UAOTZYV.COM

Wood Apartments отзывы

Адрес Татарів, Н09
Телефон +380 (66) 336-33-00
Сайт wood-hotel.com.ua
Рубрики Отель, Открытый бассейн, Горнолыжный курорт, Посуточная аренда жилья
Оценка 4.2 26 отзывов
Похожие компании в категории
Отель Пиги — Татарів, Татарів, вул. Пігівська, вулиця Пігівська, 2
Отель Ашер — Татарів, вул. Піги, 75
Дикий Мёд — Татарів, Яремчанский горсовет, урочище Женец, 696
Villa For You — Буковель, Поляниця

Отель Wood Apartments отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Инна
25 апреля 2024 в 21:47

Загалом готель чудовий, новий. Є дуже багато плюсів, про які можете почитати в інших відгуках, а я напишу про недоліки:
1. Відсутність електрочайника чи хоча б термокулера в зонах загального доступу. На рецепції та барі отримали відмову надати кип'яток, так би мовити - концепція закладу. Серйозно? ! Це жлобство, а не концепція! Якщо я звик вставати о 6.00 і пити свою каву, то тут цього не зробиш, треба чекати 8.00 і купити каву в барі
2. Нам не надали обіцяний трансфер з вокзалу, приславши заготовленого листа, який ми отримали вже в поїзді, про наче б то несправність транспорту (ми бачили цей трансферний бус в той же день біля готелю і він активно обслуговував людей, мабуть були важливіші, платні замовлення). Нашим знайомим, які раніше бували в цьому готелі, відмовили в трансфері із-за хвороби водія. Тож ми мали оплатити таксі від вокзалу Татарів до готелю 350 грн за 5 км відстані.
3. В день заїзду не працював басейн з якихось технічних причин.
Тобто у перший день настрій був зіпсований, а перше враження важливе.
4. Двічі вечеряли в Wood ресторані, гарна подача і смачно, але кухарі закохані - весна, обидва рази їжа була пересолена.
5. В ванній кімнаті нашого номеру в біде була тільки холодна вода
Але всі ці ньюанси легко виправити. Головний скарб цього готелю - це краєвиди та персонал. Люди, які тут працюють, просто неймовірні - привітні, усміхнені, не награно чемні. Вважаю, що це заслуга в тому числі і керівництва закладу. Дякуємо вам за кілька днів релаксу!

Элина
23 апреля 2024 в 23:37

Їжа, це найкраще, що було у Карпатах. Навіть у дорогих ресторанах у центрі Буковелі не так смачно, не так гарно, як тут. Навіть якщо ви тут якимось проїздом, то обов'язково завітайте до ресторану! Офіціанти уважні, швидкі, усміхнені. У мене впала вилка і за десять секунд мені вже на серветці із золотим огранюванням принесли нову, я навіть попросити замінити не встигла, самі всі помічають в мить. Залишати чайові за такий сервіс одне задоволення. Почувалася, десь на Мальдівах, з рівнем уваги. Я, звичайно, читала хороші відгуки, але не думала, що тут настільки неймовірно добре! Басейн прекрасний, гаряча вода прямий. Всі меблі в номері пахнуть новими. І до речі, що рідко для Карпат натиск води у ванній кімнаті дуже потужний. Вода гаряча без краю ллється. До цього залишалася в готелі неподалік і там натиск ледве ледве. Більше ніяких інших готелів, відтепер кожні півроку чи частіше повертатимуся тільки сюди. Тут все коштує своїх грошей від персоналу до співу птахів за вікном. Єдиний мінус готелю: звідси треба їхати наприкінці відпустки.

Ірина
12 марта 2024 в 9:26

Вдруге зупиняємося в цьому готелі, в точно не ввостанє, очікуємо дуже спа всередині (воно будується) і обов’язково повернемося!
Якщо порівнювати з минулою подорожжю сюди, готель дуже круто розвинувся! Взимку тепер працює басейн вечером, що дуже зручно після дня на лижах! Відкрили ще один корпус, для діток теж все дуже зручно, є дитяча кімната, в ресторані також є зона для дітей, дякуємо за сервіс, все нове! Запахи нових речей, цетдуже приємно! Розташування гарне, готелю заважають лише машини, що їдуть поруч ;) хто дуже переживає обирайте номери у ліс, хоча і з виглядом на гори, шумоізоляція в номерах досить хороша!
Удачі вам та подальшого розвитку і до нових зустрічей:)

Yaryna
07 марта 2024 в 7:54

Відпочивали в цьому готелі 14-17 березня. Скористались знижкою -40%для військових.
Охайний готель, привітний персонал, попередньо уточнили що хочемо номер в 1 корпусі з балконом і нам без проблем все забронювали як і просили.
Кожного дня нам прибирали номерНа вулиці є басейн з підігрівом який працює з 17: 00 до 21: 00. Смачні сніданки шведська лінія, також пригощають просекко) Ціни в ресторані приємні.
При виселенні хостес оперативно оглянули номер і надіслали на рецепцію фото забутої нами речі
Від готелю до Буковеля 10хв машиною)
Загалом дуже рекомендую, хочеться відвідати цей готель ще раз

Анна
17 января 2024 в 5:02

Була вже вдруге)
Дуже побдобається готель:
сучасний дизайн, ціна, привітний персонал, кухня
також дуже подобається, що всюди чистенько)
обов'язково буду вертатись сюди ще і ще

Ксения
07 января 2024 в 9:34

Загалом відпочинок у цьому готелі сподобався. Так, відгуки правдиві, але не все так страшно, як тут пишуть, просто треба знати нюанси:
Із плюсів:
- Готель повністю відповідає фото
номери просторі, ліжко зручне, все нове, чисте
- трансфер безкоштовно зустрів нас на станції та довіз до готелю
-їжа в ресторані смачна, та за приємними цінами
-Сніданки: шведська лінія, і вибір є і для тіх, хто полюбляє солодке на сніданок і для тих, хто не любить
-Ми просили додаткову ковдру, відразу ж принесли
З мінусів:
-Ми просили змінити номер, оскільки поселили нас у нове крило, де ще йде ремонт: і звуки ремонту було чути. З плюсів-без проблем переселили в інше крило, там нічого не чути
- чомусь ніяк не могли додзвонитися до адміністрації готелю, з якихось питань писали і в Вайбері та в Інсті, відповідають не швидко, тому якщо терміново треба щось вирішити, чи спускатися на ресепшн краще чи заздалегідь
-трохи не зрозуміло було з трансфером до Буковеля, один день нормально бронювали годину, а другого дня сказали, що трансфер взагалі не поїде, оскільки погані погодні умови (але за прогнозом обіцяли сонце і без опадів, звучало дуже дивно, погода така і була, як обіцяв прогнозник). За підсумком трансфер все одно поїхав

В цілому все сподобалося, інтер'єр дуже приємний, басейн підігрівався, але ми любимо гаряче, особисто мені було прохолодно, тому ми їздили окремо в спа в Буковель, але це вже особисті переваги кожного, за ціною готель дуже приємний, і я спокійно можу його рекомендувати просто треба знати деякі нюанси.
P. S. Читала у відгуках, що поганий сервіс у ресторані, зараз я цього не помітила, або тоді навантаження було сильне, до чого готель не був готовий, або виправилися, але нам все сподобалося, смачна їжа, приносили швидко, дівчата дуже приємні були

Ліана
26 ноября 2023 в 23:22

Мали зіпсований вечір та безсонну ніч у даному готелі.
Бонусом до номеру йдуть табуни мишей, що просто не дали заснути і бігали під гіпсокартоном всю ніч. Жахливі відчуття.
Басейн (як і весь готель) ефектний лише на фото та захолодний для навіть інтенсивного плавання.
Вечеря в ресторані відверто не смачна хоч чек і був на дві з лишнім тисячі. Рестораном ту кімнату назвати важко. Нагадало шкільну столову з маленькими столиками і посередньою кухньою. Саксофоніст що грав хоч і старався відверто фальшивив, звук глушив, було бажання лише втікти звідти. Сніданки хоч порції і великі та залишили наполовину не тронуті бо були холодні, а каву ми чекали 40 хвилин і тричі нагадували.
На зауваження адміністрація не прийняла ніяких дій тому й публікуємо все як було. Нікому не радимо і самі не повернемось.

Михаил
15 ноября 2023 в 22:49

Приємний готель з гарними номерами.
Непоганий ресторан.
Має великий басейн з підігрівом, купались майже кінці листопада.
Поряд є гарні чани.

Слава
15 ноября 2023 в 16:29

Хороший, затишний готель. Відпочивали з задоволенням. Чистий, охайний номер, мягенький матрац на ліжку. В басейні вода тепла, дитина не хотіла вилізати. Кухня супер, все смачно, порції великі, сніданок тримає аж до вечері. Локація також хороша- в одну сторону недалеко до Буковеля, Динопарку, Гуцуленду, в іншу сторону-Яремче, водоспади. Персонал молодий, ввічливий. З мінусів-нема чайника в номері, та заважає шум авто при відкритому вікні. Але це не суттєво. Задоволені.

Вікторія
13 ноября 2023 в 11:42

Загалом гарний готель, чисті та охайні номера. Великі порції сніданків, великий вибір меню. А от обслуговування - не дуже) сніданки замовили - забули зробити, чекали хвилин 30. Як вибачення - дали десерт в подарунок. Сніданок подають холодним, приблизно три рази в їжі попадалось - волосся. На інший день сніданок вже чекав на столі. Як на мене теж дивно, бо біля їжі ходять інші люди, і це не дуже етично подавати їжу коли ще нікого немає за столом. Обслуговують люди які досить розгублені, не знають хто що подав, і хто що кого попросив. Просили рахунок - забували і не приносили. Замовляли одну порцію - принесли дві. Парковки - біля самої дороги на щебені. Є басейн з підігрівом, він класний, тепленький.

Саша
27 августа 2023 в 4:43

Дуже хороший готель!
Чудове розташування!
Особлива увага терасам з виглядом на ліс та привітному персоналу!
Кухня смачна
Обов’язково повернемось ще ️

Ro Sher
31 июля 2023 в 19:59

Зробіть щось для дітей якусь гойдалку, пісочницю, гірку. Але подалі від дороги. Також дуже потрібна ігрова кімната

Tetiana
20 июля 2023 в 1:49

Чудове місце, в яке хочеться повертатися!
Дуже стильні комфортні номери зі зручним великим ліжком, в номері є все необхідне. Персонал дуже ввічливий, смачні сніданки та напої. Басейн з підігрівом. З балкону вид на гори зачаровує

Марк
12 июля 2023 в 5:48

Дуже крутий отель, і все було на вищому рівні і сервіс в ресторані і прибирання кімнат і басейн просто каіф, обовʼязково повернусь сюди і візьму собою друзів ️

Дари
17 апреля 2022 в 10:35

Який сором у такий важкий час не пускати людей з котами! Виставити за двері своїх гостей на другий день, перед цим запропонувавши закрити кота в клітці в коморі в якості вирішення питання Ще не повернули гроші за день, який через це безглуздя не проживали! Бажаю вам хоч трішечки людяності!

В'ячеслав
03 апреля 2022 в 8:08

Дуже сподобалось проводити свій відпочинок в даному готелі.
Сучасний інтерєр. Види з вікон - бомба! Балкони - просто знахідка для фото в інстаграм.
Великий вибір сніданків. Мій вибір впав на бельгійські вафлі з трьома солодкими соусами. Було дуже смачно.

Анастасия
31 марта 2022 в 12:30

Замечательный отель, прекрасное обслуживание, чисто и очень тепло! В жизни номера ещё лучше, чем на фото однозначно это место в которое хочется возвращаться!

користувач
30 марта 2022 в 14:57

Нам дуже сподобалось! Однозначно рекомендую
Сучасний і мега стильний інтер‘єр, екстер‘єр також. Як з картинок Painterest, - для фото в соцмережі ідеальніше не знайдете (порівняти є з чим).
Дуже привітний і небайдужий персонал, - неодноразово запитували, чи в нас все добре, чи подобається і тд, + до того, всі наші прохання були почуті (келихи флюте для ігристого, питна вода вночі) - молодці, дякуємо.
В апартаментах дуже затишно і красиво, одразу «вау» ефект. Всюди тепла підлога, дорога сантехніка, все продумано до дрібниць. Окремий плюс - це вид з балкону. Просто кайф прокидатися з таким виглядом.
Приємним бонусом стала ціна за проживання. За такі умови, - ціна ну дуже оптимальна.
Також хочу відмітити чистоту - дуже чисто, дуже.
До Буковелю зовсім близько.
Як підсумок, дуже раді, що обрали для відпочинку саме ці апартаменти.
Нам не хотілось їхати від вас) Однозначно тепер для відпочинку в Карпатах - WOOD APARTS?

Слава
27 марта 2022 в 7:25

Спросили заранее можно ли с котом - ответила да. Когда мы приехали - не пустили кота, хотели заставить оставить его в каком-то погребе в клетке.
Вы или сразу говорите, или не будте тварями.
Даже бы 1 не поставила

Анастасия
23 марта 2022 в 8:03

Під час воєнних дій дуже не гарно повелись. Виставили з домашньою твариною і не повернули гроші. Ганьба!

Добавить отзыв