UAOTZYV.COM

VILSON Hotel Bukovel

Адрес Поляниця, буд.356
Телефон +380 (98) 000-08-90
Сайт www.vilson.com.ua
Рубрики Отель, Ресторан
Оценка 4.5 29 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

VILSON Hotel Bukovel отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Влад
09 сентября 2023 в 4:23

Чудове місце для відпочинку в Буковелі. Гостинний персонал. Смачний ресторан. Розслаблюючий SPA.
Є можливість насолодитися вечором живої музики.

Чисті номери та якісне обслуговування.
Наполегливо рекомендую цей готель.

Инна
29 августа 2023 в 10:04

Відпочивали сім'єю в Vilson hotel приємно вразили готельні номери, смачні сніданки, гарний сервіс та приємний персонал. Щира рекомендація!

Диана
29 августа 2023 в 0:13

Хочу відмітити, що попри будівнитво поруч, готель мене приємно вразив, тут є все для відпочинку з малюками, дитяче меню, ігрова кімната, близьке розташування до центру. Ми класно відпочили, жили в номері Люкс, плюсом була велика ванна та два балкони, номери прибирали щодня, що було дуже зручно, замовлення з ресторану можуть принести прямо в номер, персонал дуже компетентний та приємний. Нам сподобалось, будемо рекомендувати друзям.

Юлия
28 августа 2023 в 5:28

Відпочинок відбувався у пік сезону, але готель виявися дуже затишний, що великої кількості гостей в готелі не відчувалося, що дуже потішило.
Номери, як домашні куточки, а персонал доглядав нас, як близьких людей. Обовʼязково повернемося.

Анастасія
27 августа 2023 в 1:59

Класно відпочили в цьому готелі. Сучасні номери, в яких постійно прибирають. Доброзичливий персонал, який з радістю допоможе в будь-яких питаннях і дуже смачний сніданок, на якому можна було знайти усе, що душа бажає. І в цілому ресторан дуже класний зі смачною кухнею. Нам усе сподобалось, ще пииїдемо

Светлана
25 августа 2023 в 11:38

Жахливий краєвид! Стройка з усіх боків! Хамське відношення персоналу, брудний посуд, зламані меблі!

Оксана
23 августа 2023 в 9:01

Готелю ставлю 5 зірок. Мені подобається кольорова гама. Дуже сучасний, новий готель, приємний персонал. Їжа виглядає апетитно, хочеться скуштувати все. Для відпочинку буде найкращим рішенням. Йде будівництво, але воно не триватиме постійно.

Яна
21 августа 2023 в 17:48

Відпочивали в цьому готелі дві ночі, а хотілося б ще більше)
В першу чергу хочеться відмітити круту локацію, простий та ненав’язливий дизайн номерів в яких все чисто та компактно, ресторан з гарним видом, ну і дуже смачними сніданками. Взагалі атмосфера цього місця тепла та дружня. Дякуємо персоналу, який є основною візитівкою цього місця. Хочеться повернутися ще)

Диана
16 августа 2023 в 15:32

Хочу залишити відгук про готель «Вілсон».
На жаль, довгоочікувана відпустка пішла шкереберть відразу, як тільки під’їхала я з сім’єю до готелю. Припаркувати авто - немає де. Розвернути авто (якщо це не смарт) - дуже складно, через величезний обрив по всьому краю асфальту. Вийшовши з авто, перед нами замість гарних пейзажів Карпат - постали перериті ділянки, величезні устаткування для будівлі, будівельники, тощо. І це 360 градусів навкруги готелю - куди не повернеш голову - всюди йде процес будівництва. Шум, гупання майже 24/7 (щоб бути точніше - в 7 ранку ми прокинулись від гупання і звуків устаткуння на будівництві) і пилюка всюди від цього. Адміністратор сказав «Ми ж вас попереджали», тож говорю ще раз - фраза «біля готелю є незавершене будівництво» - це не той безлад, який ми побачили і почули за такі великі гроші. Не зважаючи на слова адміністратора «припаркувати авто вздовж дороги», хоча це було майже нереально, ми намагались зберігати гарний настрій. Але далі почалось найцікавіше.
Зайшовши в наш номер (знімали ми Апартаменти), виявили: брудний посуд, повністю зламаний диван для якого принесли постіль і сказали спати все ж таки, на вікнах немає сіток, в номері дихати нема чим, системи кондиціонування немає, телефон зламаний. В нас маленька дитина, вікна майже до підлоги, без сіток - якщо дитина випаде - хто буде відповідальний? Чи нам не відкривати вікна і сидіти задихатись? До вечора в номері вже були всі комахи Карпат, так як адміністратор сказав, що сіток немає, і до речі кондиціонерів немає у всіх готелях Карпат (це взагалі цікаво).
На наші прохання виправити ситуацію, адміністратор сказав «Готель за собою залишає право виселити гостей, які некоректно себе поводять». Поведінка адміністратора на стільки принизила нас за увесь вечір «розмов», як гостей - що нам ні секунди більше не хотілось залишатись в стінах цього готелю. Вперше за все життя ми зіштовхнулись з адміністратором, який замість допомоги - усім виразом обличчя, тоном, словами - дав зрозуміти, що «якщо щось не подобається - допобачення, вас не тримають». Повна неповага до гостей. Прийшов другий адміністратор - вони зробили все, щоб ми на ранок виселились з готелю. Ніякої моральної компенсації - за такі знущання. І ми з трьома дітьми залишись на вулиці.
Друзі, якщо не хочете залишитись з сім’єю і дітьми на вулиці посеред розпалу сезону відпочинку - обирайте інший готель. Адже в «Вілсоні» з Вами вчинять саме так, якщо Вас не влаштує їх відношення і приниження Вас як гостей, які заплатили кошти за відпочинок. Зазначені ціни на сайті - це явне перевищення. Готель не коштує таких грошей взагалі.

Berezovskiysasha
25 июля 2023 в 9:26

Затишний та приємний готель, чудова локація, все близько. Персонал привітний, смачні сніданки. Чисті номери, є балкончики. Є невелике спа. Загалом все чудово

Дима
06 июля 2023 в 0:55

Відпочивали в готелі 4 ночі. Вид з вікна був приємний, не виходив на будівництво) так як зараз дуже багато готелів приречені на види з будівництвом, то тут у нас був вдалий номер) Сніданок смачний, ситний. До речі, ми виїжджали о 8 ранку і не попадали на сніданок, то нам запакували сухий пайок, було неочікувано і приємно. Персонал дуже приємний, може підказати куди можна піти і як дістатися того чи іншого місця в буковелі. Кожен день прибирання. Все чисто, охайно, є парасольки на вході, це зручно. Телевізор працює добре, ютуб, нетфлікс (канали не дивився, тому не знаю, працюють вони взагалі чи ні) кімната дуже затишна і комфортна. Загалом скажу що нам готель дуже сподобався, коли закінчаться будівництва поблизу, то буде взагалі топ ️ співвідношенням ціни та якості дуже задоволені

Мария
21 марта 2022 в 6:36

Загальне враження дуже приємне, повернулися б сюди ще.
- Всюди сучасний ремонт і кулери з питною водою.
- У номері комфортні ліжка, класний краєвид з вікна, тепло і регулярне прибирання.
- Увага до деталей (наприклад, в разі потреби можливість заміни подушки).
- Є лижна кімната і прокат спорядження в готелі, що дуже зручно. Єдине - обмежений вибір бордів, тому сноубордичний комплект брали в іншому прокаті. На жаль, не пам'ятаю імені працівника прокату, але дуже вдячні йому за допомогу:)
- Дуже привітний персонал. Ми приїхали раніше заселення, тож, нам запропонували лишити речі на рецепції і провели нас до конференц-зали, щоб ми могли переодягнутись і відпочити. Те ж стосується і персоналу ресторану (офіціантка Христина крута!).
- Протягом перебування в готелі харчувались лише в локальному ресторані - ціни по мірках Буковеля цілком ок, смачні страви, лимонади, глінтвейн. Також достатньо широкий вибір їжі на сніданок.
- Спа-центр невеликий, але непоганий, є все необхідне.
- На вимогу є трансфер до 2 паркінгу/підйомників 2 і 7, але ми в основному ходили пішки до 7 траси і там спускались, іти хвилин 7 в лижних ботах)

Мінуси:
- Є проблеми з каналізацією, неприємний запах відчувався і у ванній кімнаті в номері, і подекуди в спа.
- Окремий вхід до лижної кімнати - сходи, які в мороз були досить слизькі (в лижних ботах спускатись - так собі задоволення), але це вже якщо чіплятись до дрібниць:).

Татьяна
15 февраля 2022 в 17:08

Хороший готель, хороше місцерозташування. Є СПА яке входить у вартість готелю. Смачна кухня в порівняні з іншими ресторанами на готелями приємна ціна на вечерю. Є мінуси: в готелі холодно якщо вистачить на вас обігрівача, отже, вам пощастило. В нашому номері постійно воняло каналізацією інколи воняло і на коридорі. Вид з вікна чудовий

Алина
28 января 2022 в 19:04

Локація готелю досить комфортна, але майте на увазі, що кругом будівництво.
Заїзд до готелю бажав би кращого.
Коли ми заїжджали, там розвантажували матеріали, проїхати було неможливо…
Те саме із паркуванням, але нам пощастило знайти місце.

Дівчата на рецепції дуже привітні, все розказали, показали.
Номер затишний, комфортний, не надто просторий, але все потрібне було.
Також було дуже тепло! Чисто, але не надто.
Для мене, особисто, – це дуже важливо.
Інтернет суперський, не всі готелі можуть цим похвалитись.
В душі були певні неполадки…
Не критичні, але помітні.
Спа класне, хотілось б трохи більше лежаків;
Прилягаюча до дверей фінської сауни, резинка була відірвана і сильно пропускала повітря ззовні.
Сніданки суперові!

Оремо хочеться відмітити ресторан!
Класне меню, подача блюд вразила! Дуже смачно! Ціни дуже адекватні, як для Буковелю. Дівчинка-офіціантка дуже ввічлива та приємна, підказала, що варто обрати під наш смак, і дійсно дуже вгадала!
Сюди варто прийти повечеряти, навіть, якщо ви проживати в іншому готелі.

Загалом готель нам сподобався, але дрібні нюанси все-ж є. В ресторан повернемось точно!

iamkira
20 ноября 2021 в 15:20

Відпочивавши в готелі Vilson з 7.09-13.09 хочемо відмітити вищий рівень цього готелю.
Інтер‘єр готелю відповідає європейськім стандартам. Сучасний ресторан, спа, затишні, комфортні номери які оформлені в сучасному стилі. За чистоту в готелі та щоденне прибирання номерів окрема подяка!
Високий рівень професіоналізму персоналу готеля відповідає крітеріям готельного бізнесу. Окрема подяка офіціантці Христині за її уважність та дуже відповідальне відношення до своєї роботи.
Рекомендую цей готель для відпочинку:)

Лидия
14 ноября 2021 в 12:00

Дуже привітний і кваліфікований персонал, чисто, гарний інтер'єр! Смачні сніданки. Єдине, коли повне поселення - не дуже комфортно в спа зоні. Мало місця і лежаків.

Володимир
06 ноября 2021 в 5:10

Чудові та охайні номери з гарним видом. Вічливий та приємний персонал. Кухня теж дуже смачна. Готель на сто відсотків відповідає ціні та якості!

Наталія
28 октября 2021 в 12:09

Високий рівень кваліфікації персоналу;чисті, затишні,
комфортні номери з чудовими краєвидами, смачні, різноманітні сніданки, гарна spa -зона.
Приємний відпочинок який надовго запам'ятається!
Дякуємо працівникам готелю за Ваш професіоналізм та компетентність!

Женя
23 октября 2021 в 14:07

Перебування в готелі «VILSON» залишило тільки приємні враження:)
Персонал приємний та ввічливий.
Номери просторі та чисті!
Відпочивали великою сім’єю, 4 дорослих та дитина, задоволені ВСІ)
Рекомендую придбати одразу сніданки та вечері, ви отримаєте великий вибір смачних страв по системі шведський стіл) Для тих хто дотримується збалансованого харчування - не турбуйтеся, для вас теж буде можливість смачно поїсти

Серед невеликих недоліків: у ванні стояв постійно неприємний запах каналізації (номер напівлюкс), який вентиляція «витягнути» не могла; також розкладний диван, який передбачений для 2-х осіб, дуже скрипить, що створювало дискомфорт в кого чуттєвий сон (як от в мене), рекомендуємо замінити)

Тим не менш, ці незначні недоліки не зіпсували відпочинку! Все супер, повернемося неодноразово!

Діма
19 октября 2021 в 16:14

Були в номері DeLux. Номер маленький. Механізми в приліжковій тумбочках не працюють. Якщо тобі вдастьця відкрити, то закривати будеш дуже довго. Теж саме і з тумбочками під телевізором. Якщо хочете про длити відпуск на один день і поїхати у Vilson то будьте готові що на наступний день ви не відвідаєте спа тому що воно працює тільки з 12: 00, а вас вже попросять виїхати. Я розчарований!

Добавить отзыв