UAOTZYV.COM

Водоспад Малий Кузьминець

Адрес Івано-Франківська обл., Стара Гута
Часы работы 00:00-24:00
Сайт vkotelke.com.ua
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.7 9 отзывов
Похожие компании в категории
гора Маковица — Яремче
Буковель — Івано-Франківська область
Музей Писания — Коломия, просп. В'ячеслава Чорновола, 43Б

Водоспад Малий Кузьминець отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
22 августа 2023 в 3:22

Чудове місце. Дорога непогана, можна легко доїхати до спуску на водопад. На спуску сходи до самого водоспаду. Біля самого водопада альтанка зі столом та лавками, яка підійде навіть для великої компанії, поруч є невеликий мангал. Дуже радує, що в нас є такі облаштовані для відпочинку місця.

Maryna
25 июля 2023 в 16:06

Обожнюю Гуту і все, що там є. Чудова місцевість, гарна дорога до водоспаду, з наметами взагалі казка. Але раджу дійти до будинка лісника і розташуватися там. Там є все необхідне: свіжа вода, простора галявина, дрова (якщо ви їх не взяли, але краще взяти) і альтанки.

Maxym
30 сентября 2021 в 7:01

Гарне місце, зручний під'їзд, є альтанка. Є сходи до самого водоспаду. Раджу відвідати, не пошкодуєте.

Влада
05 августа 2021 в 9:25

Чудове місце. Є альтанка де можна пообідати та відпочити душею та фізично під дзюрчання та гомін водоспаду. Сонячні промінчики падаючи на краплини води виграють діамантовим блиском, спів пташок зачаровує. Вище водоспаду є місце для кемпінгу, де можна розкласти палатку, та розбити міні табір на кілька днів. Просто казкове місце!

Просто казкове місце! ПОЛЕ ПЛАЄК 1000 ВНРМ
Опис маршруту
00 км. Стара Гута. Кінцева зупинка автобуса. Дорогою на південний-захід. 0,5 км. Кінець села. 1,1 км. Річка Кузьминець Великий та новозбудований міст через неї. 1,6 км. Річка Кузьминець Малий. Тракторна дорога праворуч перед річкою біля 20 м до моста через Кузьминець Малий.
Праворуч - тракторною дорогою через лісові вирубки на південний-захід до поля Плаєк (до 3,5 км). По правій стороні дороги символічний хрест. Тракторна дорога бере вверх місцями досить круто. Через близько 0,5 км з великого пня по правій стороні, який важко не помітити, розпочинається примітивне маркування червоною фарбою по стовбурах дерев на відстані видимості слідуючої мітки. Стежка маркована мною в 2005 році. Поступово тракторна дорога стає пологою, повертає праворуч попри старий розсадник дерев "шкулку”. Дорога переходить в стежку
1,5 - 2 км. Початок частини маршруту, який вимагає розчистки. Після наступного повороту ліворуч тракторна дорога закінчується та стежкою заходить в буковий, пізніше мішаний ліс. В лісі стежка приблизною довжиною до 1,5 км. Перебуває в задовільному стані, але вимагає розчистки від завалених дерев та гілок. На підходах до гори Клива Плайкова стежка переходить в Поле Плаєк. 1000ВНРМ. Це мальовнича поляна, в недалекому минулому-пасовище завбільшки 500 х 300 метрів. З неї вікривається прекрасний вид на гори Сивульського хребта, Ігровець, Високу та Середню. Вона добре підходить для базового табору в випадку майбутьоної розчистки та маркування стежки на гору Ріг та Ігровець. Власне лише сам вихід на поле Плаєк вже для багатьох бажаючих буде досить цікавим та розглядається перспективно як варіант сімейного відпочинку. На межі з лісом по північному краю поля можна знайти невеличке малопотужне джерело. До нього слід рухатись від найвищої частини поля в напрямку вершини гори Тарничкова Клива. Також з цієї найвищої ділянки вниз на північ сходить ще одна тракторна дорога, яка веде до ділянок лісорозробок біля потоку Кузьминець Малий та виходить на дорогу, яка веде з урочища Переходи.
Вид з поля на Середню
Вид на Тарничкову Кливу
Вид на Ріг, Ігровець та Високу
Вид на Сивульський хребет.
(Опис маршруту від "Переходи" АТК)

Володимир
23 июля 2021 в 5:07

Водоспад красивий, в доступному місці, дорога гарна, внизу нього басейн прозорої, освіжаючої гірської води, дерев'яні сходинки до самого водоспаду, поруч альтанка, перед водоспадом галявина з гарним місцем для сімейного відпочинку, дуже гарне і доступне місце, поруч проходить декілька туристичних маршрутів

Саша
20 июля 2021 в 21:50

Зручне розташування відносно дороги, спеціально не треба кудись повертати. Від зупинки Стара Гута 2 км. Орієнтиром є вказівник на чорний маршрут (на ігровець). Від нього зліва захід в ліс і водоспад

Ihor
12 июня 2021 в 14:29

Симпатичне місце. Не далеко від дороги. Є бісєдка, мангал. А ще є повно сміття. Як тільки в нас якесь красиве місце облагороджують то воно обов'язково має перетворитись на смітник. Невже комусь не зрозуміло, що цим ми нищимо ту красу яка в нас є. Невже так важко забрати з собою свій пакетик з сміттям. Не залишати в мішках які прориваються і все розсипається, не скидувати десь акуратно з боку на купку а потім вітром розносить. В потім ці ж люди жаліються що в нас влада погана і в країні бардак. Та з таким відношенням ми заслужили на набагато гірше життя.

Артём
10 ноября 2018 в 20:37

Отличное местечко, рекомендую не проходить мимо, а спуститься и искупаться. В воде и на берегу крупные камни. Для купания понадобится обувь.

Олександр
31 октября 2018 в 10:21

Водоспад малий, але і в назві він не великий. Є місце для пікніка, сходи до самого водоспада.

Добавить отзыв