UAOTZYV.COM

Web Deluxe

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Старозамкова, 2
Телефон +380 (800) 75-56-30
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
Сайт web-deluxe.com/smm/uk/smm
Рубрики Услуги по интернет-маркетингу, Услуги по развитию бизнеса, Маркетинговое агентство, Консультант по маркетингу, Веб-дизайнер
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Афіша Прикарпаття — Івано-Франківськ, вулиця Січових стрільців, 23, офіс, 301
МЕДІА СОФТ — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 83
Cube Online 3D Україна — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 34 а, кв, 6
Інтернет-агентство Дзиґа: створення та розкрутка сайтів — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 67, офіс, 708

Web Deluxe отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Andron
25 июля 2023 в 10:10

Йо, йо! Звертався у компанію «Webdeluxe» два рази. Перший на створення сайту для ресторану «Осокори фест», другий на доставку шашлику «Мяситно». По двом проектам я залишився задоволений, все-все-все (дизайн, комунікація, швидкість) на рівні!

Нажаль, сайт з доставкою мʼяса не вийшов таким успішним, як я очікував. Але в той же час, сайт з рестораном працює добре і по сьогоднішній день приносить заявки на банкет.

Мария
27 июня 2023 в 17:17

Довго моніторила ринок, шукаючи спеціалістів які зроблять хороший сайт без шаблонів. Вибір був складним: вартість занадто висока, терміни розмиті, а деякі пропонували складні рішення. Обрала "Веб-делюкс", оскільки вони зрозуміло розповіли, за що я плачу гроші, як вони працюють і в які терміни вписуються. Але найголовніше - який результат гарантують. Плюс, як і обіцяли, вони практично цілодобово на зв'язку. Писала і в 10 вечора, і в неділю - завжди отримувала відповідь. Коли я настоювала на своєму, спочатку пропонували кілька альтернативних варіантів, а потім вислуховували мою думку і зупинялися на рішенні, яке найбільш підходило саме для мого сайту. Звичайно, інтернет-магазин отримався завдяки великим зусиллям як з боку команди, так і з моєї, але результат того вартує. Після певного часу я стала рідше контролювати процес і можу сказати, що вони професіонали.

користувач
10 мая 2020 в 6:04

Хочу вставити свої 5 копійок. Дуже задоволений результатом по роботі в соц мережах. Швидко розробили ефективну стратегію просування нашого бренду. Спільнота в фейсбуці хвилювала більш за все - її починали з нуля. Але за три місяці ми отримали значну базу підписників і розробили з ними зворотній зв'язок через наші групи, що є показником якісної роботи - аудиторія, яку зацікавили, жива і зацікавлена. Ріст продажів через соц мережі також непоганий, але надіюсь на більш високий показник в подальшій співпраці.

користувач
12 апреля 2020 в 17:32

Большая благодарность компании "Web Deluxe" за большой вклад в наш проект. В связи с расширением, стартовали в новом направлении бизнеса, и обратились в диждитал компанию, для того чтобы сделать новый лендинг и продвигать его. Стоимость за услуги нас устроила, предложение оказалось очень интересным, поэтому и начали сотрудничать. В итоге, сделали высококонверсионный лендинг, с классным современным дизайном, который отлично вписался в тематику нашего нового и основного бизнеса. Сейчас продолжаем с ними сотрудничество в области контекстной рекламы и сео продвижения. Результаты нас не перестают радовать.

Алиса
12 апреля 2020 в 16:42

Я предпочитаю сразу платить нормальные деньги для найма профессионалов, чтобы потом не парится, и поэтому обратилась за помощью в агенство "Web-Deluxe". Отзывы о нем для меня показались достойными. Имею бизнес в нескольких направлениях и один из них решила усилить за счет присутствия в интернете. Выбор исполнителей не разочаровал мои ожидания. Ребята знают свое дело. В дальнейшем буду продолжать сотрудничать, что советую и другим, если хотите зарабатывать через интернет, а не просто там быть.

Саша
16 марта 2020 в 13:59

Активная и прогрессирующая компания! Обращался по созданию сайта, после чего начали работаем над продвижением, и закончили обработкой заявок через crm.
Никаких замечаний в работе не заметил, быстрая связь и ответ на все мои вопросики, желаю удачи и процветания.
С ув, Олег.

Галина
31 декабря 2019 в 14:03

Всем привет! Обратилась в компанию по рекомендациям за комплексной рекламой в интернете услуг йоги. Результаты которые мы получаем - меня полностью устраивают)
Скажу откровенно вначале даже не ожидала что это так круто может работать. Регулярно получаем заявки от потенциальных клиентов, за что выражаю благодарность компании и сотрудникам:)

Добавить отзыв