UAOTZYV.COM

Villa For You

Адрес Буковель, Поляниця
Телефон +380 (96) 514-10-43
Сайт villa-for-you.com.ua
Рубрики Отель, Коттедж
Оценка 5 15 отзывов
Похожие компании в категории
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25
Hotel Under roof / Отель Под Стрихой Буковель — Поляниця, Урочище Вишня, 297

Villa For You отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ангелина
30 декабря 2023 в 23:01

Відпочивали з компанією друзів у період новорічних свят. Територіально готель дуже зручно розташований, хвилин 7-10 займала дорога до центру Буковелю. Готель новий, ремонт хороший. Особливо сподобався відпочинок у будиночку, що біля готелю. Чани, сауна, басейн, більярд - відпочинок на будь-який смак, нам сподобалося. Також хотіла б відзначити привітний персонал, чуйність та клієнтоорієнтованість. Обовʼязково плануємо повернутися сюди ж влітку. Дякуємо за відпочинок!

Павло
21 декабря 2023 в 13:49

Були з компанією на Новий рік, місце дуже гарне. Особливо хочу відмітити персонал, і чани, сауну, басейн і більярд. Для компанії все дуже файно

Мария
02 ноября 2023 в 11:21

Відпочивали у Villa For You 3 три дня все сподобалося, нарікань ніяких немає, знімали котедж все круто щей дуже круто, постіль чиста, опалення в котеджі є поли теплі, для дітей це саме те що потрібно, спальні місця теж усе охайно чисто, відпочинком задоволенні, а види з вікон то взагалі покорили моє серце, дякую вам за гостинність, побільше вам щедрих клієнтів

На всі прохання наші відгукувалися дуже бігом це вам великий +

Катерина
19 октября 2023 в 8:26

Відпочивали в готелі минулого року, цього року взяли будиночок і це було найкласнішим рішенням) місця багато, будинок гарний чистий затишний, є все необхідне, аж до фена) у будиночку було дуже тепло, господарі дуже привітні та уважні) на території будують чани і добудовують басейн) наступного року повернемося тільки сюди)

Дарья
16 октября 2023 в 22:28

Відпочивали в новому котеджі 5 днів. Дуже задоволені обслуговуванням, дуже класні власники! І рушників вистачало) Дуже теплий котедж, чудова локація. Ціна виправдана і не є дорого 1800 грн доба у такому затишному котеджі. На кухні є все необхідне, можна скористатися мангалом, чиста постіль, є всі необхідні засоби гігієни у ванній кімнаті. До нашого приїзду протопили котедж так, що було аж жарко. І оплати з нас (як писали попередники) ніхто не вимагав, навіть навпаки, сказали розрахуватися ввечері, або як освоємось. Власники раді підказати куди сходити, де вигідніше сходити в магазин і взагалі чим зайнятися! Дуже щирі та відкриті до нових знайомств!

Дуже вдячні за теплий прийом та неперевершений відпочинок!

Леся
26 сентября 2023 в 13:52

Відпочивали у «villa for you” в червні та в серпні місяці 2023 року.
Орендували котедж, ціна, краєвид неймовірний.
Будинок спокійно розміщує 2 сім’ї, спальних місць 6, має 2 поверхи. На першому поверсі спальна кімната, кухня та санвузол, на другому - спальна кімната, вітальня та санвузол. Вітальна з величезним диваном, власна кухня на якій є все необхідне для приготування їжі.
З вітальні відкривається панорамний краєвид на.
Із плюсів: будинок забезпечений всим необхідним, за проханням отримала додаткове постільне та ковдри.
Із мінусів: відсутність шафи де можна розвісити речі (не критично, обіцяли поставити), але є комоди в спальних кімнатах.
В пішій доступності кафе, ресторани, будувався гарний басейн та чани на території. Також на території є зона барбекю.
Тихо, затишно, чисто! Біля території протікає річка Прутець.
Обов’язково завітаємо до вас ще.
Дякуємо за чарівний відпочинок!

Катя
03 сентября 2023 в 13:54

Всім рекомендую цей котедж! Неймовірно гарно, господарі просто супер, на всі питання відповідають, допомагають у всьому! Діти дуже задоволенні!)

Кріцак
15 августа 2023 в 12:57

Рекомендую хто ще небув відвідати готель Villa For You. Затишний та просторий з чудовим краєвидом на Буковель. Ввічлилий персонал та чисті і затишні номера. Дуже гарно!

Viktoriia
10 августа 2023 в 19:07

Відмінне місце для відпочинку. Проживали в котеджі, все дуже сподобалося) господарі супер, завжди підуть на поступки) рекомендую)

Женя
09 апреля 2022 в 9:37

Нещодавно відпочивали в цьому готелі, тут неймовірно! Затишно, чистенько, привітний та щирий персонал. З вікна номеру відкривається гарний краєвид) Дуже задоволені відпочинком, обов'язково приїдемо ще!)

Инна
08 апреля 2022 в 19:56

Номера чистые и опрятные, очень тепло и уютно внутри и сама территория порадовала - её расположение, отдых удался! Недалеко от Буковеля, что очень удобно! Хозяева этого отеля нас на отлично встретили и расположили, вежливые, внимательные, мы чувствовали себя, как дома, а ещё делали нам завтрак с утра, т. к. На тот момент там ещё не запустили полноценную кухню, всё для нашего комфорта. Можно пожарить шашлыки возле отеля, посмотреть и полюбоваться радужным фонтаном. Эта вилла влюбила в себя!) А ещё адекватные цены и номера различные, у нас был с обалденным видом на горы и дорогу. Мы отдыхали там с друзьями на тот момент, а этой зимой друзья вновь выбрали именно эту виллу для отдыха зимой и остановились там.) Потому что мы все остались очень довольны и теперь всем советуем, вот так вот)

користувач
31 марта 2022 в 14:10

Даний готель дуже затишний, гарний. Є прокат лижного спорядження. Сервіс безупречний, поселили відразу по приїзду. В номері дуже тепло. Завжди смачна і різноманітна кухня. Персонал привітний, радушний, любе питання вирішували негайно. Взагалі відпочили ми дуже добре. Рекомендуємо данний готель для гарного відпочинку!

Женя
23 марта 2022 в 9:49

Отдыхал с родителями очень понравилось, идеально чисто очень. Красиво, уютный отель за прекрасную цену и качество

Олег
27 февраля 2022 в 12:40

Чудове місце для відпочинку з сім'єю
Чисто, затишно, дуже сподобалось, обов'язково приїдемо ще не раз

Den
20 апреля 2020 в 17:10

Отличная гостиница!
Очень уютные номера!
Идеальная чистота!
Очень свежее и белоснежное белье!
Хорошие и мягкие матрасы, выспались на год вперед!
Хороший и большой двор, большая парковка для автомобиля!
Вкусный кофе на баре!

Добавить отзыв