UAOTZYV.COM

Villa Nikoletta отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Поляниця
Телефон +380 (67) 273-01-03
Сайт nikoletta.com.ua
Рубрики Отель, Бар, Бассейн на открытом воздухе, Ресторан, Сауна
Оценка 4.1 27 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Villa Nikoletta отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
13 сентября 2023 в 12:31

Дуже і дуже все сподобалося, на ресепшені жінка Мар'яна ну взагалі чудова все розкаже, підкаже, допоможе, зустріла і провела нас з дуже відритою душею, прибирання-ні до чого причепитися дівчатка великі розумнички кожен день протирають перила найбільше здивувало коли побачила що вони миють дитячий майданчик що порція сніданку маленька для хлопців саме сніданком не наїдалися, а всім іншим наїдалися, розташування пряме вдале, до самого Буковеля пішки хвилин 15, особисто ми ходили завжди пішки
У лазню на всі 100% потрібно відвідати не пошкодуєте
Єдине що, так це у сусідки курі під номером) ми їх чули з 6 ранку, але особисто мені це було не перешкода бо приїхала я не спати, а звук Курей і півня з ранку навіть якось доповнювали атмосферу дитинства і це класно)

Саша
20 августа 2023 в 17:22

В цілому, все сподобалося, номера, їжа, все чистенько, персонал привітний, але є одна дрібниця, про яку, звісно, ніхто не попередить: В ГОТЕЛІ СВИРЕПУЄ РОТАВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ, ЯК І ПО ВСЬОМУ БУКОВЕЛІ. Про це ми дізналися із особистого розслідування. Відпочивали тут сім’єю останні 5 днів, і за цей термін встигли перехворіти троє з нас. Коли сестрі стало погано (все красиво, температура 39, рвота, діарея), обвинуватили напередодні з‘їдений шашлик. На наступний день у батька такі ж симптоми. На наступний у мене. Інфекційну природу нашого самопочуття заперечувати дедалі було складніше, тому ми попитали інших відпочиваючих готелю, і, о диво, кожен другий перехворів те саме. Почитала, дійшла до висновку, ротавірус. Звісно, після цього ми пішли поспілкуватися з адміністрації готелю, задля того, щоб попередити про загрозу! Але це новиною не було. Адміністратор дійсно професійно виконувала свою роботу, щиро співчувала, сказала, що ротавірусна інфекція ходить по Буковелю вже давно, і, якщо погуглити, то в інтернеті буде купа інформації, але хто з нас гуглить «ентерокок Трускавець», перед тим, як приїхати відпочити? До адміністрації немає претензій. Є претензії до власника. Я розумію, що казати про ротавірус клієнту, який хоче приїхати і залишити гроші у тебе в готелі невигідно. Але чому він не надав розпорядження хоча б попереджати, що вода в готелі «забруденена» і не можна допускати попадання її в рота? Закрити басейн на деякий час, бо при епідемії він стає розсадником інфекції для дорослих і дітей, які, до речі, переносять інфекцію у рази важче, з крапельницями і госпіталізацєю? Помарнувати наше здоров’я і відпочинок за наші ж гроші – то ситуація вигідніша. Але маємо попередити вас хоча б ми!
Ротавірус може виживати в хлорованій воді до 30 діб, по всьому Буковелю він бушує вже декілька років через забруднену ним воду і ви маєте височенний шанс зіпсувати собі відпочинок в і без того складний час. Краще оберіть інший гірський курорт, але будьте розумніші за нас - почитайте про місцеві епідемії, можливо, збережетеся. Бажаю всім здорв‘я!

Romana
20 августа 2023 в 10:23

Дуже дякуємо за гостинність! Дуже задоволенні і ми і кіт номера задовільні - чистота, навіть на шафі (наш улюбленець відпочивав там) Басейн чистять кожного ранку і на протязі дня! Обслуговування на висоті, не тому, що треба, а щиро.
Процвітання вам! Обов'язково приїдемо ще

Alesia
09 августа 2023 в 19:44

Нічого не можна купити щоб розрахуватись карткою. Вимагають перерахувати кошти за обід на особисту картку

Isabell
31 июля 2023 в 16:47

Виселення до 11: 0, не зручно, в номері не було кондиціонера і холодильника, номер чистий! Басейн без підігріву, що не добре при поганій погоді, на території межують два різних готелі

Оля
31 июля 2023 в 12:43

Однозначно повернемось наступного року. Дякую за незабутній відпочинок, хоча він і обірвався раптово раніше запланованого часу. Дякую Мар'янці за індивідуальний підхід і проявлену людяність та чуйність. Дякую всім дівчатам котрі слідкують за чистотою, ви неймовірні бджілки - це high level. Дякую за смачні та красиві сніданки та вечері з різноманітного меню. Також хотіла б відмітити басейн - завжди чистий та приємний для відпочинку, а також дитячий майданчик з батутом, де малим є де скинути зайву енергію. Відпочивали з сім'єю тиждень. Дуже раді що обрали Вас.

Аліна
24 июля 2023 в 20:54

За 1800 грн/доба ви отримуєте номер стандарт з виглядом на сарай, де живуть кури і, здається, вівці. Вікно відчинити неможливо, «аромат» сараю у вас в номері. На рецепції кажуть, що всі там живуть і всім ок

За 2150 грн/доба - номер напівлюкс з виглядом на розвалюху, відчуття ніби ти сам живеш в тій розвалюсі. Я вже мовчу, що холодильник стоїть біля ліжка замість тумби і в дверях на лутці виламаний шматок деревини біля замка

Фото вигляду з номерів додаю.

Персонал спілкується так ніби ти вже їх задовбав тим, що сюди приїхав. Особливо непривітний персонал ресторану.
Всі фото на сайті і в інстаграмі зроблені з ракурса щоб не було видно розваленої будівлі, яку, по суті, видно з кожного куточку готелю. Про сарай, звичайно ж, ніхто не попередить.

Вибачте, але плюсів не знайшла.

Евгений
19 марта 2022 в 18:58

Персонал приятный! А вот номера не очень! Я думал что плитка в ванной, упадет с минуты на минуту!

користувач
12 марта 2022 в 3:56

Дуже сподобалося! Завтра вже від'їзжаємо, але завдяки готелю, це був один з найкращих відпочинків. До Буковелю недалеко, зручний заїзд (по зрівнянню з заїздам до інших готелів так взагалі!), вмісткий паркінг, навіть коли пізно приїхали знайшли містечко і нікому не завадили, по дню допомагає припаркуватись хлопець. Усі ввічливі, персонал майже постійно на ногах, аби створити хороші умови відпочивальникам. Чудові люди працюють в прокаті спорядження, і взагалі супер, що він є, споряга якісна, ціна-якість її Є маленькі недоліки саме в номерах, але це дрібниці по зрівнянню з іншим. Ціна повністю окупилася, переглядали багато готелів, то на такі гроші були погані умови, а поблизу Буковеля ціни зашкалюють за такі самі умови як у цьому готелі! Так тримати! Рада, що були тут. До речі, ще непоганий ресторан в готелі, раджу також завітати

Дарья
24 февраля 2022 в 14:30

Хорошее расположение- рядом магазины, сразу вдоль трассы. Приятный внимательный персонал. Уютно, чисто, комфортно. Хороший ресторан- ассортимент блюд достаточно обширный, цены весьма доступные!

Алекс
27 января 2022 в 22:59

Отель на уровне. Пыли ни на шкафах, ни на картинах я не нашел. Чисто, уютно и тепло.
Есть сауна с бассейном, сауна прогретая заходи и парся. 500 грн час, цена стоит предложения (в стоимость включено полотенца, тапки, чай и мыло).
Парковка постоянно чиститься от снега специально обученным человеком.
На ресепшене постоянно есть приветливая женщина, на все вопросы ответит и поможет.

Спасибо отелю за прекрасное время.

Олена
02 января 2022 в 16:02

Жили в номері на мансарді. Сподобалося розташування, тепло, ремонт хороший, чисто. Єдиний мінус - відсутність ліфту. Якщо подорожувати з великим багажем - незручно. Але нам було ок, спорт:)

ПИРОСВИТ
17 октября 2021 в 21:28

Вид из номера за 1100 грн в сутки, без питания, просто ужас.
Интернета практически нет.
Во всём остальном за первый день проживания минусов вроде не нашли.
Территория чистая, ухоженная. Вода в бассейнах тёплая, но очень сильно чувствуется вкус химии.
Персонал очень приветливый. Сама гостиница и номера очень приличные.
На территории можно всё: гулять с собакой, кушать в беседках свою еду, курить на балконах, ходить по всей территории в плавках.

Юлия
09 октября 2021 в 20:51

Понравилось · Чистота и приятный персонал. Удобное расположение, до Буковеля 15 минут пешком неспешно. Вкусная еда и красивая подача, и цена в ресторане намного ниже чем в Буковеле

Очень приятный и отзывчивый персонал - заселили нас раньше и номер дали именно тот что я хотела (во внутренний дворик 5 этаж), по нашей просьбе дали нам чайник (была дождливая погода и мы замёрзли). Постельное белье поменяли утром на 4й день, каждый день выносили мусор и приносили туалетную бумагу и шампунь. В отеле все чистенько и аккуратно, девочки как пчёлки ;) Начиталась отзывов, что было шумно и жарко в номере- нам было очень комфортно и не жарко, и в номере не было слышно соседей (может нам повезло).

Надежда
08 октября 2021 в 21:03

Щиро рекомендую!
Ми дуууже задоволені були. Чистота, ремонти, харчування-все на вищому рівні! Молодці!
Всім Вас рекомендую, повернемся до вас ще не раз!

Христина
30 августа 2021 в 23:10

Проживали в номері мансард на 5-му поверсі. Номер дуже крихітний, з кранів тече вода коричневого кольору, в душі вода ледь тече, немає напору води. В номері дуже дуже жарко. Дуже погано що немає холодильника. Електричний чайник попросили на рецепції, дали. Готель чистий красивий, є ресторан. Територія мала, є невеликий басейн. Вода в басейні чиста, басейн з підігрівом.

Іванна
28 августа 2021 в 4:19

Неймовірно затишне місце для вашого відпочинку. Гарні враження отримаєте, тільки переступивши на поріг цього закладу. Привітні посмішки персоналу, якісне обслуговування і гарна природа зроблять ваш відпочинок незабутнім! Найвищий бал

Иванка
22 августа 2021 в 13:41

Очень классное место, уютная атмосфера. Одним из плюсов является наличие собственного бассейна, что не мало важно
Хорошие, чистые и просторные номера? Брали стандарт, он был отличным. За свои деньги - то, что нужно.
Ресторан. Хорошая и вкусная еда, большой ассортимент мясных блюд и блюд украинской кухни, но хочу отметить пасту с курицей и грибами, сырнички и сковородку️
Остались довольны, будем возвращаться зимой

Артем
21 декабря 2018 в 12:28

Гарний персонал завжди допоможе, смачног готують але дороговато!
Є оренда обладнення лижного!

Анна
17 декабря 2018 в 12:58

Відпочивала у віллі навесні 2017 року.
Все дуже сподобалось. В номерах чисто та тепло. Персонал завжди готовий допомогти. В ресторані готують смачно.
Дуже дякую за гарний відпочинок.
Планую користуватись вашими послугами і надалі.

Добавить отзыв