UAOTZYV.COM

X-drive — прокат лиж та сноубордів

Адрес Яблуниця, вул. Горішків
Телефон +380 (98) 786-38-30
Часы работы 07:00-20:00
Сайт x-drive.ua
Рубрики Прокат лижного спорядження, Услуги по ремонту лыж, Лыжный магазин
Оценка 4.1 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
X-drive — прокат лиж та сноубордів — Яблуниця, вул. Героїв Майдану (центр)
X-drive — прокат лиж та сноубордів — Поляниця, вулиця Стаїще, 361
X-drive — прокат лиж та сноубордів — Поляниця, Villa Viktoria, Буковель, вул. Вишня, 303
X-drive — прокат лиж та сноубордів — Татарів, вул. Яблуницька
Похожие компании в категории
Гірськолижний центр Коза — Яремче, Яблуниця

X-drive — прокат лиж та сноубордів отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослав
30 марта 2022 в 8:04

Шикарное место радует состояние снаряжение профессионализм подбора а так же приятные цены и обслуживание, спасибо за хороший отдых)

Женя
14 марта 2022 в 6:59

Доброго вечора!
Відпочивши всією сімьєю тілом та душою, хочемо виразити велику подяку закладу «X-DRIVE»!
Андрію і Ілоні за такий подарунок та відпочинок напевно в найкращому закладі Яблуниці в Карпатах! Ви великі молодці, що створюєте таку казку для людей.
Ми дуже довго вибирали в якому місці зупинитись, бо їхали в Карпати перший раз! Знайшли апартаменти «X-DRIVE». З першої розмови ми зрозуміли що там порядні люди!
Відповіла нам пані Ілона) Дуже приємна людина! Дала відповідь на всі запитання що нас цікавили. Повідомила про те що в них є лижне спорядженнями в оренду і вони своїм жильцям дають скидку на оренду (це круто)! Ще плюси цього закладу, що до Буковелі всього 8 км! Все є поруч: базарчики з різними Карпатськими сувенірами за нормальними цінами! Магазини, кафе, аптеки, чани, бані все поруч! Все що треба для класного відпочінку! Ми внесли передоплату без жодного сумніву, що нас можуть обманути! Відразу приїхавши нас щиро зустрів пан Андрій чудова людина, гарний співрозмовник. Допоміг припаркувати машину, на їхній парковці з відео наглядом (що є важливе в наші часи).
Провів нас в номер, все розказав і показав що, як працює. Допоміг дитині з телевізором. Показав де мангал, дрова. Вообщем все просто супер! Номер чистенький, все як нове! Є кухня в номері (в якій є посудом, що потрібен для приготування їжі). І тут ми підійшли до балкона і побачили таку красу, якої навіть не очікували бачити кожен день! Один тільки цей вид вже чого коштує!
Ще хочемо подякувати хлопцям які нам підбирали спорядження вони майстри своєї справи! Все швидко і якісно! Ціни супер! З дитиною теж все швидко і чітко, поки ми собі дивились, дитині вже все вибрали!
Ви круті! Всі в гарному настрої, приємно було мати справу!
Ще раз хочу подякувати за чистоту (бо це є рідкість, коли так про це турбуються).
І взагалі всім працівникам за створення цієї гармонії в комплексі!
Дуже дякуємо за незабутній відпочинок в Апартаментах «X-DRIVE»! ️️️️
Ми обовьязково ще до вас приїдемо не один раз!

Саша
08 марта 2022 в 12:05

Если нигде в округе не будет снаряжения то тогда уже можно и сюда. Костюмы грязные, в пятнах. Во всем, что предоставили для примерки в карманах можно было найти различные обертки от шоколадок, чеки и прочий мусор.

Саша
25 февраля 2022 в 6:14

Тут надзвичайно великий вибір різномінітного спорядження, як для новачків, так і для професіоналів, як для дітей, так і для дорослих.

Зручне розташування та багато парковочного місця дозволяють швидко орендувати спорядження без додаткових затрат часу на пошук де припаркувати атомобіль.

Також тут можна орендувати інше спорядження яке необхідно для катання на гірськолижних курортах України: лижі, черевики, палки, шоломи, маски, окуляри, захист, рукавиці, зимовий одяг та ін.

Крім того у прокаті, кожного року з'являються нове спорядження для відпочинку у Буковелі та інших курортах України, а саме: скітур спорядження та оренда бігових лиж.

Бодя
25 мая 2021 в 11:05

Сервис был на высоком уровне. Мы брали ски тур, все подогнали под нас. Остались очень довольны.

Дмитро
06 февраля 2021 в 13:44

Досить непоганий прокат. Є великий вибір обладнання на різну ціну. Але якщо ти знаєш, що хочеш і сам зможеш вибрати. Якщо ні, втюхають перше ліпше. Велика перевага, що працює цілодобово. Працівники не дуже привітні. Маєш брати, те що дають. Якщо починаєш просити інші лижі чи ботінкі не дуже цьому раді. "Вони всі однакові, нема чого вибирати". Як лижі можуть бути однакові, якщо в них є стільки характеристик. Про розмір ботінок взагалі сказали, що це просто позначкі, на цифри не дивіться

користувач
27 января 2021 в 21:31

Очень приятные ребята, быстро подобрали оборудование и сделали скидку, цены для Буковели очень демократичные. Рекомендую!

SeryyMF
21 июля 2020 в 13:57

П'ять років поспіль беру собі сноуборд, і своїй сім'ї лижі. Дуже швидко кожному підбирають те що потрібно.

Наталія
11 июня 2020 в 5:21

Вже три роки поспіль користуємося послугою Х-drive. У чоловіка 52 розмір взуття. Ніде не могли знайти взуття для катання, а тут знайшли. Хлопці молодці. Дуже уважні до всіх прохань клієнта. Спасибі X- drive за хороший сервіс.

mini
01 ноября 2018 в 23:36

Хороший сервис, но цена на фоне остальных не всегда оправдывает качество инвентаря, по цене 150 грн / день качество было на уровне прокатов по 120 грн/ день

Александр
26 октября 2018 в 23:27

Цены ниже Буковеля, но выше других мест. Оборудование хорошее. Дружелюбность, клиенто ориентированность так себе.

Добавить отзыв