UAOTZYV.COM

Водоспад Яворівський Гук

Адрес Івано-Франківська обл.
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.6 9 отзывов
Похожие компании в категории
гора Маковица — Яремче
Буковель — Івано-Франківська область
Музей Писания — Коломия, просп. В'ячеслава Чорновола, 43Б

Водоспад Яворівський Гук отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Pavlo
20 августа 2023 в 18:15

Дуже красивий водоспад. Але щоб до нього дійти треба мати капці, або бути готовим перейти ручей босоніж.

Спуск до водоспаду від каплички, вниз до струмочка, потім направо вздовж

Юлия
31 июля 2023 в 22:08

Місце тиші, спокою та чистого повітря! Водоспад особливо не вразив, так як територія навкруги не доглянута, все навколо заросло травою. На галявині біля струмка видніються місця від багаття.
Під час дощової погоди не рекомендую це місце для відвідування, бо дійшовши до нього, будете по вуха в багнюці!

Христина
25 августа 2021 в 21:37

Красивий та затишний. Хоча карта показала нам спуск до нього в непроглядних хащах, ми повернулися та йшли струмком. Але гарне місце. Вийшли з нього попри людські хатки до альтанки, а вже по дорозі повернулися до церкви. До речі, від альтанки до водоспаду приватна власність, все обгороджене, без жодних вказівників. Може, залишили місцеві собі хоч трішки краси.

Андрей
24 августа 2021 в 8:05

Красиве місце. Доїзд до альтанки, від альтанки праворуч йде стежка вниз. Внизу трохи праворуч і вже біля водоспаду

Ярослав
18 августа 2021 в 16:34

Красивий водоспад. Добирались ранньою весною. Від альтанки вниз метрів 200 по снігу через заснішене озерце чи болото. Жодного вказівника крім слідів на снігу

Володимир
30 июля 2021 в 9:17

Хоч і невисокий, але все одно красивий водоспад, декілька каскадів, проїхати від основної дороги до кілометра до зупинки, пройти стежкою 300 метрів вниз до річки правіше. А ще біля водоспаду справа є дуже красиві різнокольорові гірські шари породи, по яким тече струмок

Вадик
22 июля 2021 в 6:04

Гарний водоспад, затишне місце. Влітку, місцеві ставлять на водоспаді дерев'яну ринву, щоб приймати душ, і це портить вигляд, але весною і восени вигляд гарний. Добратись легко, з'їжджаєте з траси, їдете до бесіди, там лишаєте машину і спускаєтесь вниз через закинуті обійстя до річки, там і почуєте де водоспад.

Василь
21 июня 2021 в 8:00

Місце цікаве, водоспад впадає в річку. Щоб добратися необхідно спочатку зїхати з траси і проїхати 840 метрів грунтовою дорогою до альтанки. Далі біля альтанки буде невеличка стежка. Нею потрібно спускатися приблизно 300 метрів, минаючи загородження для випасання коня.

Дарья
16 октября 2019 в 6:58

Как найти это место? Легко. Едите по дороге, которую показывает навигатор. Сначала на горе проедете домик, едите дальше. На горе увидите беседку. Тормозить возле нее. Если стоять лицом к ней, то правее есть тропа вниз сквозь забор. Спустились к воде? Идите в право метров 50 и вы на месте.

Добавить отзыв