UAOTZYV.COM

Зеленый клён отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Зарічна, 1
Телефон +380 (50) 433-78-54
Сайт zelenklyn.com.ua
Рубрики Ресторан, Отель
Оценка 2.4 25 отзывов
Похожие компании в категории
Зосина Воля — Івано-Франківськ, вулиця Джохара Дудаєва, 10
Франц — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 11а
Флоренс / Florens — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 7
Ресторація Кухня — Івано-Франківськ, вулиця Січових стрільців, 41

Ресторан Зеленый клён отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
02 августа 2023 в 15:12

Не можливо попасти на територію, погане та довге обслуговування. Власник старий, кричить на гостів та неповажно ставиться до відвідувачів.

Сергей
22 декабря 2021 в 6:53

В комнате не работают розетки, телефон заряжался в душевой. На ночь отключают отопление (наверное экономят). Обходить стороной это место!

Олена
20 октября 2021 в 7:11

Який жах! Соромно, що у Франківську є такий заклад.
Адміністратора на місці не було, був номер і ми йому зателефонували. Прочекали 15 хв, і прийшов! Компютера у них тут немає, тому про ваше бронювання адміністрація незнає. Номер нам попався із зламаною душевою. Вся вода виливалася підлогу! Це жах! Фен для волосся 1 на весь готель! І ще й 10 грн за користування 1 год. Я не рекомендую це місце!
Марно потрачені гроші та нерви!

Оксана
17 октября 2021 в 9:18

Норм готель, є в номері душ, туалет, вода є постійно, правда трошки павутиння є також і в номері і в готелі. По ціні номери є також різні. Територія невелика, зручна, є власна кухня, можна недорого поїсти, є беседки, персонал привітний.

Роман
07 октября 2021 в 8:28

Номера уставшие, горячей врды нет. Хотел сдать ключ от номера, на стойке никого не было, позвонил на номер администратора - трубку не сняли и не перезвонили. Поэтому оставил ключ и откланялся.

Миша
06 сентября 2021 в 3:02

Останавливались на ночь в пути. Очень понравился номер, хоть и бюджетный. Из минусов - тонкие стены, ночью было слышно соседей (но соседи же всегда разные)

Ольга
28 июня 2021 в 0:01

Гостиница
Бюджетно, но запах в номере ужасный, постель чистая. Ванная комната требует ремонта. Есть кондиционер. Если проездом и нужно где-то просто переночевать за дёшево, то впринципе норм.
Бар-ресторан
Отлично. Дешево и вкусно, комплексные обеды, по очень демократичной цене, хорошее обслуживание.

Юра
18 января 2020 в 20:36

Ресторан потребує перезагрузки. Кухня на 3+. Персонал ввічливий, якщо хочете живої музики, то краще замовити своїх музикантів!

Svitlana
22 октября 2019 в 23:25

Прикрий випадок стався під час святкування весілля в цьому закладі. Наше весілля закінчилось на лікарняних ліжках інфекційного відділення (сальмонела) більшість гостей отруїлися в цьому жахливому закладі! На перший погляд все було менш більш, як би не жахливий запах на подвір'ї.
Чистота самого закладу сумнівна, їжа не смачна! А на кінець отруїння! НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ ЗАКЛАД В ЖОДНОМУ РАЗІ!

Ольга
12 октября 2019 в 2:29

Даний готель мені не сподобався. Оскільки брудно скрізь, на подвір'ї різкий запах каналізації, як виявилось вони випускають каналізаційні стьоки на вулицю. Повсюди окурки від сигарет та інше сміття. Коли поселялася то вільного прибраного номера не було. Адміністратор запропонувала почекати щоб прибрали номер на що я погодилась, оскільки часу в мене було багато. Очікувала в коридорі поки мій номер прибирали. На моє здивування номер мій прибрали швидко, точніше його не прибирали взагалі, тільки постіль в "поміняли".
Коли я поселилася в номер була абсолютно не задоволена, в душовій було дуже брудно, по кабіні і по стінах була пліснява. є небезпека заразитись грибком, в кращому випадку. На постільній білизні були плями крові.
В кінцевому результаті я вирішила не ризикувати здоров'ям та не залишатись в цьому готелі на ніч гроші мені так і не повернули.

Ростислав
13 мая 2019 в 6:12

Даний готель мені не сподобався взагалі оскільки там дуже грязно скрізь. На вулиці всюди окурки від сигарет та інше сміття. Коли поселявся то вільного прибраного номера не було. Адміністратор запропонувала почекати щоб прибрали номер на що я погодився оскільки часу в мене було багато. Очікував я в коридорі поки мій номер прибирали. На моє здивування номер мій прибрали дуже швидко, точніше його не прибирали взагалі, тільки постіль в ліжку поміняли.
Коли я поселився в номер був дуже незадоволений, в душовій все було дуже грязно, по душ кабіні і по стінах була пліснява. є небезпека заразитись грибком якимось в кращому випадку. На постільній білизні також були п'ятна.
В кінцевому результаті я прийняв рішення не залишатись в даному готелі хоть і заплатив гроші.

Анастасія
04 февраля 2019 в 11:00

В номері брудно, в душовій все тримається на " чесному слові", але дешево, хоча краще переплатити)

Виктория
27 января 2019 в 19:34

За маленькую собачку взяли пол стоимости номера, при чем заранее сказали, что нужно будет не значительную сумму заплатить, приехали в 5 утра выбора уже не было.

Саша
21 января 2019 в 12:34

Вместо 3местного номера вручили ключ от 2местного, в 3 часа ночи идти было некуда:) утром не было горячей волы. В санузле было грязно. Не советую сюда с детьми!

Євген
13 января 2019 в 9:24

Проводив Випускний 30 травня, перші мої враження кухня смачна, от музиканти молодці відіграли я довольний, от з обслуговуванням 2бали взагалі нідочого офіціанти, я сів за перший стіл вмене вже тарілки порожні корки від шампаньского 40 хв я чикав щоб то приббрали офіціанти неуважні. От подякувати ще окремо Пані Адміністротору!

Дмитро
12 января 2019 в 5:17

Готель не сподобався. 2х-містний стандарт, кімната маленька, біля одного ліжка розетка в "ногах", а для іншого ліжка розетка з протилежного боку кімнати, зарядити телефон чи ноутбук не зручно. В номері дуже холодно було, спас лише електричний обігрівач, яким кімнату трішки нагріли, а от в душі температура залишилась як на вулиці - холодно.
Не задоволений!

Анна
02 января 2019 в 11:59

Жахливе місце. Самі умови не погані, але сервіс "на межі фантастики".
Співробітники готелю кричать на весь готель, з'ясовують між собою стосункі, на "ресепшині" труться якісь незрозумілі люди, схожі на повій та їх клієнтів, з якими адміністратор на всю горлянку веде "світські бесіди", ті ж самі співробітники готелю курять під вікнами номерів. На зауваження і прохання переселити до іншого номеру відповідь одна "а шо такоє, а шо вам не подабається? ". НЕ РАДЖУ НІКОМУ

Саша
16 декабря 2018 в 8:07

Заклад непоганий Два рази в ньому вечеряв. Один раз гуляв весілля. Думаю, що все залежить від зміни кухарів: один раз була не дуже смачна кухня, м'яко кажучи.

Женя
05 декабря 2018 в 16:22

Гарненьке, симпатичний готельчик. Нам все сподобалось. Ночували в готелі сімєю, ми задоволені дякуємо вам

Алекс
01 декабря 2018 в 3:45

Невисока ціна, привітний персонал, зручна парковка, під'їзд, є ресторан, бар, магазин. В номері умови прийнятні. На цю ціну. Сантехніка, меблі, електрика - також не нові, але в межах пристойності. Якби трохи докласти сюди турботливих рук і грошей - був би відмінний готель, адже для цього тут є все.

Добавить отзыв