UAOTZYV.COM

Бриг отзывы

Адрес Харків, вулиця Хабарова, 2а
Метро Імені О. С. Масельського 0.2км
Телефон +380 (97) 215-51-72
Рубрики Охранное предприятие
Оценка 4.7 21 отзыв
Ближайшие филиалы компании
ТОВ ОФ Бриг — Харків, вулиця Хабарова, 2а
Похожие компании в категории
(ООО Оригинал) — Харків, ул. Загородная, 68
ООО БАСТИОН-СЕРВИС — Харків, вулиця Ковальська, 2
Охрана и Технологии, ООО — Харків, вулиця Данилевського, 12

Охранное предприятие Бриг отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
22 января 2024 в 3:50

Минулого тижня спрацювала сигналізація на підприємстві. Охоронці приїхали дуже швидко, спрацювали чітко, мабуть, що професіонали. Жодного разу не пошкодував, що обрав Бріг

Алла
13 января 2024 в 2:19

Вирішила замовити встановлення сигналізації та охорону квартири в компанії Бріг. Ціна найдешевша в Харкові. Дуже вдячна хлопцям, працюють добре. До цього була охорона від іншої фірми, була незадоволена роботою, дуже сильно підвели. А з Бріг неприємних сюрпризів немає, все супер

Игорь
08 января 2024 в 17:33

Замовляв охорону дачі в охоронної компанії Бріг. Встановили сигналізацію та відеоспостереження. Задоволений роботою. Приїхали точно в той час, коли домовлялися, все швидко зробили. Робота влаштовує на всі 100%

Сергей
06 января 2024 в 1:08

Встановлювали сигналізацію на квартиру ще навесні 2023 року. Кілька разів спрацьовувала з моєї необережності – приїжджали хвилини за 4 (заодно перевірив роботу охорони). Дуже задоволений роботою, все стабільно та чітко. Сусіди вже теж поставили їхню охорону за моєю рекомендацією.

Марина
24 декабря 2023 в 15:23

Замовляла охорону квартири в Харкові із встановленням сигналізації. Роботою задоволена, встановили швидко і недорого. Швидко реагують, коли сигналізація спрацьовує.

Александр
07 декабря 2021 в 2:04

Мою тут свою машину, автомийка біля охоронної фірми "Бриг". Класна мийка самообслуговування, закритого типу. Все чисто, культурно, всім раджу. Можна замовити і машину помиє мийник. Повірте, побувавши тут, захочете приїхати сюди ще!

Роман
27 июня 2021 в 8:52

Були на мийці, як для миття самообслуговування дуже гідна, але немає цін скільки коштує, піна, вода, і тп. Дізнаєшся коли вибираєш послугу і дивишся з якою швидкістю знімаю гроші. Машину за 60-80грн можна добре помити.

Алена
27 мая 2021 в 9:37

Дякуємо ДК Бриг, за допомогу в організації чемпіонату України з боротьби самбо у с. Кароліна-Бугаз (Одещині). Також ГК Бріг і раніше неодноразово надавали підтримку на змаганнях, і допомогу молодим спортсменам! Дякую Вам, що небайдужі до нинішньої молоді, розвитку спорту та здорового способу життя!

Дарья
24 мая 2021 в 4:11

З Брігом співпрацюємо вже не перший місяць і задоволені результатом та ціною. Працюють професіонали з великим досвідом, жодних проблем за весь час не було. Рекомендую!

Дима
20 мая 2021 в 1:21

Дуже швидко встановили систему охорони! Приємні техніки, приємні менеджери, все на найвищому рівні! Залишилося потестіти групи

Анатолий
26 января 2021 в 20:53

Це просто сором! Охорона втекла з місця встановлення. Нікому не раджу. Довелося оперативно скористатися послугами іншої охоронної фірми. Будьте обережні, Бріг може підставити у будь-який час! Далі, зателефонував на гарячу лінію, у мене прийняли інформацію про співробітників, що втекли, але природно ніхто не передзвонив! Це фіаско.

Виталий
03 декабря 2020 в 8:16

Найкраща охоронна фірма! Великий плюс, що відкрили мийку самообслуговування, яка закрита, у боксах тепло та дуже комфортно мити машину у теплі!

Андрей
18 июля 2020 в 18:35

Раніше користувався послугами іншої охорони, зараз перейшов на Бриг, ціна більш прийнятна, їх машини на вулицях бачу найчастіше.

Ігор
17 июля 2020 в 4:09

Для будь-якого керівника велике значення має збереження матеріальних цінностей та контроль доступу осіб на об'єкт. Ці функції дуже добре виконує ТОВ "Охоронна фірма Бриг". Уклавши з цією фірмою договір, жодного разу не пошкодували: має чудову репутацію, висока якість послуг, професіоналізм співробітників і прийнятна ціна. Також приємним є той факт, що велика частина спіробітників є представницями чарівної статі. Бо це так чудово, коли твій робочий день починається з усмішки та привітного вітанням, коли проходиш контрольно-пропускний пунк. Щиро дякую вам за вашу роботу! І рекомендую ТОВ "Охоронна фірма Бриг". Не пошкодуєте! ;-)

Юрий
13 июля 2020 в 10:51

Охоронна компанія Бріг охороняє наше підприємство понад п'ять років. Якістю послуг задоволений. Виникають проблеми вирішують максимально швидко та професійно.

Татьяна
09 июля 2020 в 12:05

Замовила встановлення відеоспостереження із сигналізацією, у свій невеликий салон краси та встановила тривожну кнопку біля Адміністратора. Усі виконали в найкоротший термін і за смішну ціну)

Игорь
09 июля 2020 в 1:47

Продав будинок у місті. Підписав договір із Вашою фірмою про перевезення грошей. Гроші забрали на броньованому авто та відвезли до банку. Дякую, що є така послуга!

Виктория
07 июля 2020 в 2:49

Хлопці, Ви реально КРУТІ!) Живу на першому поверсі, ґрат не ставила, поставила вашу "СИГНАЛКУ". Намагалися залізти два нарики, але спрацювала "СИГНАЛКА". Хлопці приїхали дуже швидко і запакували цих типів та здали їх поліції. У Вас МІЦНІ ТА ВИХІДНІ хлопці - Дякуємо ВАМ) РАДУ!

Владимир
06 июля 2020 в 8:02

Нещодавно встановив охоронну сигналізацію фірми Бріг. Роботи були виконані швидко та якісно. Нарікань на роботу обладнання поки що немає. Співвідношення ціна якість мене влаштувало.
Рекомендую

Анатолий
04 июля 2020 в 20:15

Замовляв встановлення охоронної сигналізації. Підключили швидко та не дорого. Проконсультували з усіх можливих технічних питань.
Залишилося дуже приємне враження.

Добавить отзыв