UAOTZYV.COM

ВСК / Renault, Автосалон, В.с.к., ПВКФ

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Хриплинська, 5А
Телефон +380 (342) 50-38-00
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-15:00
Сайт www.vskrenault.com.ua
Рубрики Автодилер Renault, Поставщик запчастей для кузова автомобиля, Производитель автозапчастей, Магазин автозапчастей, Автомастерская
Оценка 2.8 24 отзыва

ВСК / Renault, Автосалон, В.с.к., ПВКФ отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
31 мая 2023 в 18:45

Доброго дня! Не рекомендую цей сервіс. Обслуговування ніяке, безвідповідальне та зверхнє ставлення до клієнтів, безкомпетентні працівники.
Звернулася до них щоб зробити панель керування у Рено, попередньо записалася до електрика " на понеділок", приїхала і залишила машину в першій половині дня понеділка, автомобіль забрала від них у п'ятницю, тому, що до того часу навіть не подивилися до нього, говорили що там страшна поломка. Забравши автомобіль, знайшла іншого електрика, який зробив панель керування за 3 години. Жодних проблем для досвідченого працівника це не скало проблем.
Тому не рекомендую звертатися у даний сервіс.

пользователь
07 мая 2023 в 20:52

Як дозвонитися до сервісу? Що місяць тому. Хто брав трубку, що зараз вже 10 виклик і тиша. І секретарь, ні відділ продажу не реагують на телефонні дзвінки.

користувач
15 сентября 2021 в 16:32

Сервіс на рівні звичайного СТО. Нічого особливого. Після проходження базового ТО, був витягнутий патрубок, який кріпиться до відсіку з повітряним фільтром.
На прохання надіслати на електронну пошту вартість рекомендацій по заміні запчастин, так і не надіслали, хоч при двох дзвінках обіцяли виконати.

Таня
11 августа 2021 в 7:45

Салон прекрасний, колектив привітний. Надали відповіді на 500 питань. Хороші умови покупки авто, доступні ціни, присутні акції, цінні рекомендації. Команда хороша. Супер. Рекомендую!

Ценитель
03 августа 2021 в 15:45

Досить адекватний сервіс. Ціни, звісно, як і у всіх офіціалів чуть високі, але працівники привітні, культурні та загалом професійно виконують свої обов'язки! Рекомендую!

Саша
03 августа 2021 в 2:25

Чудове місце. Не в перше обслуговуююсь у вас. Ви молодці працівники відмінні, особливо консультант сервісу Назар, дуже хороша людина, спеціаліст своєї справи, завжди ввічливий та зрадістю допомагає. Дякую за гарне обслуговування та ЯКІСНУ РОБОТУ! Ще одна з найкращих працівниць пані Галя менеджер з якості обслуговування, гарно доносить інфармацію і зрадістю відповідає на питання

Максим
31 июля 2021 в 13:16

Звертаюсь не перший раз на сервіс. Завжди хороше ставлення менеджерів. Завжди пунктуальні, затримок по часу ні разу не було. Після огляду рекомендують що потрібно змінити, а що ні. Зауважень після ремонту ще не було. Вважаю що офіційний сервіс вартий тих коштів.
Дякую сервісу за стабільно якісне і вчасне виконання робіт.

Сергій
20 июля 2021 в 22:06

Користуюся автомобілем Рено. Задоволений. Хто каже що машини не здалі-купіть нове в салоні і побачите що машина цілком пристойна. І економічна. На трасі дизель з швидкістю 100 км в год бере 4 літри. І це правда, сам не вірив. І ВСК дуже адекватна станція

Саша
14 июля 2021 в 3:48

Заїхав щоб поміняли гайку кришку паливного бака, яка в них коштує 1145гр приїхавши дудому додивився що вони просто дотягнули стару щоб не протікало. Коли приїхав до них показую їм як може за два дні нова кришка стати як стара: відповідь майстер забруднив коли ставив. Хоча ця кришку находиться під задньою сідушкою там чисто. Не рекоминдую 100% шарлатани!

Саша
30 июня 2021 в 10:31

Звернувся З причиною що вибило чек і ключик поїхав на діагностику вони зробили діагностику і виявили датчик кисню в Renault Master 3-му сказали вони що потрібно його поміняти але вони замовити його не можуть сказала щоб я шукав його сам я його знайшов вони сказали що коли я його знайду придбаю вони його поміняють потім я передзвонив до них щоб записатись що вже придбав датчик вони сказали що не можуть поміняти тому що я в них не замовляв той датчик сказали щоб я сам поміняв його і приїхав до них просто підшити його до комп’ютера машини
Оскільки я його поміняв помилка пропала сама собою і його не потрібно було прошивати я всерівно приїхав до них бо в мене погано показував датчик паливо і сказав що мені не потрібно вже датчик перепрошувати мені потрібно подивитись чому показує погано датчик паливо я заїхав 16 15 у бокс виїхав у 17 20 і вони за цю годину нічого не зробили взяли 300₴ і навіть не знали чому в мене погано показує датчик паливо сказали що не встигли подивитися
Нерекомендую!

Роман
31 мая 2021 в 23:35

На розвалі, де завжди була жива черга, підбирає машини по телефону. І відстоїш годину, а він перед тобою заганяє зовсім ліву машину мотивуючи, що не знав що машини перед його воротами то черга до нього.

Саша
29 мая 2021 в 15:07

Задоволена сервісом! Професійно. Особливо вдячна менеджеру Андрію за комунікабельнісь. Рекомендую.

Ігор
02 ноября 2020 в 4:02

Исключительно негативный опыт обращения в этот автоцентр.

Решил поменять свою Рено лагуну 3 на талисман, подходящий вариант нашел в Ивано - Франковске, для того, чтобы проверить выбранный автомобиль, обратился в этот автосалон для его проверки. Несколько раз созванивался с менеджерами автосервиса для записи авто на диагностику, которая состояла из компьютерной диагностики, проверки ходовой и дорожного теста (для проверки авто в условиях движения), при этом каждый раз акцентировал их внимание на том, что мне обязательно нужно пообщаться с механиком проводившим диагностику, для того, чтобы узнать его мнение о автомобиле и уточнить моменты по состоянию, т. к. Я нахожусь в г. Кривой Рог это более 800км. В результате, записали выбранный талисман на диагностику 23.09.2020 на 16.00.
В указанное время мне отзвонился менеджер сервиса и сообщил, что авто заехало на диагностику, которая по его словам продлится 2 часа, я опять обратил внимание на то, что мне нужно пообщатся с механиком, т. к. Он видит и новые и старые автомобили рено и сможет квалифицированно и объективно рассказать о состоянии покраски и салона.
В результате, в 18.00, продавец выслал мне результат диагностики с заключением автомеханика, я позвонил в салон и попросил соединить меня со специалистом проводившим диагностику, на что менеджер ответил, что он мне перезвонит.
В итоге, не 23.09, не 24.09 мне никто с сервиса не звонил. Т к. Я купил билеты решил сам приехать и глянуть на авто, надеясь на то, что если бы были какие то проблемы, то мастер обязательно бы о них сообщил.
В итоге приехав и увидев авто я для себя подчеркнул: ходовая, двигатель и трансмиссия в норме, НО! На этом плюсы закончились. Оказалось авто крашенное при чём различие в краске окрашенных деталей видно не вооруженным взглядом. Множество сколов и царапин. Салон просто тихий ужас при пробеге 180т. Км весь пластик поцарапан кожаные сиденья порваны.
В итоге я вернулся без авто.

Вопрос! Разве так тяжело перезвонить клиенту заказавшему диагностику авто и заплатившему 720грн. За это?

Поэтому, если собираетесь приобрести автомобиль марки Рено в Ивано - Франковске то поищите другой сервис с внимательными сотрудниками, а не этими отмороженными!

Категорически не рекомендую обращаться в данный автосалон!

nestro
19 октября 2020 в 10:21

Пригнали машину на сервіс, попросив роздруківку сказали такого не робим, те шо написали все не сходиться, заїхав в свому місті на трясучку, все добре а там написали і шарові і подушки мотора

Лариса
20 сентября 2020 в 1:53

При покупці нового авто не лишайте авто в сервісі для підготовки до експлуатації, забирайте відразу. Інакше ніхто не гарантує, що вам не замінять тормозні диски на старі, як було в мене, та тепер намагаюсь доказати, 20 тис км -знос 100 відсотків (досвідчений водій, не перше авто)

користувач
30 июня 2020 в 11:26

На Меган 2 провернуло вкладиші, приїхав до них на ремонт. Домовились що знімуть піддон і поміняють вкладиші (корінні). В результаті подзвонили, сказали що треба знімати мотор бо знизу не виходить зняти колінвал (в подальшому виявилось що вони зняли ремінь ГРМ і зірвали різьбу під натяжний ролик, тому щоб нарізати нову й хотіли витягувати мотор), ціна за цю процедуру 3600 грн. Я відмовився і забрав машину, взяли за діагностику і демонтаж піддона 1700 грн. На іншій СТО поміняли вкладиші, нарізали нову різьбу, додатково виявили що на ВСК при демонтажі обірвали датчик рівня масла. ВИСНОВОК: працівники сервісу не кваліфіковані та виправляють власні "косяки" за рахунок клієнтів.

Игорь
01 марта 2019 в 11:12

Професійний підхід до роботи. Приємно вражений пунктуальністю при прийомі та поверненні авто на сервіс. Професійні та неупереджені поради по експлуатації та подальшому ремонту автомобіля. Приємне та дружнє відношення працівника на прийомі (нажаль не знаю імені), а також працівниці в кафе. Нажаль, не можу сказати цього про молоду дівчину-касира. Вважаю, адміністрації потрібно провести інструктаж з вказаною працівницею по елементарній вихованості, толерантності та повазі по відношенню до клієнтів не тільки на робочому місці, але й в коридорах закладу. Якщо молода дівчина не навчена повазі до старших людей, то, можливо, варто звертати увагу хоч на повагу до клієнта.
Щодо автосервісу - 5 зірок.

Женя
08 ноября 2018 в 12:20

Хороший сервіс все чітко і ясно. Все пояснюють все дуже відкрито. Сервіс не дешевий але якісний.

Юра
27 октября 2018 в 8:43

Був колись. Доки майстрів сам директор не з"їв. Ми як майстри порозходились. Немає сенсу туди їхати.

Сергей
26 октября 2018 в 13:20

Дуже гарні спеціалісти та ввічливий персонал.
Оцінку 4 поставив бо завищені ціни на запчастини.
Останнім ремонтом ходової дуже задоволений, витримала екстремальні ситуації в зимово-весняний сезон.
Власник Рено_Дастер.

Добавить отзыв