UAOTZYV.COM

Ябко отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 8
Телефон +380 (67) 777-46-88
Часы работы 10:00-20:00
Сайт www.jabko.ua
Рубрики Салон сотовой связи
Оценка 4.5 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Ябко Apple Store — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 39/2
Ябко Apple Store — Івано-Франківськ, площа Ринок, 14
Ябко — Калуш, просп. Лесі Українки, 15
Ябко Apple Store — Коломия, м, просп. В'ячеслава Чорновола, 30а
Похожие компании в категории
Сервисный Центр МТС В Ивано-Франковске — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 10А
Інтернет-магазин БОМБА — Івано-Франківськ, вулиця Довга, 96а
Інтернет-магазин та сервісний центр iShop.if.ua — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 13
Ельдорадо — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 15а

Ябко отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитро
08 января 2024 в 2:18

Дуже сподобалось обслуговування, задоволений новим мак буком щей гравіювання роблять досить якісно.

Тетяна
17 июля 2023 в 9:42

Замовляли DJI Mavic 3T для військових - швидкий якісний сервіс, ввічливе обслуговування та найкраща ціна в Україні на даний момент!

Саша
16 июля 2023 в 2:16

Здавав свій iPhone на заміну акумуляторної батареї, все швидко, якісно та професійно!
Дуже задоволений, рекомендую!

Софія
12 июля 2023 в 18:40

Купляла в Ябко 13Pro
Довго вагалась з вибором чохла до телефону, оскільки хотіла прозорий, а вони всі темніють. Продавці порекомендували мені обрати оригінальний clear case, оскільки він не жовтіє. Так і є, чохол справді не жовтіє. Він хоч і дорогий, але того вартує.

Марина
12 июля 2023 в 17:28

Купляла айфон 11, дуже задоволена сервісом, приємні продавці та дійсно якісна техніка та аксесуари, всім рекомендуюю

Богдан
10 июля 2023 в 2:41

Купляв в ябко новий телефон собі, потім купив мамі, а також вживаний сестрі, сервісом задоволений. Техніка в них як нова так і вживана якісна. Рекомендую!

Аліна
20 июля 2022 в 13:08

Добрий день. Хочу поскаржитись на магазин Ябко, купляла 1 місяць тому телефон (11), з батареєю 96%, через тиждень стан батареї став 92%, я звернулась до магазину, телефон був на гарантії, вони поміняли батарею за 1500 грн. Пройшло ще два тижні і знову та сама проблема (було 100%, за два тижні користування стан батареї став 93%. Я не рекомендую магазин Ябко

Женя
01 декабря 2021 в 19:16

Привітні працівники, дуже допомогли х вибором телефону. В магазині достатньо великий асортимент, затишно.

Саша
24 сентября 2021 в 19:11

Жахливе обслуговування давав телефон на ремонт iphone x попросив прошити його бо не заряжався після вводу паролю, сказали що не прошивається треба міняти контролер заряду за 2 тисячі телефон був сутку в сервісі і ніякої роботи не робилось я відмовився і пішов в сервіс ifranko там мені зробити телефон за пів години за 700 гривень поміняли шлейф який коротив телефон працює ідеально все добре, ще міняв екран і за тиждень часу екран порозовів і пішли зелені полоси телефон стояв на зарядці коли ставив було все добре зняв з зарядки і побачив це поніс на гарантію відмовили сказали що це не гарантійний випадок. Майстри не мають досвіду, погане обслуговування, нівякому випадку не раджу нести туда свій гаджет дякую за увагу

Никита
26 июня 2021 в 21:45

Покупал 12 про макс на 512, очень доволен покупкой, сервис на высшем уровне, телефон под заказ приехал в сроки, персонал магазина очень ответственно относиться к своей работе, всегда приветливый и самое главное честный к клиентам!

SL.
24 июня 2021 в 3:12

Гарні продавці пан Андрій та пані Анастасія!
Приємно мати з ними справу!
Збільшить їм заробітну плату!

Andrii
16 июня 2021 в 9:37

Купив iPhone 11, попросив, щоб привезли не європейця, а СНГ версію. Магазин все чітко виконав. На даний момент ніяких зауважень немає!

Дарья
14 июня 2021 в 3:33

Дуже ввічливі консультанти, завжди допоможуть обрати ️ рекомендую саме цей магазин для користувачів техніки Епл

Олег
27 мая 2021 в 21:11

Був проїздом, необхідно було швидко замінити скло, сервіс дуже швидкий та якісний, щей крутий чохол підібрали)

Мaks
26 июня 2020 в 19:02

Ябко в Коломиї. Перед покупкою наушників air Pods попросив продавця перевірити їх по імею. Продавець почав шукати серійник на коробці. Опісля чомусь почав вводити на офіційному сайті apple (модель) наушників в графі де має бути вписаний серійний номер. Дуже дивно. Продавець продає техніку apple та не знає де знаходиться серійник. Оправдався тим що погане світло і він подивився не той номер. Оправдання таке собі)
Прийшлось самому перевіряти серійник.
Все решту супер!
Проводіть навчання з працівниками, щоб вони буди обізнані з елементарним.

divnuy
25 июня 2020 в 16:01

Абсолютно не задоволений сервісом і склав самі неприємні враження після відвідування магазину, оцінка в «одну зірку» і витрачений час на цей відгук - ніщо інше як аванс, який себе не оправдовує!
Хотів придбати вживаний телефон з можливістю розтермінування на декілька місяців, оскільки не було всієї суми одразу, попередньо замовив звінок на сайті, щоб уточнити чи є така можливість, на що отримав позитивну відповідь. Прийшовши до магазину, буквально миттєво почув слово КРЕДИТ, і те, що ніякої оплати частинами тут нема і не було. Окей. Під впливом обставин я погодився переплатити певну суму, тому що телефон мені в принципі потрібен, АЛЕ Я МАЮ ПЛАТИТИ ШАЛЕНИЙ ВІДСОТОК ЗА ВЖИВАНУ ТЕХНІКУ, ЯКА МАЄ ТІЛЬКИ МІСЯЦЬ СТОКОВОЇ ГАРАНТІЇ ВІД МАГАЗИНУ, КАРЛ! Як виявилось пізніше - мого «погодження» недостатньо, на питання «Окей, є у вас кредитний калькулятор? Підрахуйте будь ласка мені щомісячний платіж і суму яку я маю переплатити після першого внеску» я чую відповідь: «Ми нічо не рахуєм, я не знаю шо там буде, ми вам даєм рахунок і йдіть в банк».
В жахливу погоду, я на пару з листком А4 йду до найближщого відділення банку, де відстоявши кілометрову чергу чую, що сума «комісійних відсотків банку» складатиме 1560 грн. При тому, що ціна ВЖИВАНОГО ТОВАРУ, який мене цікавить 7500.
Вчасне «ДякуюДопобачення» врятували мене від зайвих витрат, і звернувшись до іншої торгової точки я все ж таки отримав потрібну мені послугу.
Висновки робіть самі, я свої вже зробив. В 2020 році команда не може навести комунікацію між власними відділами і не має можливості розтермінування, я думаю цього достатньо для першого і останнього враження. Радує те, що є купа аналогів в Івано-Франківську, де в людей є розуміння людських механізмів, а помимо цього і є бажання допомогти і зорієнтувати тебе при купівлі незалежно від типу і цінності продукту.

Ника
29 марта 2020 в 14:23

Гарний магазин, великий асортимент товару) Обслуговування на високому рівні, ціни нижці ніж в інших магазинах, всім рекомендую)

Евгений
10 февраля 2019 в 12:40

На Стометрівці класний магазин. Розіграш чудовий був у instagram:) Чекаю ще на акційні пропозиції

Олег
10 февраля 2019 в 10:05

Дужее крутий магазин! Хлопці які в ньому працюють реально професіонали своєї справи! Купляв у них свій iphone 6s, порадили взяти вживаний з гарантією, дякую ЯБКО ви отримали ще одного постійного клієнта! Рекомендую!

Ольга
31 января 2019 в 16:08

Приємна атмосфера! Компетентні і вічливі працівники швидко допомогли обрати модель iPad️рекомендуюЯбко

Добавить отзыв