратури звернеться нема до кого. Кому сплатити за прийом? Один нібито медичний працівник обговорює свої особисті проблеми по телефону не звертаючи ні на кого уваги. Потім дзвонять і кажуть, що ти свиня пішла і не сплатила. Це приватна клініка і не відвідувач повинен шукати персонал і бігати клінікою, а ви повинні обслуговувати відвідувача.

Курочка
06 октября 2018 в 9:02

Огидне ставлення до клієнтів! Ходила до косметології. У призначений час не прийняв жодного разу! Зате оплату за процедури, мадами з ресепшном, вимагають одразу! Чіткої системи обслуговування немає!

Дима
29 сентября 2017 в 3:35

Був на прийомі у Косметолога та в Кабінеті УЗІ. Приємні люди швидко і вчасно обслужили. Все дуже якісно. Залишився задоволений раджу всім.

Добавить отзыв