UAOTZYV.COM

Вілла Ірис / Villa Iris

Адрес Яремче, м. Яремче, вул. Свободи, ulitsa Svobody, 367/26
Телефон +380 (67) 566-01-22
Сайт www.villairis.com.ua
Рубрики Полупансион
Оценка 5 13 отзывов
Похожие компании в категории
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а
Затин / Затін — Ivano-Frankivsk Oblast, Ukraine, Yaremche, Svobody St, 386А
Садиба Янчар — Микуличин, вулиця Грушевського, 22 б
Усадьба Мрия / Садиба Мрія — Яремче, вулиця Гната Хоткевича, 8А

Вілла Ірис / Villa Iris отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
LDA
24 июля 2023 в 21:37

Неймовірно чудовий відпочинок!
Готель розташований в затишному місці біля річки. Теріторвя готелю зелена.
Окрема подяка пану Віталію за увагу та поради!
Денис.

Виктория
22 апреля 2023 в 14:21

Чудове місце! Дуже гарно і затишно. Все на найвищому рівні. Однозначно рекомендую відвідати

Саша
08 октября 2021 в 23:36

Чудове затишне місце. Привітний персонал, завжди готовий зорієнтувати щодо місць які доцільно відвідати та надати корисні поради стосовно їх особливостей.

Саша
16 сентября 2021 в 14:10

Гостювали у Віллі Ірис у червні і залишились дуже задоволені! Все чисто, номери зручні, сніданки смачні! Було тихо і спокійно, навколо вілли - ліс - ідеальне місце, щоб відпочити від шумного міста. А п. Віталій, власник, заслуговує на окремий відгук! Підказував нам стільки крутих місць відвідати, що самі б ми їх не знайшли. Ми дуже задоволені і маємо величезне бажання повернутися ще

Женя
17 августа 2021 в 2:15

Все на вищому рівні. В готелі та номері чисто, зручно та затишно. Багато приємних емоцій залишила навколишня природа та вишуканість стилю вілли. Енергетика місця вражає) Сніданки дуже смачні. Відпочили, надихались чистим повітрям. Водночас, всі необхідні зручності та цікавинки Яремче поряд. Щиро вдячна господарю вілли Віталію за турботу про наш відпочинок, чудову атмосферу, цікаві історії та корисні поради щодо відпочинку. Дуже хочеться приїхати ще)

Павел
13 августа 2021 в 11:48

Уютное место в сердце леса. Все удобства сауна, джакузи, беседка, мангал, завтраки. Демократические цены, выбор номеров на любой вкус. Приветливый хозяин Виталий, все подскажет, поможет организовать. Вечерами можно сыграть в нарды. У меня был номер на 3 этаже без балкона, шум реки просто убаюкивал, причём по утрам укладывали обратно спать

Саша
03 августа 2021 в 21:48

Чудова локація, надзвичайно затишний і зелений двір, свіже повітря, шум ріки. Дуже смачні і ситні домашні сніданки, чисті затишні номери. Господарі - дуже привітні і турботливі люди! Розказали багато цікавого про регіон, порадили, куди варто і куди не варто ходити, були готові допомогти з будь-якими питаннями. Пане Віталію, пані Євгеніє, щиро дякуємо за чудовий відпочинок!

Женя
18 июля 2021 в 14:27

У отеля очень удачное расположение. Рядом река, лес, тишина, пение птиц и в то же время недалеко к местным достопримечательностям. В номере слышно шум реки. Идеальное месторасположение!
Спасибо большое господину Виталию за гостеприимство, внимательность и помощь! Это очень ценно!

Женя
08 июля 2021 в 11:22

Лучшая Вилла В Яремче? Виталий хозяин всегда приветливый Всем от души Рекомендую побывать в этом сказочном местетут все на высшем уровне️

Юлия
30 апреля 2021 в 1:34

Дуже хороший готель - тихо, красиво, як в казці. Приємний господар, гарні номери, смачні і ситні сніданки. Є сауна, поруч багато цікавих місць. Це той випадок, коли хочеться повернутися ще. Рекомендую!

Иван
28 января 2021 в 6:07

Вілла комфортна, затишна, власник Віталій дуже привітний, сніданок ситник і смачний. Рекомендую не пожалієте.

Сергей
22 октября 2018 в 17:00

Хорошее место, тихо уютно. Хозяин всегда подскажет, что можно посмотреть по близости и по каким дорогам лучше ехать.

Виталий
17 октября 2018 в 8:26

Очень радушный хозяин Виталий. Завтрак в его исполнении - это шедевр кулинарии, прост и вкусен. А еще расскажет и подскажет, где вкусно поесть и что интерсное посмотреть в окресностях. Особый респект его овчарке Фриде:)! За год нас не забыла и встречала, как родных:)! Рекомендуем:)!

Добавить отзыв