UAOTZYV.COM

Замкова гора отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Галич
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Парк, Достопримечательность
Оценка 3.6 16 отзывов
Похожие компании в категории
Міський парк Шевченка — Івано-Франківськ, вул. Чорновола
Сквер Первоцвіт — Івано-Франківськ, вулиця М.Витвицького, 14
Парк культури імені Івана Франка — Калуш, вулиця Степана Бандери
Природний заповідник Скелі Довбуша — Івано-Франківська область

Парк Замкова гора отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
24 марта 2022 в 12:50

Все, що було до 90-го розвалили, зруйнували, металічне зрізали покрали. Навіть на парковці біля дерев'яної башні зрізали огорожу. За 30 років нічого не зробили. Мало того, поховання польських солдат в жалюгідному стані. В Польщі наші солдати на уходжених цвинтарях. Поляки з повагою відносяться до таких пам'яток.
В'їзд на дорога до самого замку має вид знищеного радянського асфальту. На повороті огорожа справа теж зрізана і вкрадена.
З плюсів: брама гарна та робиться ремонт. Але питання, скільки вкрадуть з великого будівництва, так як фінансується саме з В Б.
Чому вкрадуть? Тому що, майже нічого не зроблено, трохи поштукатурили руками і все.
Вид не привабливий, хоча можна було по кресленням відбудувати повністю, адже є відомості, яким був замок колись.

Михаил
15 марта 2022 в 5:54

Програма Президента фінансує але роботи по реставрації ведуться повільно чи навіть надто повільно.

Виктория
10 декабря 2019 в 19:00

Сходи, їх майже нема. Дуже небезпечно ходити і лишь осінь своїми фарбами прикрашає цей під'йом нагору

Людмила
05 декабря 2019 в 18:05

Красивий краєвид відкривається біля Замку Данила Галицького. Рекомендую там прогулятися з усією сім'єю і побачити багато цікавого.

Mykola
05 декабря 2019 в 16:33

Крааєвид із гори захоплює. А от замок на горі після так званої «реставрації» перетворився на якусь колибу, яка ще й до того замкнута і недоступна для відвідувачів. Пам'ятаю до реставрації там аж дух захоплювало дивлячись на масивні стіни, що залишились від замку. Тепер такого враження «замок» не дає.

Тетяна
12 ноября 2019 в 6:23

Як для краєвиду Галич-гора дуже красива, а от йти як пішохід - це просто Жах! Ще до старого цвинтару можна бачити так названі тротуари, де можна повивиртати ноги, а дальше кінець! Йдеш по дорозі і молиш Бога, щоб машина тебе не збила. Так що для людей, які хотіли б пішки дістатись до Природничого парку, то шансів не має. Шановна владо, про це також потрібно подбати! В першу чергу для безпеки дітей і людей, які там проживають!

Анна
11 сентября 2019 в 6:31

Наша історія. Місце, перебуваючи в якому, мимоволі відчуває подих століть. Мальовничий краєвид на місто Галич. Залишки стін потребують догляду, сподіваюсь, що найближчим часом уповноважені особи усвідомлять, що доглянуті пам'ятки+нормальна інфраструктура= хороший потік туристів і як наслідок гарні прибутки

Андрій
06 августа 2019 в 1:56

Дуже шкода, але місце зовсім не розвивається! Є відновлений фрагмент одного кута замкової стіни з бійницею. Подорожуючи парком до місця будівлі замку налаштовуйтеся побачити, щось можливо трішечки більше ніж наявну частину стіни "Високого замку" в місті Лева!

Sherif
28 июля 2019 в 14:03

Привітний і професійний персонал, великий вибір товарів для тварин. Тут можна придбати корм Trainer, виробництва Італії.

ІГОР
28 ноября 2018 в 6:52

Цікаве історичне місце в жахливому занедбаному стані! Давно вже можна було навести тут лад і привабити туристів

Женя
27 ноября 2018 в 15:08

Біля замку є велика галявина. Чудове місце для відпочинку з дітьми, є місце для пікніку. Чудовий краєвид на Дністер.

Богдан
21 ноября 2018 в 13:48

Я був настільки вражений, що не описати! Заходив на гору із цетру Галича і почалося. Історичне місце з тисячолітньою історією і гори сміття почалися зразу за сходах! Разам із запахом самі розумієте чого! Усю дорогу мене супроводжувало сміття, шприци, і запах сеч. Хочу звернутися до галичан, шановні галичани, це не москалі і євреї вам сміття накидали! Подивіться на себе і як можна свое рідне місто тримати у такожу жахливому стані! Мені давно не було так соромно за Україну

Тарас
15 ноября 2018 в 19:20

Завжди мріяв тут побувати, адже звідси розпочиналася Галичина! Місце має чудову енергетику та заворожуючі краєвиди!

Олег
28 октября 2018 в 21:44

Чудове історичне місце з прекрасним видом на древній Галич. В загальному сподобалось те, що гора досить чиста та доглянута. Зрештою, як і саме місто Галич.

Анна
26 октября 2018 в 10:53

Мы попали туда в дождь, но это не испортило нам впечатлений. Дошли по асфальту до замка, сделали несколько фото и т. к. Внутри было закрыто, то мы пошли обратно. Парковка находится недалеко от начала подъема к замку. Красивые остатки замка.

Саша
19 октября 2018 в 19:34

Хорошее место, могло бы быть очень красиво, но наши люди как обычно дикари, это просто какой-то мусорник и не кто не убирает. Сначала пытался собирать мусор, но когда насобирал целый пакет и его становилось все больше и больше, просто скинул пакет в огромную кучу мусора. Вообщем нужно прибраться и можно приглашать иностранных туристов.

Добавить отзыв