UAOTZYV.COM

АвтоАудиоЦентр - установочный центр Харьков

Адрес Харків, провулок Ващенківський, 28 Б
Метро Проспект Гагаріна 0.42км
Телефон +380 (68) 610-06-10
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт aac-install.com.ua/uk
Рубрики Установка автосигнализаций, Магазин автосигнализаций, Магазин автозвука, Автомойка, Тонирование стекол
Оценка 3.9 30 отзывов
Похожие компании в категории
12 ВОЛЬТ, АВТОЦЕНТР — Харків, Електромеханічний провулок, 1
12 ВОЛЬТ, АВТОЦЕНТР — Харків, вулиця Полтавський Шлях, 123
Студия автозвука Loudness — Харків, Червоношкільна набережна, 24

АвтоАудиоЦентр - установочный центр Харьков отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
22 октября 2023 в 13:11

Дуже гарний сервіс. Тонував Рено Меган 2.
За 5 годин повністю затонували (навколо, без лобового). Оперативно, а головне – якісно. Велике дякую за хорошу роботу.

Анатолій
21 марта 2023 в 14:31

Замовляв камеру заднього виду, не підійшла по параметрам, товар забрали, кошти повернули без проблем. Дякую за розуміння.

Сергій
13 февраля 2023 в 18:29

Не рекомендую цю стрьомну контору.

Спочатку списався з ними в інстаграм, щоб приїхати затонувати авто. Поїхав. У сам центр мене не пустили, вийшов хлопець за залізні ворота, та просто проконсультував на вулиці, на морозі. Варіанти плівки ніхто не приніс, щоб подивитися відтінок, або варіанти прозорості.

На питання — чи є у вас черга? Він сказав, що нема. Типу зараз мало тонуються взимку.

Приїхав до дому, написав їм, щоб записали. Змогли тільки на тиждень вперед. Якось швидко змінилася ситуація по запису.:) Ну ок. Вирішив почекати. Може таке буває.

Проходить тиждень, їду до них на тонування у робочий день, відклавши роботу та справи.

Виходить знову той хлопець, і каже «Сорі, у нас вчора захворів тонувальник, а я не хотів вам писати ввечері. Коли він одужає, то зможемо зробити».

Чому не написали зранку? Хз. Скоріше просто забули про мене. Тож, мінус пальне, там мінус день, який я спеціально виділив під це.

Ну ок, буває що людина затупить. Дам другий шанс. Та і думаю, що якщо я перший, був у понеділок після початку хвороби тонувальника, то я маю бути перший і у черзі.

Чекаю тиждень, ніхто не пише. Пишу, питаю чи не забули про мене. Вони кажуть, що не забули та тонування не буде працювати на наступному тижні. І коли запрацює, то вони мені точно-точно скажуть про це.

Ок… чекаю ще. Проходить ще два тижні. Пишу їм ще раз, відповіді вже нема.

Захожу в інсту, бачу сторіз, що вони роблять, тонування на якесь авто. То ж, тут два варіанти, або вони тупо кидали, або просто організації нуль, як і клієнтського сервісу. Шарашкіна контора, таким людям вже не можна довіряти ні в чому.

Не рекомендую віддавати цим кидалами свою автівку, бо те що вони кажуть, та те що насправді — різні речі. Я думаю, що може бути таке, що після тонування вийде знову хлопець за ворота та скаже «сорі, у нас люмара не було, ми вам наліпили щось інше з іншою прозорістю».:)

Чекав на нормальне розв'язання питання. Увійшов у ваше положення, повірив, але вже набридло слухати брехню. Зрозуміло вже, що це системне недбальство. Тож заслугована одна зірочка з пʼяти можливих.

Адексей
20 сентября 2022 в 10:25

Ужасное сто. Неправильно подключили сигнализацию, была утечка тока. Вышли из строя аккумулятор, абс. Сколько денег потрачено на эвакуаторы и исправления их работы просто молчу. Дмитрий пропал посреди диалога и заблокировал. Чеки на работы не выдают.
В гаражах отношение лучше, чем в этом установочном центре

Адексей
20 сентября 2022 в 10:21

Ужасное сто. Устанавливал сигнализацию, в итоге изза неправильного её подключения была большая утечка тока. Как итог, вышел из строя аккумулятор, сгорел абс, эвакуаторы и так далее. В итоге потратил в 3 раза больше денег для исправления их работы. Дмитрий посреди диалога просто пропал и заблокировал. Чеки на работы не выдают.

Анатолий
18 апреля 2022 в 19:17

Получил ответы на все вопросы, а так же рекомендации по поводу установки сигнализации. Очень приятное впечатление.

Саша
05 марта 2022 в 14:56

Перебрав множество вариантов сигнализаций, остановился на StarLine.

Машина Renault Logan 2012 года.

По работе:
- установка сигнализации
- снятие старой сигнализации
- установка видеорегистратора

По сервису:
- менеджеры всегда на связи и ответят на любой вопрос
- по договоренности на установку было заявлено 2 дня, по итогу сдав машину в 9.00 забрал в 16.00
- гарантия
- простая настройка сигнализации (рекомендую сразу настроить самостоятельно функции датчика удара и наклона под свои потребности на youtube всё есть)
- помогли разобраться с рядом непростых вопросов и нюансов.

Хочу отметить, что так же можно купить регистратор на месте (по достойным ценам) и Вам его установят на который будет распространяться гарантия (я этого не знал по этому, заказал в другом месте, потратили драгоценное время)

Скажу по личному опыту, эта компания бережёт свое имя и достоинство и готова идти на встречу, доводить дело до финиша, для меня это самое главное.
Однозначно рекомендую установку данной сигнализации и сервисном центре StarLine.
Особая благодарность Дмитрию за решение очень не простых вопросов!

Анатолий
04 февраля 2022 в 17:06

Отримав відповіді на всі запитання, а також рекомендації щодо встановлення сигналізації. Дуже приємне враження.

Дмитрий
26 января 2022 в 10:55

Перебравши безліч варіантів сигналізації, зупинився на StarLine.

Автомобіль Renault Logan 2012 року.

По роботі:
- встановлення сигналізації
- Зняття старої сигналізації
- встановлення відеореєстратора

По сервісу:
- менеджери завжди на зв'язку та дадуть відповідь на будь-яке запитання
- за домовленістю на встановлення було заявлено 2 дні, за підсумком здавши машину о 9.00 забрав о 16.00
- гарантія
- Просте налаштування сигналізації (рекомендую відразу налаштувати самостійно функції датчика удару і нахилу під свої потреби на youtube все є)
- допомогли розібратися з низкою непростих питань та нюансів.

Хочу зазначити, що так само можна купити реєстратор на місці (за гідними цінами) і Вам його встановлять на який поширюватиметься гарантія (я цього не знав з цього, замовив в іншому місці, витратили дорогоцінний час)

Скажу з власного досвіду, ця компанія береже своє ім'я та гідність і готова йти на зустріч, доводити справу до фінішу, для мене це найголовніше.
Однозначно рекомендую встановлення даної сигналізації та сервісному центрі StarLine.
Особлива подяка Дмитру за вирішення дуже непростих питань!

Fanur
11 января 2022 в 11:02

Робив тут тонування лобового на ренжі, поклеїли нормально, але після того, як повернули машину, виявив, що доводчик кришки підсклянників зламаний і автоматично вже не закривається. Залишився неприємний осад.
***
Яка якість, письменнике? Буде у володінні ренж писати за якість. У 405го все гаразд з надійністю і з якістю тим більше. Менше читай що на парканах пишуть. Я Вам довірив машину, де все працювало справно, як ви примудрилися зламати доводчик це ппц!

Сергей
19 декабря 2021 в 21:34

Доброго времени суток.
Так получилось что был проездом в Харькове, купил себе в авто магнитолу на адроиде. Необходимо было ее установить. Изначально договорился с другим СТО, но так как остановился в центре и рядом была эта "контора" решил обратиться к ней.
Итог песни, поставить магнитолу+переднюю+заднюю камеру озвучили 3000 грн. Ну ок. Приехал, оставил авто, через 30-40 минут начались звонки и переписки в вайбер: "Мы можем установить но будет ошибка по подушкам, которые не уберутся. " Конечно я был против, в итоге сказали приезжать и всё забрать как и было!
Я так понимаю нужно было повозиться и переставить родную плату на новую магнитолу.
P. S.: Нашел эту "фирму" в интеренете, не пойму откуда 4,7 по отзывам) Я понял парни берутся только за простейшую работу которую реально можно сделать без какого либо опыта, обучаются точно в Youtube -печально. Ну что какое время-такие и спецы (
Так что советовать её я 100% никому не буду.
Спасибо)

Олег
19 декабря 2021 в 15:50

Захотілося мені покращити звук у смоєму авто. Побувавши у декількох компаніях, вирішив робити тут. Спілкувався з менеджером Олегом. Йому окрема подяка, відразу видно професіонала свого діла, який дійсно зацікавлений у результаті для клієнта. Спочатку запитав про мої побажання, бюджет, послухав авто і ми почали підбирати варіанти компоновки. Моя ідея була, шоб залишити тільки фронтову акустику + саб. То ж, на фронт пішли German Maestro CS 6508 + підсилювач на них Helix M FOUR. Саб же Helix K 10W (під нього окремий корпус, який розташувався у багажнику біля задніх сидінь + підсилювач Helix M ONE X). Усім цим керує магнітола Alpine з вбудованим процессором, аби можна було підлаштувати звук під стиль, який мені подобається. Додатково шумив дах авто. Відкразу кажу, шо робота не на один день, то ж готуйтеся залишити своє авто. Результатом я був сильно задоволений. Описувати звук я тут не буду, адже для кожного це індивідуальне поняття. Але одне знаю точно: я хочу сюди приїхати ще раз, аби робити у наступному авто систему уже з використанням середньочастотних динаміків.

Андрей
15 декабря 2021 в 13:19

Мерседес GLE 53. Ребята большие молодцы! Сделали очень качественно, в срок. Приеду на второй машине.

Александр
12 декабря 2021 в 16:29

Возможно как мастера и профессионалы отличные ребята.
ДОКУМЕНТОВ НЕТ.
ДОКУМЕНТЫ НЕ ОФОРМЛЯЮТ.
Записался. Приехал в
установленный срок.

Машину нужно делать сутки.

Попросили ключи от автомобиля.
Я отказал. Сказали делать работы не будут без ключей.
Ок. Попросил оформить документы акт приема передачи выписать наряд заказ и определить ответственное лицо.
Сделали документы.
Без определения юр. Лица (нет кода ЕДРПОУ) печать они тоже не ставят ответственное лицо без фамилии имени отчества чисто автограф…

Кому отдаешь автомобиль на сутки с ключами возможно на покататься?
Непонятно…

користувач
01 ноября 2021 в 17:37

На этом СТО установили мне в автомобиль противоугонный комплекс, видеорегистратор, сделали тонировку, удалили вмятины с кузова. Приняли и выдали машину в нерабочие дни, т. к. Приезжал к ним из другого города. Индивидуальный подход. Высокое качество выполненных работ. Сервис, который не разводит на деньги. Всё чётко. Огромная благодарность Дмитрию, который вёл заказ по машине!
В этот установочный центр есть желание обратиться снова при необходимости, в отличии от тех, в которые обращался ранее, не смотря на расстояние до него в 300км.

Сергей
30 марта 2020 в 15:52

Узнал о них в итернете. Порадовал профессиональный подход. Цены доступные. После проделанных работ не забывают клиента. Всегда идут навстречу. Вобщем доволен что к ним обратился.

Юрій
09 января 2020 в 19:05

Очень понравилась фирма! Узнавал как улучшить свет фар на Тойота Прадо 120, посоветовали хорошие линзы, в дальнейшем планирую установку в данной фирме!

Артем
03 января 2020 в 23:56

Ребята прям молодцы, ставил сигналку, медиа и свет, все на уровне. Работой очень доволен, плюс никогда не откажут в консультации по телефону, в беде не оставят, спасибо что вы есть. 6 звезд

Михаил
13 ноября 2019 в 6:18

Ставил новую акустическую систему, все сделали за 2 дня, качественно, по звучанию, правда, сначала не понравилось, но потом пару недель поездил, разыгралось, плюс еще донастроили, так что теперь прям солидно все звучит, все круто, спасибо!

Алексей
16 сентября 2019 в 8:56

Ставил ксенон на ближний свет, теперь я постоянный гость у них. Раз в месяц бываю, то лампу поменять, то блок.

Добавить отзыв