UAOTZYV.COM

Вище неба отзывы

Адрес Поляниця, Вище неба, вулиця Центральна
Телефон +380 (67) 835-51-51
Сайт www.vyscheneba.com
Рубрики Отель
Оценка 4.4 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Котедж Вище Неба — Яремче, вулиця Василя Стефаника
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Вище неба отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Руслана
05 января 2024 в 1:52

Дуже полюбили цей готель! Команда дуже гостинна. Панорамна сауна і два басейни - то особлива любов! Білосніжні рушники в номері, гарна косметика, щодня прибирали. І кухня дуже смачна! Повернемося обов'язково.

User
06 ноября 2023 в 3:39

З плюсів: гарний вид, басейн з видом, сауна.

З мінусів.
Сервісу нема. Дорога на гору це суцільний жах. На легковій з переднім приводом заїхати важко. Шумоізоляціі немає. Але найбільший мінус це напевно власники, які деколи поводяться неадекватно.
Не рекомендую за такі гроші. Реально в буковелі багато готелів за такі гроші з кращим обслуговуванням.

Ирина
23 сентября 2023 в 18:48

Відпочинок з розкішними краєвидами, смачною карпатською їжею і привітним персоналом. Відпочивали 23-25.09.23. Раджу, однозначно захочете повернутись

Esenina
06 сентября 2023 в 1:20

Хочу поділитися своїми враженнями від відпочинку в цьому готелі, ми орендували будиночок на 13 осіб, були вражені приємно кухнею, я переживала думала чи брати одноразовий посуд, а там навіть мультиварка була, посуду море, який хочеш, сковорідки, каструлі, миски великі малі, стакани, бокали, чашки, ножі, ложки вилки в цьому плані велике дякуємо, навіть спеції, ми сіль забули -теж була. Дуже сподобалось смачне вино-комплімент від готелю, окремо дякуємо! За номери трошки знизила оцінку за те що немає розеток, в нашому так ще й скла в туалет не було і дуже риплять ручки дверей, ми були з малою дитиною, то це трохи заважало, а так все супер, чистенько, дуже класно що в кожній кімнаті є свій душ і туалет, це супер, з двох номерів відкривається неймовірний вид на гори. В гостинній кімнаті також є панорамне вікно, перших пару годин ми просто не відходили від нього, насолоджувалися виглядом! В будиночку є вайфай, чудово працює, на всі зауваження адміністрація реагує. Дуже приємна адміністратор, нас зустріла, навіть заселили раніше на годину, за що окрема подяка. Коло будинку є басейн з підігрівом води, чистий, правда на два будинки, є альтанки і малі і на велику компанію, мангал, та ще один під казанок, на території є хатинка музей, раджу завітати, дуже сподобалась, різні прикольні фігури з дерева в загалом територія гарно влаштована і доведена до ума з дітками буде де погуляти.
Взагалі нам дуже сподобалось, залишились тільки приємні спогади та враження.
Єдиний великий недолік це погана дорога до готелю, дуже крутий підйом і не заасфальтовано, кажуть що це проблема тутешня, гори, дощі кожен рік розмивають дорогу, просто в кого слабенький мотор може не виїхати, або занизьке авто по дорозі можете щось залишити із деталей1км такої поганої дороги, є два шляхи підйому, по першому наш кум на своїй автівці не зміг піднятися по другому тому що в об'їзд піднялися.
Дякую адміністрації готелю за чудовий відпочинок, приїдемо до вас ще, обов'язково і будемо радити друзям!

Viktoriia
28 августа 2023 в 0:08

Перший раз відпочивали в Буковелі і обрали чудовий готель Вище Неба, багато читала відгуків перед тим як обрати і дійсно готель просто чудовий, знаходиться на горі, вид відкривається просто прекрасний, дуже чисто в кімнатах, кожен день приносили водичку в номер і прибирали, басейни розкішні з видом на гори, ввечері столи з вогнем на терасі просто захоплюють з першого погляду, персонал дуже любязний, кухня просто неперевершена. Окрема подяка власниці Анні, дуже допомагала у всіх питаннях і дуже гарне відношення в готелі до гостей. Час нашого перебування в готелі якраз співпав з 24 серпня - День Незалежності України і в цей день був дуже душевний вечір зі співаком Кіше та збором коштів для ЗСУ. В готелі також є сауна з панорамним видом. Взагалі дуже приємні враження і дуже гостинно.
Дуже вдячні!

Надя
25 августа 2023 в 10:38

Якщо ви плануєте відчути себе як у казці, тоді вам сюди)
Вище неба ви неймовірні
Місце куди хочеться повертатись

Екатерина
20 августа 2023 в 2:31

Сказати, що нам сподобався готель, це не сказати нічого
Нереальні краєвиди, все дуже гарно зроблено, номери чистенькі, все нове
Приємно здивували ціни на їжу, середні ціни, не вищі ніж в інших містах в ресторанах, їжа ну дууууже смачна, всі страви з дуже гарною подачею, великі порції, навіть не хочеться їздити по місцевим закладам з нереальними цінами
Сніданки, що включені в вартість також дуже смачні
Окрема подяка звісно власниці Анечці, неймовірна людина, з великим серцем, яка робить все для гостей з душею, це неможливо не помітити, зробила наш відпочинок незабутнім, допомогла відтворити пропозицію моєї мріїЗавжди вам допоможе та підкаже
Персонал на Вищому рівні, доброзичливі та роблять все, щоб ви залишились задовільні
Те, що треба відмітити, власники роблять все для людей, відвідувачів з душею, а не для того щоб заробити
Не треба як в інших готелях платити за кожну послугу окремо
Сауна, купель, басейн все входить в вартість
Навіть неможливо знайти жодного мінусу
Атмосфера в готелі неймовірна, затишна ми повернемось обов’язково, відпочинок запам’ятається на все життя
Навіть не вагайтеся їхати сюди чи ні, ніколи не пошкодуєте
Порада все ж таки їхати на своєму авто, але навіть якщо без авто, в готелі є чоловік, який довезе дешевше ніж на місцевому таксі, також великий плюс
Аню, дякуємо вам за наш відпочинок мрії, це було незабутньо, Ви, ваша родина та готель це любов оцінка 1000000/10

Роман
02 августа 2023 в 9:18

Відпочивали тут з дружиною, готель нам дуже сподобався, душевне місце з прекрасним видом, чудовим персоналом, хорошими басейнами та сауною. В цілому все супер. Літом номер бронювали за місяць до заселення, і то вже тоді місць майже не було (другий поверх, панорамний напівлюкс). Ціна трошки кусається, але порівняно з закордонними готелями - це дешево.
В готелі є трансфер про який ми не знали і добирались до готелю самостійно і також від готелю до автобуса так само (у нас нема власного авто). Майте на увазі, що ви можете скористатись цією послугою, яка включена у вартість проживання.
Неподалік від готелю активно ведеться будівництво якогось будинку, тому будьте готові до шуму бензопили та іншого інструменту з вулиці та зашторюйте бокові вікна, які виходять на це будівництво, бо хлопці дуже любили заглядати, коли ми ходили по номеру роздягнені:)

Ольга
28 июля 2023 в 21:34

Якщо ви хочете відпочити душею та тілом - це саме те місце, яке вам потрібне! Почнемо з того, що номери дуже зручні, акуратні, білосніжні халати, рушники та мʼякі подушки, на яких ви будете спати, як у Боженьки за пазухою. По-друге - сніданки з девʼятої! Немає потреби вставать о шостій, щоб встигнути поснідати - спокійно просинаємось, плаваємо, засмагаємо, а потім їмо. Повторити послідовність декілька разів ;) По-третє- неймовірний персонал. Андрій, Коля - ви найкращі! Ви зробили наш відпочинок незабутнім, ми вам вдячні до місяця й назад: * Про смачну кухню годі й говорити - традиційні блюда карпатської та європейської кухні, в які повар Стас додає якийсь суперсекретний інгредієнт і неможливо зупинитися їсти (боюсь вставать на ваги по приїзду).
Окремо хочемо подякувати Анні - ви створили атмосферу затишку та дому, куди хочеться повертатись. Опинившись у вас один раз - закохуєшся назавжди.

Вадим
07 июля 2023 в 5:14

Вічливий колектив, смачна та не дорога кухня, місце для тих, хто не хоче міняти квартиру на квартиру (отель) воля у всьому смислі цього слова, все просто як в селі, хочеш тераса, хочеш столи з кострами в середині, баня з шикарною панорамою у якій ніби в кінотеатрі взіраєш як пливуть важкі тучі та ламаються об вершини гір, 2 басейни один з яких рятує ситуацію з погодою так як має підігрів, це усе плюси отеля, але як і усіх нажаль є свої мінуси, 2 з яких це дорога до гори, мінімальний кліренс 25см, другий шумопровідність, якщо ви дуууже чуткий до шуму то вибачте, чути сусідів ніби вони живуть з вами але то все дрібниці які ви забудете як тільки побачити вид днем та вночі з цього чудового місця!
Вдалого та приємного відпочинку на батьківщині!

Salman
09 января 2022 в 23:20

Я провів три чудові дні в чудовому місці, але у мене є деякі замітки
Між кімнатами та поверхами немає перегородок, і будь -який звук кроків нас турбує
Музика звучить цілодобово, крім 12: 00 до 7: 00
Шумні пісні та музика розбудили мене в останній день, відчуваючи незручність

Прибиральники погано поводяться і багато сміються, тому що ми іноземці, це жалюгідно

Я так люблю Гаррі, що він ідеально виконує свою роботу. Гаррі дякую тобі тільки від щирого серця

Я приїхав відпочити і відпочити на заміському місці
Тож я опиняюся в місці, сповненому шуму та хвилювань і не знає спокою

Щодня я приходжу шукати для мене проблему, я не знаю, чого вони хочуть від мене, і звинувачують мене в речах, які від мене не виходять

Просто зламав унітаз і заплатив за це

Чудове місце та чудовий краєвид, але я не буду повторювати цей досвід і ніколи не буду рекомендувати його своїм друзям

Елена
30 декабря 2021 в 19:34

Отдыхаем в данный момент в этом отеле и с грустью понимаем, что завтра мы покинем этот рай! Комфортный, уютный номер с панорамными окнами из которых открывается вид на горы, во дворе бассейн с подогревом воды с зонами отдыха. Также есть сауна с панорамным видом и лаунж зоной, в которой массажист Наталья решит Ваши вопросы с уставшей спиной и расшатанными нервами) Вечером можно уютно расположиться вокруг огненных столиков. Очень вкусная кухня. (Отдельное спасибо повару Ростиславу). Но что самым важным было для нас - это невероятная семейная энергетика и тепло, которое дарят сотрудники отеля. Ребята! Вы лучшие! Низкий поклон собственникам отеля за подбор такого невероятного, искреннего персонала. С Вами не хочется расставаться! Огромная благодарность администраторам Олегу, Артёму и Станиславу! С Вами было тепло и уютно, вы помогали, подсказывали, советовали и просто радовали своим радушием, вниманием и улыбками. А ещё, отдельное спасибо, за незабываемый вечер, когда ребята, выполняя свои обязанности, брали микрофон и пели для гостей отеля! Это было незабываемо! Все были в восторге! Здорово было бы ввести это в практику отеля! В общем искренне и от души советую провести незабываемый отдых в этом живописном уголке Карпат!

Solomiia
13 октября 2021 в 17:06

Чудове місце для перезавантаження! Надзвичайний вид на гори-просто медитативний! Трохи піднятися вверх-пречудовий ліс для прогулянок!
Відпочивали з друзями і з дітками (ми з зовсім малятком у друзів старші) для всіх все комфортно! Чисті номери, басейн з підігрівом, сауна, масаж! Непогана кухня, але якщо б трохи збільшили позиції і зробили б акцент на локальну кухну-було б круто)
Загалом все приємно!
Прекрасні молоді господарі та старанний персонал!
Бажаємо успіху і хороших гостей)!

Женя
08 октября 2021 в 11:59

Обрали готель для святкування річниці весілля - і не помилились? Привітні господарі, надзвичайно професійний персонал (окрема і величезна подяка Стасу та Артему), надзвичайні краєвиди, смачна кухня і напої, крутезний басейн, масаж, сауна, чисті та затишні номери - у цьому готелі є все, що необхідно для комфортного та романтичного відпочинку. Обов'язково повернемося ще

Женя
02 октября 2021 в 23:56

Отдыхали с мамой в этом отеле целую неделю, все ооочень понравилось!
Классный, приветливый персонал, невероятной красоты виды, чистейший номер, бассейн с подогревом и приятная зона спа. Отель для любителей тишины и природы. Вечером можно уютно посидеть у стола с костром, съесть вкуснейшую форель и выпить вина. Отдельную благодарность хотелось бы выразить администратору Наталье и Ивану Николаевичу!
Уехать, чтобы обязательно вернуться! "Выше неба"- вы любовь!

Вадим
30 июля 2019 в 15:20

Виды за которым хочется вернуться. На буковеле такого нету. Хозяева приветливые вкусные завтраки: для семейного отдыха лучшего в этом краю не найдёшь.

Добавить отзыв