UAOTZYV.COM

Зеленый ровер

Адрес Ворохта, вулиця Данила Галицького, 49
Телефон +380 (96) 315-05-09
Часы работы 08:30-19:30
Сайт www.karpaty.info/ru/uk/if/jr/vorokhta/rents/green.bike
Рубрики Прокат велосипедов
Оценка 4.2 33 отзыва
Похожие компании в категории
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street
ВЕЛОЦЕНТР — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 22

Зеленый ровер отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sergii
24 сентября 2023 в 2:34

Хороше обслуговування, приємний та турботливий власник зі всім допоможе та все підскаже.
Можна залишити речі, допоможе з маршрутом поїздки (карта місцевості додається). Велосипеди, як для прокатних, в доглянутому стані. Власними очами бачив, як дезінфікує шоломи після здачі велосипедів.
Дуже задоволений отриманими послугами, дякую!

Женя
02 сентября 2023 в 14:30

Дуже приємні чоловік та жінка, класні ровери, чудове обслуговування та підбір роверів. Надзвичайним бонусом став рюкзак, оскільки забули взяти.
Рекомендуємо саме це місце для оренди

Олександр
26 августа 2023 в 23:38

Гарні велосипеди індивідуальний підхід до кожного клієнта а в наш час це не мало важно ДЯКУЮ ВЛАСНИКУ МОЛОДЕЦЬ ТАК ТРИМАТИ.

Саша
15 августа 2023 в 23:17

Дуже чудовий сервіс! Велосипеди просто неймовірні Хочу відзначити, що там був дуже привітний хлопчина, який із задоволенням розповів про маршрути та допоміг підібрати велосипеди та всі інші спорядження! Дуже дякую, обов’язково ще відвідаю це місце

користувач
14 ноября 2021 в 9:54

Орендували велосипеди в зеленому ровері. Якість велосипедів - жахлива. Перемикання передач не працює, гальма розшатані та не надійні. На 3/5 велосипедів були не справні передачі, що ми навіть не змогли проїхати 1 кілометру. Піднятися в гірку - неможливо, не те, що проїхати на цих велосипедах 4 години запланованог маршруту. Більше того, орендуючи такі велосипеди, Зелений ровер ставить у небезпеку користувачів.
За 20 хв ми зателефонували власнику та поскаржились на несправність велосипедів та, везучи велосипеди в руках та йшовши назад пішки, ми повернулись.
Як підтвердження несправності передач ми зафіксували рух та перемикання на відео. Власник відмовився його дивитися та сказав, що зараз у нього все працює.
Гроші повертати у повному обсязі відмовився, зіславшись на те що ми КАТАЛИСЬ 1 годину. Насправді ж 30 хв йшли пішки, щоб віддати велосипеди та не піддавати своє життя ризику.

Не рекомендуємо, особливо, коли цінуєте своє життя та нерви)

Алексей
12 ноября 2021 в 19:24

Рекомендую! Брали спорядження для походу у гори. Дуже приємне ставлення до клієнта! Гарний ціни.
Рекомендація: У сезон походів краще дзвоніть, та резорвуйте (ми так і зробили поки їхали з іншого міста).

Игорь
31 октября 2021 в 15:31

Чудовий сервіс прокату байків, рекомендую! Не просто прокат велосипедів, а ціла організація велосипедного відпочинку. Нам допомогли підібрати велосипеди, підібрати маршрут та спорядження. Окремої уваги заслуговує ввічливе та приємне спілкування з господарем сервісу.

Женя
19 октября 2021 в 4:38

Велосипеди жахливої якості, повернули зразу після 10 хвилин оренди. З 5 велосипедів в 4 не працювали передачі, на мінімальну горку виїхати неможливо. Спорчений настрій забезпечений всім:)

Федір
06 октября 2021 в 9:23

Є велоекскурсійні маршрути для груп від 4, якщо хочете кращих байків беріть преміум тариф. Проконсультують по варіантам маршрутів.

користувач
04 октября 2021 в 16:14

Вчера брали велосипеды на прокат, ездили Ворохта- водопад Гук и обратно велосипеды выдержали, всё круто. Персонал супер, подсказали куда можно съездить и рассказали маршрут. Всё было классно рекомендую

Сергей
18 августа 2021 в 15:32

Хорошие общительные парни, велосипеды подубитые. По асфальту можно ездить, по щебню в гору- жесть. За эти деньги, наверное, нормально

Назар
17 августа 2021 в 12:36

Чудове місце для оренди велосипедів. Тарас допоможе з вибором транспорту та надасть пораду щодо цікавого маршруту

Тетяна
13 августа 2021 в 3:02

Прокат велосипедів "Зелений ровер" просто супер!
Господар - приємна, ввічлива людина, яка із захопленням розповідає про свою роботу. Кожному підлаштував велосипеди, дав поради та порекомендував маршрут. Загалом проїхали більше 30 км до водоспаду Гук, задоволені поїздкою та велосипедами.
Рекомендую усім та при можливості сама ще раз скористаюся їх послугами.

Юля
16 июля 2021 в 11:00

Брали на прокат велосипеди і були дуже задоволені) Ми проїхали всього маршруту Ворохта - водоспад Гук 32 км. І частина перед водоспадом була кам'янистою та складною, але велосипеди нас не підвели)
За що дуже дякуємо "Зеленому роверу" за надійні велосипеди, чудовий сервіс та відношення!)

користувач
15 июля 2021 в 11:11

Класс, прокат супер! Великий вибір велосипедів також є дитячі крісла та шлеми. Підказали маршут, зверталися не в перший раз та завітаєм ще не раз. Дякуєм власнику Тарасу.

Илья
03 июня 2021 в 1:56

Отличный сервис, очень приятный хозяин, брали на прокат уже второй раз, если умеешь ездить на велосипеде и правильно переключать скорости, то проблем возникнуть не должно, велосипеды не новые, но всё работает нормально.

Олег
05 февраля 2021 в 10:01

Обычно я приветствую молодежные инициативы. Хорошо, когда человек занимается полезным делом и с любовью к людям. К сожалению, здесь было иначе. В прокате работают школьники. Отношение безразличное, велики старые и ненастроенные, по маршрутам ребята не помогли. В общем, надеюсь, сервис станет лучше. Радует, что в Ворохте в принципе есть прокат.

V. MASLOVA
30 января 2021 в 22:55

Цены с другими местами не сравнивали, сразу пошли сюда благодаря множеству положительных отзывов. Но когда села на велосипед - сразу вспомнила все отрицательные. Когда попробовала затормозить, раздался страшный звук, как будто слетает цепь. И это с горы, как ехать к первому виадуку. Представляете мой ужас. Цепь конечно не слетела, я не знаю что это было, но велосипед подо мной тарахтел. Когда ехали ко второму виадуку, почти со всех горок сходила пешком с великом в руках - на столько страшно было. У мужа велосипед был хороший, поменяться не могли потому что рама высокая. На счёт обслуживания ничего плохого говорить не буду - отпускал нас парнишка, видно что только учился.

Вася
30 сентября 2019 в 2:06

Шикарно шикарно шикарно! З прокатом "Зелений ровер" отримали море вражень. Великий вибір велосипедів як для легких прогулянок, так і для вимогливого райдера, який хоче більше вражень. Велосипеди чисті, у гарному технічному стані. Особливо більш дорожчі, так сказати "преміум класу", які точно не підведуть на складному маршруті. Дуже задоволені, власник дуже приємна людина, все пояснить, все розкаже. Карта з веломаршрутами, шоломи, рюкзаки, велоаптечки - все є і без додаткових оплат.
Дякую вам "Зелений ровер". Хочу ще, тому: до нових зустрічей!

Алексей
28 сентября 2019 в 13:00

Велосипед не премiум класу, треба перевiряти чи всi працюють передачi-це дуже важливо. Чоловiк на прокатi вiчливий, гарно розповiдаэ про маршрути. Не зрiвняти з Буковелським прокатом але нормас!

Добавить отзыв