UAOTZYV.COM

Villa Diola отзывы

Адрес Косів, вулиця Дружби, 51
Телефон +380 (67) 196-86-36
Рубрики Отель, Бассейн
Оценка 3.9 29 отзывов
Похожие компании в категории
Карпатські зорі — Косів, вулиця Над Гуком, 15
Country House Kosiv — Косів, Pavlika street, 10
Косів — Косів, вулиця Незалежності, 65А
У пани Галины — Косів, вулиця Герасимовича, 11

Отель Villa Diola отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ksena
09 ноября 2023 в 23:36

Чудово-казкова місцина з красивими краєвидами та прекрасною територією. Ідеально підходить для відпочинку як на одинці чи з сім'єю, так і з друзями. Мені сподобалось ВСЕ: як територія, незважаючи на наближення зими- все зелено і доглянуто, інтер'єр будиночку на 5+, кімната компактна але дуже комфортна та чистенька, зручний матрас- це ще один +. Одне чого мені дуже не вистачало- це тапочки, розумію що в багатьох відвідувачів присутній такий грішок як забирати їх с собою, як сувенір, та все ж таки б радила надавати хоч самі простіші, з якими не було б шкода попрощатись). Можливість дозамовити сніданок- це досить зручно, а особливо коли його приносять в номер. За що дуже вдячна! Басейн. - це щось нереальне: невеличкий але мені вистачало, глибина теж моя, і величезні вікна, через які видно ялини та гори

Дякую за чудовий відпочинок!

Саша
10 сентября 2023 в 23:58

Дуже гарне та затишне мiстечко.
Ввiчливi та чемнi Дiaна та Олег. Турбютьcя за вiдпочиваючих. За их комфорт. В номерах все необхiдне. Усюди дуже чисто- территорiя та номери.
Рекомендую вiллу Дiоллу

Анна
31 августа 2023 в 5:38

Гарне та затишне місце! Господарі привітні та ввічливі. Жили у котеджі. Чтсто, охайно, є все необхідне. Є два басейни з підігрівом. Господиня готує сніданок, розповідає, що є поблизу і де можна провести час! Рекомендую для сімейного відпочинку.

UnclePorsh
13 августа 2023 в 15:29

Знімали котедж. Чисто, акуратне подвір'я. Є 2 басейни закритий і відкритий. Привітна господиня Діана розповідає де поїсти, що подивитися, де купити продукти. Хотілося щоб була можливість готувати самостійно, хоча б своєю мультиваркою або просто пельмені.

Doctor
01 октября 2021 в 5:05

Хочу почати свій відгук не з опису власних враженнь, бо це дуже Суб"єктивно, а як відповідь деяким коментаторам.
Об"єктивно:
1. Дехто пише шо господарі хамовиті - не дозволяють дітям топтати газони і ламати зелені насадження. Яка ганьба, це просто обурливо!
Якщо діти не розуміють, що деревця ламати не можна, то це ще пів біди, вони ж діти.
Саме тому у них є Ти - їхня мама, щоб їх цьому навчити. Навчити шанувати природу, чужу працю, та зрештою банально - чуже майно.
Але якщо вже Ти цього не розумієш, то це вже зовсім сумно. Шкода твоїх дітей.
2. Дехто пише, що вони співають вечором з гітарами, шашличком і бухлішком "красівих пєсєн" красоту яких, хазяї не взмозі оцінити, і просять їх перестати шуміти після 22,00 та не порушувати спокій інших гостей. Який сором! Не дають повеселитись. Ганьба.
Короче.
Справа не в тому чи там гарно, чи там погано. Справа в тому, що особисто Ти очікуєш, а що отримуєш.
тільки від цього залежить, подобається там Тобі, чи ні.
Отже, якшо ви очікуєте спокою, релаксації, відпочинку, і взагалі спіймати Нірвану за бороду - можете їхати туди сміливо.
Якшо Ви хочете відпочивати веселою компанією молодих людей - шуруйте в нічний клуб!
Якшо маєте малих урвитусів, які всюди бігають, скачуть, лазять, і взагалі поводять себе так, як то і належить дітям - Вам там не сподобається. Не їдьте туди. Ніколи. Краще поїдьте сім"єю в найбижчий ТРЦ, здайте дітей на батути, чи в спеціально обладнані дитячі кімнати. Отримаєте задоволення набагато більше, гарантую.
Об"єктивно про місце і власників:
хороші люди, гостеприїмні, добрі, ввічливі, відкриті і щирі. Зроблять все, що в їх силах, для Вашого комфортного перебування. Допоможуть, порядять, підкажуть цікаві місця, туристичні маршрути, і інші штуки, про які не пише в жодних путівниках, а відвідати дуже цікаво. Але як і будь-які люди, і навіть Ти сам - не люблять, коли сідають на голову. І це природно. І це нормально.
Двір чистенький, охайний, територія зелена, кімнатки невеличкі, але затишні і охайні. Басейн - казка. Магазинчики, ресторанчики, і інші корисні локації на відстані витягнутої руки, зручне розташування.
ну і нарешті, від себе, ну дуже Суб"єктивно:
я дуже задоволений! Прям супер-пупер! При нагоді і сам приїду ще раз, і друзів загітую.

Алла
22 сентября 2021 в 12:01

В целом неплохо. Бассейн чистый, территория ухожена, номера замечательные, мангал за отдельную плату и дровишки тоже придется везти с собой или купить на заправке. Но это место исключительно для очень тихого семейного отдыха. Категорически без детей, это всех раздражает. По траве ходить нельзя, в бассейн не прыгать и и. Д. Но детям этого не понять. Поэтому хозяевам нужно указывать в описании (отдыхающие 16+)

Витя
06 сентября 2021 в 3:05

Отличные условия, вежливые хозяева, администрация всегда отзывчива и готова помочь с любыми вопросами касающихся отдыха (куда сходить, что посмотреть, куда съездить, что посетить). Домики очень комфортные, диваны супер, телевизоры с множеством каналов, интернет и все прочее на уровне! Рекомендую!

Сергей
27 августа 2021 в 5:11

Хороше місце. Затишний двір з теплим басейном. Сніданки дуже смачні. Готує хазяйка з дочкою. Номери невеличкі, але зручні

Сергей
26 августа 2021 в 3:09

Пристойне місце для ночівлі, але здивували програми в телевізорі - орт 1, Побєда. Дивно було бачити таке на Гуцульщині.

Андрій
10 августа 2021 в 2:19

Дуже непривітні госодарі! Хамське відношення! Брудні номера, брудні постільні білизни, павуки та мотилі! Не дозволяють посидіти та відпочити! Хотіли викликати поліцію, погрожували!
Слухання музики після 23: 00 ризиковано тому, що можути прийти ведмеді, або хазяйка з двома "серберами" дочками!
В басейн буває, що падають собаки!
Якщо у Вас весела компанія, не раджу!
А саме головне, нас попросили виїхати скоріше, тобто вигнали! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

sana
23 июля 2021 в 16:39

Хамовито зустріли. Басейн 3-2 десь на фото здається що великий там хіба що треба у двох плавати готувати їсти не можна самому кухні немає у номері заборонено готувати. Бісєдки платні джакузі 500 грн година. Заїхали туди перед тим скинули завдаток 1100 і зразу виїхали. Дуже не рекомендую туди їхати

Ольга
23 июля 2021 в 2:28

Чудове місце для відпочинку. Привітні господарі, зелена териториторія, все чистенько, в номерах чисто, прохолодно. Територія просто. За басейн-окреме дякую? Ми дуже круто відпочили.

Александр
17 июля 2021 в 17:25

Гарне місце. Дуже чисто, господарі живуть в сусідньому будинку. В номері звичайний хороший ремонт - без брусів і шевченківських хат. Єдине подушки синтепонові сильно набиті тверді і спиш напівсидячи, я б брав свою з дому. Правда декому це наоборот плюс. Загалом дуже задоволені

Іван
03 июля 2021 в 23:26

Все неймовірно красиво та зручно. В кожному номері є санвузол. Басейн в якому можна плавати до 9 вечора.
Альтанка та мангал платні. 100 грн за весь день. І якщо приїхати компанією то не вдасться гучно посидіти.
Загалом все досить непогано організовано.
Окрім звичайно кухні. Її немає Тому, або замовляти сніданок, або готувати на мангалі, або іти їсти кудись в кафе.

Саша
31 мая 2021 в 20:58

Відпочивали сім'єю. Орендували будиночок на 4. Чисто, затишно, за хорошу ціну. Басейн дуже класний, з теплою, чистою водою, досить глибокий, але не дуже великий. Спробували джакузі, ціна трішки висока, але воно того варте, релакс надзвичайний. Також є можливість скористатися послугами масажистки, все сподобалося. Однозначно рекомендуємо.

Людмила
23 сентября 2019 в 10:40

В комнатах чисто и уютно. Хозяйка очень приятная. Готовит вкуснейшую еду. Отдохнули замечательно. Не хотелось уезжать. Вернемся сюда обязательно.

Ира
20 января 2019 в 18:37

Замечательная вилла, хозяйка Диана очень приятная, всегда прислушивается к пожеланиям постояльцев в плане еды (вся еда вкусная). Номера очень чистые, есть фен, полотенца, телевизор, тёплые одеяла

Елена
15 января 2019 в 15:34

Чудове місце для відпочинку. Комфортні та затишні номери і смачна їжа. Дуже приємні і гостинні господарі.

Кристина
06 января 2019 в 22:56

Местоположение никакое. Делать нечего, идти некуда. Хозяйка неприветливая, мягко говоря. Из всех мест, где останавливались, в
Западной Украине, это не рекомендую никому. Только как ночлег на одну ночь.

Yuliana
30 декабря 2018 в 12:21

Дуже гарний новий готель! Зручно й затишно, чудові номери, красивий краєвид на гори, чистота на вищому рівні, надзвичайно смачні сніданки та обіди (чудова їжа за малими цінами), цікаві екскурсії, привітні і ввічливі господарі.
Рекомендую Вілла Діола всім!

Добавить отзыв