UAOTZYV.COM

Вілла Даросо

Адрес Косів, Над Гуком98 Над Гуком98, вулиця Над Гуком, 98 Над Гуком, Над Нуком, 98
Телефон +380 (96) 818-94-85
Сайт villadaroso.com
Рубрики Арендуемое жилье, Ночлег
Оценка 4.2 27 отзывов
Похожие компании в категории
Садиба Пан Коцький — Косів, вулиця Шкрібляка12
Садиба Живиця — Косів, вулиця Незалежності, 105

Вілла Даросо отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Яна
21 октября 2023 в 11:44

З групою дітей відпочивали на цій віллі. Дуже вдячні господарям за щирий прийом, чисті номери, смачну їжу. Діти пообіцяли всі повернутися з батьками.

діма
18 октября 2023 в 1:28

Заброньовано заздалегіть номер в останній момент виявився зайнятим
І ми були поставленні у не просте становище у пошуках іншого готелю

Алексей
01 октября 2023 в 3:02

Спеціально їхали сюди для того, щоб бути поруч з горами і одночасно з цим мати доступ до спа. Сталося не так, як гадалося. Далі детально:

Ми приїхали в Косів. З'ясувалося що це місце досить далеко від центру і нам довелось пройтись у спеку десь півгодини. Це ми самі недогледіли що Вілла знаходиться на околиці, самі собі винні.

Прийшовши на місце, знаходимо нікого і нічого. Ворота відчинені, але на цьому все. Якогось очевидного входу немає, так само як і не видно людини, яка б відповідала за прийом гостей. Довелося шукати номер телефону і вже телефоном повідомляти що ми тут, на місці.

Це скоріше за все чиєсь власне житло, частину якого вони вирішили облаштувати для здачі туристам.
Але бути гостем в такому закладі некомфортно, оскільки ти щоразу коли тобі щось треба дізнатись чи отримати з чимось допомогу маєш смикати випадкову незнайому людину, яка тут живе і власне яка у себе вдома, відривати її від справ щоб тобі шукали того, хто може допомогти. Якби так смикали мене, я б бісився.

Крім того, самі номери облаштовані незатишно. Складається враження, що їх облаштовували нашвидкоруч і якнайдешевше. Душ зроблений просто змішувачем, що причеплений до стіни і решіткою каналізації у підлозі. Одразу поруч з душем встановлений унітаз, який моментально весь забризкується водою, якщо душем скористатись. Затирка з плитки на стінах потроху відвалюється.
Шафки на мікрокухні в номері криві. Бутиль з водою зеленкуватий. Схоже що його не мили зсередини і він зацвів.
Стільці хитаються, на них страшно сідати. Хоча, здавалося б, затягти декілька гвинтів це не складно.
Підлога труситься під ногами. Якщо хтось десь ходить, будь-де на поверсі, ти це відчуєш через вібрації підлоги.

І вишенька на торті. Спа.
Коли ми приїхали, нам повідомили що басейн не працює, оскільки відключили газ. Коли газ включать назад - невідомо. "Можете залишатись або пошукати щось інше".
Втомлені довгою дорогою, ми залишились переночувати і на наступний день виїхали звідси в інше місце.

Весь цей експірієнс на одну ніч коштував нам 1200 грн. При цьому повернувшись додому я виявив що наше бронювання на букінгу було скасовано з приміткою що ми не прибули. Через що відгук на букінгу написати я не зможу, а шкода.

Щодо локації. Поблизу у пішій доступності надзвичайно мало якихось ресурсів: до найближчого продуктового йти хвилин десять, до ресторану всі п'ятнадцять. Можливо, якщо брати в оренду велосипед чи приїздити автомобілем, така локація не сильно впливає, але коли ти піший турист, то все різко стає менш зручним. Ставлю три зірочки лише за гори довкола і річку поблизу.

А якщо вам цікаво як заклад ставиться до гостей, читайте їхню відповідь на мій відгук.

Саша
18 сентября 2023 в 17:15

Точно не рекомендую даний готель, адже власники не знайомі із платформою Booking…

Мала заїжджати у готель 5 серпня, забронювала ж його в 10-их числах липня. В додатку Booking писало, що вільні номери є і бронь підтверджено. В результаті 4 серпня отримую дзвінок від хамовитої пані (напевно власниця чи менеджер), в якому вона мені повідомляє, що вільних номерів немає до кінця літа, а вона мені писала у додатку, щоб я скасувала бронь

Спершу я списала цю ситуацію на свою неуважність, проте згодом переконалася, що у додатку у мене немає жодного повідомлення від власників, а бронь підтверджена. Коли я сказала про це пані, яка була на іншому кінці телефону, вона почала звинувачувати мене, говорити хто я взагалі така і що собі дозволяю. А на питання, чи вважає вона нормальним те, що телефонує за день до заїзду і через майже місяць після «повідомлення» у додатку, вона відповіла, що так, це абсолютно нормально. Сказати, що я була в шоці, це не сказати нічого. В результаті розмова закінчилася нічим…

Не знаю, які умови в готелі насправді, проте власники/менеджери надзвичайно хамовиті і невідповідально люди. Будьте обережні!

Ольга
09 июля 2023 в 15:32

Місце хороше. Чисто, затишно, охайно. Господиня -дуже привітна жінка, яка готова допомогти і виконати прохання. Атмосфера приємна) Чистий басейн і хамам. Все сприяє хорошому відпочинку

Женя
27 апреля 2022 в 13:12

Класний сімейний готель, господиня закладу смачно готує на замовлення, є кухня зі всім необхідним для самостійного готування, є чудовий хамам з невеликим басейном! Єдиний мінус - погана звукоізоляція.

Андрій
19 апреля 2022 в 15:55

Загалом відпочинок у віллі сподобався, приємні власники, чисті кімнати і по відчуттях так ніби гостюєш у когось з родичів)

Сауна електрична з максимальною температурою 50 градусів, але за дві години нашого перебування не нагрівалася вище 44 градусів. Басейн теплий)

В номері у ванній не було туалетно-косметичних засобів, хоча в описі пише що вони мають бути. Також не достатня кількість рушників (лиш два рушники на дві людини).

Щодо харчування, то у віллі можна замовити страви домашньої кухні, які приготують спеціально для тебе або є можливість приготувати самостійно (на кухні є достатня кількість посуди для цього). Було б зручно якщо б на кухні теж були б чай чи кава)

Рекомендую, дуже щирі і відкриті люди

Оксана
02 декабря 2021 в 20:43

Прекрасная вилла. Приветливые и приятные собственники. Очень вкусно готовят. Сырники на завтрак с фирменным чаем очень рекомендую попробовать

Ирина
24 ноября 2021 в 21:14

Отличное место! Отдыхали в этом месте двумя семьями. Вилла чистая, ухоженная, удобная и мягкая постель. Отдельная благодарность хозяевам виллы отличные люди! Вкусно готовят! Рекомендую это место для отдыха

Лиле и Руслане большое спасибо за теплый прием!

Orest
18 октября 2021 в 14:30

Дуже класне та спокійне місце. Все чисто та акуратно. Можна легко піднятися у гори. Хороший теплий басейн у приміщені.
Сніданок нормальний.

Наташа
15 октября 2021 в 8:31

Очень уютно, чисто и приветливые хозяева. Комфортный отдых, очень вкусная еда. Рядом речка и можно купаться и получать агромное удовольствие от отдыха. А грибочки у хозяюшки, просто пальчики оближите.

Станислав
21 сентября 2021 в 13:27

Гарно, чисто і дуже смачно.
Гостинні господарі і чудова атмосфера.
Одне з найкращих місць в Косові.
Рекомендую!

AlyyyWow
21 сентября 2021 в 5:49

Надзвичайно чудовий табір. Чудовий великий корпус на 2 поверха. З красивими кімнатами та душами. Все чисто, охайно. Гарні вожаті. Та чудова їда. Просто дууууже смачна. Дуде дуже смачна їда. Сніданок, обід, вечеря, друга вечеря. В обіді йде 2 порції їди. 5 зірок. Цікаві прогулянки та походи в різні місця. Одне з на фото. Супер

Леся
08 сентября 2021 в 12:12

Відпочинок на віллі Даросо перевищив наші очікування. Мене впершу чергу приємно вразила телефонна розмова з пані Русланою, яка була дуже привітною та з великим задоволенням мені розповіла про всі переваги відпочинку на їхній віллі. Навіть запропонувала послуги масажиста, що було приємним бонусом до нашої міні-відпустки.
Новий, доглянутий з усіма зручностями будинок, доброзичливі господарі та територія навколо, яка на всі 100% облаштована для дітей, батут, дитячий куточок, гори навколо та річка. Все тішило око! Смачна домашня кухня! Нам пощастило забронювати номер з терасою, куди щоранку нам приносили смачну каву. На поверсі була навіть кухня, що дуже зручно при відпочинку з дітьми. І взагалі ця вілла, на мою думку -це справжній витвір мистецтва, створений руками талоновитої господині Руслани. Дякуємо за гостинність! Тепер у нас є улюблене місце для відпочинку!

Оксана
02 сентября 2021 в 20:51

Чудовий готель, чарівне місце, гостинні господарі. В номерах чисто і затишні компактні кімнати. Розташування також порадувало, не далеко від річки, дорога туди зручна і мальовнича.
Дуже рідко трапляются готелі в яких справді комфортно знаходитись, як дома)
На першому поверсі є хамам, попаритись і поплавати вечором після прогулянок саме те що треба.
Однозначно відпочинок тут це хороший вибір!

VERET
02 сентября 2021 в 20:32

Отвратительный сервис, по букингу забронировал 2 номера, перезвонили вечером перед днём заселения спросили будем ли мы завтра, всё ок. Потом через 5 минут набрали сказали что не смогут нас принять, нету мест.

Саша
01 сентября 2021 в 3:33

Дуже гарний готель! Відпочинок із сім'єю з дітьми просто супер! Смачні страви, привітні господарі, смачні страви - це все про них! Рекомендую усім на 100 відсотків! Ставлю 5 з 5 можливих!

Саша
31 августа 2021 в 12:36

Дуже гарний готель! Навіть якщо хочеться відпочити з дітьми- тоді вам туди. Господарі ввічливі, ставляться з розумінням для прохань, часто навіть, таких, які важко організувати. Щодо кухні. Якщо хочете поласувати справжніми домашніми стравами чи національними українськими, вам з радістю приготують свіженьку, смачненьку страву! Басейном і хамом теж дуже задоволені! Ставлю 5 із 5 можливих, хоча поставила б більше! Рекомендую всім на відсотків!

Николай
25 августа 2021 в 7:01

Їхали в готель а потрапили в гуртожиток. Я не вибагливий, але підселення, то не добре. І не замовляйте масаж бо робити не вміє (дівчина).

Natal
13 августа 2021 в 11:41

Чудове місце, охайний номер, ввічливий персонал. Користувались послугами хамаму - все сподобалось. Однозначно радитиму друзям:)

Добавить отзыв