UAOTZYV.COM

Villa PidStromom отзывы

Адрес Микуличин, вул. Підстрім, 32
Телефон +380 (96) 519-56-65
Сайт villa-pidstromom-ua.book.direct
Рубрики Отель, Коттедж, Арендуемое жилье, Мотель
Оценка 4.4 20 отзывов
Похожие компании в категории
Крокус — Микуличин, ул. Гната Хоткевича, 2а
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а
Готель Клен / KLEN, Mykulychyn — Микуличин, вулиця Грушевського, 79ф
Aspen Village — Микуличин, участок Краищи, 179 б

Отель Villa PidStromom отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Каріна
03 ноября 2023 в 16:29

Не їдьте сюди! Тут обкрадають людей!
Одним словом - жах. Рятувала тільки краса Карпат. Ми з чоловіком приїхали раніше часу заселення, нам запропонували залишити валізу у приміщенні сауни (там сауна не працює, це ніби технічне приміщення), нам було приємно, що попіклувалися про нас
Ми залишили валізу і пішли гуляти по Микуличину
О 13: 00 прийшли, власників не було, нас ніхто не заселив - ми просто телефонували їм, щоб запитати де наш будиночок, на що у відповідь почули: «Вам ж пояснили» (хоча нам ніхто нічого не казав)
Врешті-решт ми заселилися, і почали розбирати валізу і я помітила, що у валізі немає деяких моїх речей та зарядки чоловіка - валізу ми залишали тільки в них в технічному приміщенні («сауні»)
Ми покликали власника, прибиральницю, щоб вирішити це питання. На що нам відповіли: « Ми нічого не знаємо і не бачили, камери перевірити не можемо, бо не було світла»
3 дні власник нібито щось виясняв, де зникли наші речі, але нічого не вирішив і навіть не вибачився за такі незручності
Додам, що сума вкрадених речей була ~3500 грн

Лера
19 октября 2023 в 13:46

Відпочинок тут можна охарактеризувати двума словами - тихий жах. Хоча щодо тихо це спірне питання.

1. Будинок. В нас був деревʼяний (шале з двома спальнями) На фото все файно, сауна, кухня, гарна кімната з гарним вікном - забудьте. В будинку немає де їсти. Їжу ви будете ставити на коліна. Були фото з кухньою але ми так і не зрозуміли де. Сауни немає взагалі, ну вона є але не працює, а планується і шось там ще як нам сказала господиня. Підніматись в спальню жахливими сходами об які ми збили всі коліна. І якщо нас було двоє на весь будинок, то коли вас буде четверо закритись один від одного ви не зможете бо ви будете бачити що коїться на сусідніх ліжках.
Кухня то окрема тема.

Ви також коли приїжджаєте десь пожити тиждень, тулите в магазин за рушниками, ганчірками, мочалками, ножицями, ножами, тарілками і келихами? Тут немає нічого. Я не буду казати навіть про сіль цукор чай, може його і не повинно бути хоча де б ми не відпочивали це завжди було навіть з людської точки зору. Посуд, чайник, ложки, пательня в жахливому стані. І я б змогла зрозуміти якби це було глухе село але за 15 хв є АВРОРА. Все виглядало брудно, не естетично, не привабливо.
2. Камін. Хочеш погрітись? Чисть камін сам, мий скло щоб бачити що там, вигрібай все що залишили перед тобою інші люди. Сірників немає, якщо не палиш іди в магазин за сірниками або проси в господарів. Зверніть увагу що тепло підіймається вверх і вас чекає та сама сауна яка обіцяна господарями.
3. Спілкування з власниками. Нас забрала приємна жінка з вокзалу. І ми вже думала фух, адекватні. Після чого, звісно жартуючи, переплутала будинки в який ми живемо і з фразою «а шо ви мовчите шо в вас шале з двума спальнями». Господар, дід Іван, чи Сергій чи як його. Максимально огидне спілкування з гостями, дозволяв собі тикати, заходити в будинок без нашого дозволу, один раз прийшов коли ми вечеряли в двір і намагався звинуватити нас в тому що ми вкрали дрова, чоловіку в ході розмови задав питання «ти шо самий умний» і взагалі діда ізолювати від гостей.
4. Двір. Корова і коза. Як вам таке сусідство. Корова яка ходить в туалет коли ти пʼєш каву на подвірʼї свого будинку. Приємне товарство для ранкового сніданку. Хоча ліс трішки витягують цю картину.
5. Сон. Прямо під вікнами нова дорога по якій гасають фури і машини, квадри. Декілька разів прокидалась в ночі. А десь з 6і ранку стандартно ми прокидались бо це дуже дуже голосно
6. Чистота. Пилюка, павутиння, брудний посуд. За тиждень в нас не прибирали але тут зізнаюсь не знаю чи входило це в вартість
7. Ванна кімната. Було чисто окрім жахливих старих килимків. Одна зубна щітка і два рушники. Один рушник для рук туалетний папір 1 штука, мило для рук було ну і все. Папір просли в господарів

Загальне враження жадібні власники яким по факту всеодно шо там коїться, здали будинок, взяли гроші і «так сайдьот». Менталітет наших сусідів де тяп ляп і несіть гроші. Наш перший відпочинок який ми вирішили собі дозволити після початку вторгнення був зруйнований. Сподіваюсь власники зроблять висновки і будуть робити для людей, а не для грощей в кишенях

Катерина
21 июля 2023 в 22:56

Дуже гарна вілла. Деревʼяний будиночок серед Карпат - про що ще можна мріяти?) рекомендую однозначно!

Дмитрий
21 января 2022 в 14:28

Прекрасное, уютное место для отдыха с семьёй. Чистая, ухоженная и очень красивая территория множеством фотозон и местом для проведения семейного досуга. Если хотите на время убежать от городской рутины и ощутить всю красоту природы - то вам однозначно стоит посетить это место.

Svitlana
20 января 2022 в 17:13

Гостинна, комфортна вілла, в місці де первозданна природна краса, відпочивали влітку, дуже сподобалось)

Facebook
18 января 2022 в 4:19

Недавно отдыхали здесь с друзьями от городской суеты. Все очень понравилось: красивая локация, вкусные блюда на мангале, чистейший воздух, вообщем в следующем году опять планируем собраться компанией и классно кайфануть.

Юля
24 декабря 2021 в 7:15

Велика подяка господарям маєтку за теплий домашній прийом. Пані Леся дуже класно готує деруни, вареники, банош - просто смакота. А пан Іван дуже добрий господар. Тут дуже чисте повітря з пахощами лісової хвої та квітучих рослин. Всім раджу тут відпочивати, не пожалкуєте.

Производство
30 ноября 2021 в 23:32

Ездили в отпуск всей семьёй, жене и детям очень понравилось. Природа и атмосфера вокруг просто супер. Хозяева оказались приветливыми и добрыми людьми. Вообщем от нас вам большой лайк.

Ярослав
08 ноября 2021 в 0:13

Очень красивое и тихое место. Дом в современном стиле, единственный момент - будет сложно из-за почти вертикальных лестниц к спальным местам

Юлия
05 августа 2021 в 12:33

Все очень понравилось! Искали виллу, где можно брать с собой собаку, никаких проблем не возникло. Удобное расположение, хозяева перезвонили перед поездкой и скинули ссылку с геолокацией, найти виллу труда не составило. Буквально в 30 минутах езды находятся Буковель, гора Говерла. Есть хорошие кафе, рестораны с местной кухней.
Сама вилла очень уютная, есть все необходимое, панорамные окна выходят на лес и горы. Несмотря на отсутствие штор, солнце не попадает в домик даже в солнечный день.
Отдельное спасибо хозяевам Ивану и Олесе, всегда готовы подсказать, что интересного есть на местности, заботятся о каждом госте; хозяйка угостила нас домашней моцареллой и мёдом с пасеки, а также парным молоком-очень вкусно. По желанию можно заказывать завтраки и ужины.
Пребыванием на вилле крайне довольны, приедем ещё раз!

користувач
21 июля 2021 в 11:24

Для мене це найкраще місце в цьому регіоні. Затишний дерев'яний котедж з неймовірним краєвидом, дуже привітні господарі. Тут можна замовити дуже смачну їжу, які власноруч приготує Господиня. Всім рекомендую.

Сергей
04 июля 2021 в 16:39

Пані Леся та Іван Михайлович дуже доброзичливі, ґречні господарі. У будь-яку пору доби готові допомогти та зробити Ваше перебування на віллі якомога комфортнішим. Зачаровує вид з вікна чистого і затишного номеру. Іван Михайлович влаштовує цікаві екскурсії на джипі по непрохідних Карпатах. Рекомендую!

JJ K
28 мая 2021 в 4:24

Атмосферне місце, де господарі піклуються про комфорт та затишок гостей. Подорожували по Карпатам з Києва. Під час подорожі довелося зупинятися ще в декількох садибах з дорожчими номерами. Повернувшись у Віллу під Стромом після інших готелей, було відчуття наче повернулися додому.

Сергій
17 июля 2020 в 12:23

Гарне місце для відпочинку. Усе що потрібно для відпочинку там є (бесіда, мангал, своя кухня, пралка, у будинку тепло навіть дуже) Рекомендую приїздити великою компанією так як на першому поверсі 1 кімната (де можуть розміститися 2дорослих+2дитини) а на другому 4 кімнати на 2+1. Господарі дуже привітні. Якщо немає бажання самому готувати то можна домовитись за харчування. Усе що куштував дуже смачне. Рекомендую.

Тарас
27 июня 2020 в 2:47

Чудове місце, привітні господарі, а сон на вуликах взагалі словами не описати, це треба спробувати

Элина
29 ноября 2018 в 9:09

Место уютное, на территории есть беседка, мангал, кухня, хозяйка может приготовить завтраки по желанию. Комфортное расположение (если на машине) 15 минут до Яремча и 25 -до Буковель.

Мария
20 ноября 2018 в 19:03

Все чудово! Чистота ідеальна, господарі привітні і сніданки дуже смачні і повністю домашні. З балкону відкривається дуже гарний вид на село і гори, недалеко річка і невеликий водоспад. Близько до центру, тому зручно добиратися до сусідніх містечок. Дають в оренду велосипеди.

Вова
15 ноября 2018 в 3:00

Уютное райское местечко, в дали от городской суеты. Вкусная домашняя кухня со щедрыми порциями, и добродушными хозяинами. Номера чистые, просторые, современным душем и балконами с видом на горы.

Светлана
29 октября 2018 в 10:05

Мне не нужна парковка и пандусы для инвалидов, ночные клубы, рестораны и спа. Я приезжала с семьей на отдых. Самое важное для меня это чистые постели, чистота номера и уют. Умопомрачительный вид из любого окна нашего коттеджа, где мы жили! Приятные хозяева, очень красивая территория! Нам всем очень понравилось! Уезжать мы не хотели.

Наташа
28 октября 2018 в 3:52

Не рекомендую. Интернета нормального нет, хотя хозяйка заверяет, что интернет-подключение есть. Не знаю, где оно есть. Даже мобильный интернет еле тянет. Полотенца не свежие, пахнут затхлостью. Отопление в комнате включается только когда позвонишь хозяйке и спросишь, где же оно! (Отдыхали в начале ноября). На ночь отопление отключали. Заказывали у хозяйки завтраки. 50грн/сутки с человека. В итоге за эти 50 грн я получала небольшую порцию творога или яичницу. Говорила хозяйке, что мне этого мало. Но никакой реакции. Хорошо хоть горячая вода в душе была всегда. Можно было в конце дня немного расслабиться и согреться. В общем, больше сюда не приеду

Добавить отзыв