UAOTZYV.COM

Високий перевал отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Вишків
Телефон +380 (34) 779-02-18
Сайт pereval.in.ua
Рубрики Отель
Оценка 2.6 8 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Чайна Хата — Вишків, вул. Томинових
Отель Ялынка — Вишків, вул. Томинових, 127

Отель Високий перевал отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аня
16 февраля 2020 в 7:45

Адмін-персонал брехливий і не привітний, по телефону говорив одне, а в наявності інше. Територія занедбана, стара. В номерах брудно. Жахливе ставлення. Категорично не рекомендую.

Саша
10 декабря 2018 в 8:46

Низький рівень закладу у всіх планах!Територія в занедбаному стані та потребує ремонту!Умови для перебування тварин жахливі!Жахливе відношення зі сторони адмінперсоналу до відпочиваючих!Не рекомендую!

Женя
04 декабря 2018 в 17:18

Дуже жаль плямистих оленів які мучаться в огородженому багні на території бази відпочинку, цей різновид плямистих оленів занесений в червону книгу! Не людське відношення адміністратора до відвідувачів, Ганьба! Можу тільки уявити як страждають ці плямисті тварини (

Ялинка
02 декабря 2018 в 2:26

Красиве місце. Під горою, біля лісу та ріки.
Родзинка цього закладу - Наталія Іванівна, керуюча комплексом. Ви будете вражені її харизмою.

Олеся
24 ноября 2018 в 19:55

Если хотите отдохнуть от городской суеты, вам сюда. Приветливый персонал, вкусно готовят. В лесу можно грибы, ягоды, разные травы пособирать. О телевизоре и интернете забываешь. Спасибо за хороший отдых.

Михаил
08 ноября 2018 в 23:34

Каталися на лижах.
Треба зробити велике зауваження, що бугельна система не доглянута зовсім. Шнурки, за які тримаються лижники, багато перетерті, навіть відсутні. Наша дитина підіймалася із інструктором та цей крючок відірвався, вони впали. Добре, що рука лише вибита.
Траса не ратрачена давно. Останній раз - ніколи. Самі бугри і ями. Але ж, іздити якось обережно виходить.
Наступний раз будемо іхати в інше місце.

Александр
31 октября 2018 в 18:47

Не плохое место где созданы все необходимые условия для зимнего отдыха и занятий горнолыжным спортом. А весной и летом – прогулки по туристическим маршрутам

Саша
21 октября 2018 в 1:26

Відпочивали з родиною в с. Вишків, місцевість для нас не дуже знайома, тому вирішили ознайомитись з відпочинковими комплексами для подальшого відпочинку в цьому селищі! Зайшли на територію комплексу "Високий перевал" перше враження: занедбані будиночки та альтанки (на території комплексу є гойдалки радянського зразка, відпочивали з дітьми, звісно їм захотілось погойдатись, за декілька хвилин до нас підійшла старша жінка, яку дратував радісний дитячий сміх і запиталась, що ми тут робимо, в відповідь ми її сказали, що вже зараз йдемо, не хотіли наражатись на конфлікт, бо з її погляду жінка явно не прийшла розповідати нам про переваги їхнього комплексу. Покинувши гойдалки, вирішили піти до "колиби", яка знаходиться на території комплексу, сіли в альтанку, а чоловік пішов покликати офіціанта, як виявилось "колиба" була зачинена (і тут знов до нас іде "привітна" жінка, перше, що від неї почули було "ви ж казали що ви вже йдете" ми були шоковані від привітності цієї жінки і відповідь на наші запитання почули, що тут запитання задає тільки вона, щоб ми покинули територію, бо вона не збирається збирати за нами пляшки (Щоб ви розуміли нас було 5 дорослих людей та двоє діточок, ми не мали пляшок, їжі і т. Д. Гостинність цього комплексу жахлива! Нікому не рекомендуємо!

Добавить отзыв