UAOTZYV.COM

Whiteberry Hotel отзывы

Адрес Поляниця, участок Прелуки, 363, 364
Телефон +380 (98) 043-26-10
Сайт whiteberry.site
Рубрики Кафе, Отель, Сауна
Оценка 4.5 45 отзывов
Похожие компании в категории
Корчма У Броні — Поляниця
Усадьба Сильверокс / Hotel & Restaurant SilverOks — Поляниця, вулиця Карпатська
Арена — Поляниця
Гуцульський Чан Сосновий двір — Поляниця, вулиця Карпатська, 150а

Кафе Whiteberry Hotel отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Влад
11 января 2024 в 3:43

І так пишу чесний відгук, в цілому тверда 3+чуть не дотягнули до 4.

Стосовно номеру, чисто, ліжечко супер, інтер'єр супер, було тепло та комфортно але запах води навіть своєму котику не хотіли давати її пити, шумоізоляція погана і то навіть дуже нам повезло що в наш день на нашому поверсі мало людей заселилось, уявляю що тоді було б, одним словом відверто з мінусів це шумоізоляція та вода.

Стосовно сервісу, питань немає все як має бути працівники молодці (навіть другу добу так сталось що ми до кінця не відбули і перед ночівлею з'їжали нам запропонували з собою дати сніданки які входили у вартість)
кухня ніби як все ок, все смачне було не помітив щось погане, ціни помірні як на двох.

Стосовно розташування, тут все чудово! Тільки запах каналізації чутно це не приємно можливо не завжди є запах але ми відчули це.

З величезного плюсу це те що без проблем прийняли з котиком.

Дякую вам та до нових зустрічей.

Валера
08 января 2024 в 6:46

Дуже атмосферне місце. Не далеко від траси, і в той же час на достатній відстані, щоб не дихати вихлопами. Заїзд без градієнта та без проблем у будь-яку погоду. Номери гарні, затишні, красиві, трохи підводить шумоізоляція (в принципі як і в більшості готелів регіону). Світле, тепле кафе з гарною кухнею. Однозначно рекомендую до відвідування. Всім гарного відпочинку.

Iryna
05 августа 2023 в 23:55

Готель 10/10.
Якість- чудова, на будь яке питання реагували і допомагали.
Кухня-чудова, сніданки великі, ситні та смачні. Також є меню на будь який смак, голодним точно ніхто не залишиться!
Номера дуууже чисті, шумоізоляція та запах дуже хороші) Не розумію негативні відгуки взагалі. Ми залишились більш ніж задоволені, відпочинок пройшов на вищому рівні, незважаючи на погану погоду.
Окреме дякую за можливість відпочивати з собакою. Готель - прекрасний, щира рекомендація всім!

LEGO
31 июля 2023 в 23:06

Отруїлися обідом. Зверніть увагу на консерву яку додають в салат з креветками. Не рекомендую

Бу-
24 июля 2023 в 0:56

Відпочивали сімʼєю. Чудовий готель, дуже приємний персонал. Бассейн с підігрівом, навіть у похмуру погоду можна чудово відпочити. Багато шезлонгів, мішків, завжди є місця біля басейну і на сонечку і в тіні. Сніданки з 3 страв на вибір (наприклад овсяна каша, яешня з беконом, оладки. + стіл роздачі: овочі, фрукти, сир, ковбаса, молоко, йогурт, шоколадні кульки, чай, кава). Сауну всім дуже рекомендую, особливо після підйому на гору. Є своя парковка, можна приїжджати з улюбленцями. Відпочинком дуже задоволені.

Влад
19 июля 2023 в 4:19

Дуже гарне затишне місце.
Для відпочинку з родиною і з домашнім улюбленцем компактного розміру.
Дуже чисто, гарні столові прилади, посуд, постіль.
Смачні сніданки.
Є можливість замовляти страви не з меню.
Дуже приємні власники і персонал.

Анастасия
10 июля 2023 в 14:24

Чудове місце для відпочинку
Ціни адекватні на всеСніданки на ваш вибір + шведський стіл, який постійно обновляють, голодними ви точно не залишитесь Їжа дуже смачна Ми і обідали і вечеряли також тут Персонал привітний, дівчинка офіціант дуже мила
Хазяйка та хазяїн добрі та приємні
Номери, чисті та просторі, вигляд з номеру також чудовий фото добавила
Рекомендую вам цей Готель Ми залишились задоволенні усім

Macheto
07 июля 2023 в 11:45

Відпочивали з сім'єю та домашнім улюбленцем (собачка). Дуже сподобалося: персонал привітний, дуже смачні страви, комфортні умови проживання. Власники неймовірно привітні та ввічливі люди!

Женя
22 июня 2023 в 9:19

Тільки приємні враження від відвідування готелю - приємний персонал, чудові будиночки, мальовничі пейзажі. Сніданки входять у вартість, дуже смачні і є з чого вибрати. Окрім основних трьох страв - швецький стіл.
Величезний плюс - можливість поселення з домашніми улюбленцями, і гарне ставлення до них!).
Басейн з підігрівом, дитячий майданчик на території. Також поряд продуктовий магазин.

Алина
30 мая 2023 в 22:49

Шумоізоляція відсутня. Відпочинок не для молодіжної компанії. Співробітники постійно просили бути тихіше, хоча ми і так були тихо

Наташа
14 марта 2022 в 22:55

Затишне місце. З погодою нам повезло. Багато снігу. Відпочивали родиною в двоповерховому котеджі. Для 4 осіб те, що треба. Сніданки, що входять у вартість проживання, дуже смачні і ситні. Готують з теплом. Персонал уважний. Гостинні господарі. Дякую

користувач
20 февраля 2022 в 2:19

Розташування, чистота, відмінний сервіс!
Гостинні господарі, дуже смачна кухня, демократичні ціни.

Ірина
30 января 2022 в 12:02

П'ять зірочок автоматом - за те, що тут pet friendly до собак більше 10кг (в кого є середній/великий собака мене зрозуміє). Але готель в цілому дуже гарний. Хороша звукоізоляція, в номері тепло (дуже тепло) за вікном -7°, чисто та просторо. Є парковка на території. Сніданок смачний. Ціни середні (як для буковеля). До Буковеля хвилин 5-10 на авто (не в сезон).

Юлія
18 января 2022 в 5:04

Дуже хороший готель для сімейного відпочинку!) Ціна/якість - відмінно)
Відпочивали з собакою, відчували себе доволі комфортно. Номери затишні і чисті, їжа смачна, обслуговування на рівні.
Дякую за привітність і гостинність)

Женя
14 декабря 2021 в 9:17

Вже 2й раз відпочиваю в цьому готелі і знову туди ж буду повертатися. Подобається те що тут привітний персонал, смачна їжа, місце розположення. Відпочинок з дитиною був ідеальний. Хочеться знову і знову повернутися в готель. Дякую вам️

Женя
22 ноября 2021 в 11:32

Гарний готель, дуже зручне місцезнаходження, приємні управляючі Іра і Денис, дуже теплі відчуття подарували. Дуже стильний дизайн номера, смачна кухня. Дякуємо!

Женя
03 ноября 2021 в 14:58

Отель супер, очень нам понравился! Первая наша семейная поездка с детьми в Карпаты и спасибо сотрудникам и хозяевам отеля впечатления по части проживания и питания остались тёплые! Соотношение цена - качество все сделано с дерева, в номере чисто, уютно. Бассейн, для детей батут, качели. Очень вкусная кухня: домашние колбаски и втирая ножка прям топчик Есть блюда для детей, что нас родителей двоих детей очень порадовало. Управляющие Ира и Денис очень приятные ребята. Удобное месторасположение особенно для экскурсий и до подъемника, супер вид! Наша семья только плюсы насчитала, минусов нет. Рекомендуем

Саша
21 октября 2021 в 17:18

Відпочивали сім'єю. Відпочинком задоволені. Готель гарний, чистий, персонал приємний, ввічливий, кухня смачна, різноманітна. Обов'язково повернемося сюди знову.

Катя
19 октября 2021 в 6:46

Отдыхали с друзьями и детьми в отеле. Концепция, инфраструктура, обслуживание подкупает своей интеллигентностью, воспитанностью и, главное, профессионализмом персонала и руководителей. Спасибо за отличный отдых. Планируем снова вернуться.

Ира
17 октября 2021 в 16:26

Все було на найвищому рівні! Чудові господарі, затишне місце, смачна кухня та шикарний вид на гору Хом‘як. Дуже світлі та зручні номери! Відчуття дуже теплі, як вдома, повернутися знову = обов‘язково!

Добавить отзыв