UAOTZYV.COM

Villa Blanc отзывы

Адрес Поляниця, вулиця Стаїще, 288
Телефон +380 (67) 438-64-08
Сайт villa-blanc.com
Рубрики Отель, Ресторан
Оценка 4.6 48 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Villa Blanc отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Николай
18 июля 2023 в 16:29

Приємний та затишний готель, з теплим басейном, чаном та лазнею на дровах. Особливо були вражені смачною кухнею, а сніданки, це окремий гастрономічний вибух!
У вечорі приємно посидіти з келихом ігристого біля декоративного вогнища. Привітний та приємний персонал, а в нас, вдалий відпочинок!
Успіху та процвітання ВАМ, Villa Blanc

Ваня
18 июля 2023 в 2:39

Смачно! Гарний готель, смачні сніданки та кухня, привітний персонал. Вже не перший раз обираємо саме це місце для відпочинку. Рекомендую

Amazonka
17 июля 2023 в 18:31

Були недавно на відпочинку з друзями. Усе дуже сподобалось, включаючи: сервіс, їжа в ресторані, кімнати. Сауни та чан були взагалі неймовірні.

Иван
14 июля 2023 в 19:18

Випадково попали в цей готель
Номери затишні та чисті меню ресторану з гарними приємними цінами та великими порціями обслуговування також приємне
Привітний персонал адміністратор готелю знає свою роботу на всі 100 їй окреме дякую
На території є паркінг невеличкий дитячий майданчик місце для вогню
WIFI басейн з підігрівом та лежаками басейн чистий
Заїзд до готелю асфальтований
Одним словом 5 з 5 дякуєм за гарний відпочинок

Женя
11 июля 2023 в 15:50

Відпочивали у цьому готелі разом з друзями. Чудовий сервіс, у готелі є відкритий басейн, сауни та чан. Їжа у ресторані була дуже смачна.

Ярослава
04 июля 2023 в 16:12

Вдруге відпочивали в цьому готелі. Кухня на високому рівні, страви смачні, порції великі. Сніданки, які входять у вартість проживання, то взагалі неймовірна краса! Краєвид на терасі теж чудовий! Прибирання щодня. Обслуговування на гарному рівні, адміністраторка доброзичлива і досить оперативно реагує на будь-які прохання. Дякую!
Є важливі зауваження щодо номерів. Варто було б замінити в номері душовий піддон. По-перше, він був тріснутий, а по-друге все навколо було в плісняві. Це було дуже неприємно. Це гігієна і вкрай важливо.
А також було б добре додати дзеркало в кімнату, оскільки в старіших номерах воно є, а в нових вже ні (

Юрій
02 июля 2023 в 22:48

Гарний краєвид з номера, великі порції на сніданок. Адміністратор завжди допомагає з питаннями які виникають.

Александра
30 марта 2023 в 0:33

Нічого написати з приводу проживання, або обслуговування не можу.
Так як я не змогла додзвонитися, мені дуже шкода що мені не передзвонили.
Буду шукати інший готель.

Саша
29 апреля 2022 в 14:34

Дуже приємний персонал дівчата в ресторані прудкі та проворні затишна атмосфера тепло комфортно вишукано зі смаком ароматно смачно всім а особливо чарівній адміністратору Ані подяка - вона як бджілка молодець і умнічка‍️️чудові види із вікна все зайшло навіть перевешело очікування

Светлана
10 марта 2022 в 20:51

Дорогие мои ️хотите верьте хотите нет (сюда можно приезжать ради завтраков) сколько эстетики и души вложено очень, очень вкусные! Отель теплый и гостеприимный! Спасибо Villa Blankприедем и не раз️

Ольга
09 марта 2022 в 16:45

Однозначно 5! Замечательное место! Замечательный персонал! Были в Вилла Бланк летом- решили вернуться и приехать ещё зимой! Номера просторные! Вид- изумительный! Девушка на ресепшене- безумно приятная! В ресторане очень вкусная Кухня, приятные официантки: внимательно относились к предпочтением ребёнка! Завтраки это отдельный вид искусства! За детскую комнату отдельная благодарность! Спасибо Вам огромное! Непременно вернёмся!

Sofiia
22 февраля 2022 в 14:36

Відкрили сезон катання на лижах з Villa Blanc, неймовірні люди, їжа на вищому рівні! Особлива подяка адміністратору Ані, фея нашого відпочинку)

SERHII
02 ноября 2021 в 21:32

Супер отель! Тёплый бассейн, отличные номера. Шикарная территория с детской площадкой и батутом. Вкусные и сытные завтраки! Внимательный и приветливый персонал, отзывчивый администратор. Отдыхаем здесь второй раз, очень довольны!

Сергей
01 ноября 2021 в 12:45

Питание в отеле отличное. Меню конечно не богатое, но все очень вкусно (есть детское меню) ️ Номера чистые, просторные… Уборка каждый день! Виды с номера, шикарные Бассейн с подогревом…, вода очень тёплая Территория не большая, но все зелено и красиво! Спасибо Вам за приём

Sashko
01 ноября 2021 в 7:57

Були в липні 2021
Хороший варіант проживання на Буковелі.
Є басейн з підігрівом, чан, сауна, місце для вогнищ, тераса, дитяча кімната, ресторанчик.
В проживання входять сніданки - необхідно вибирати 1 з 6 варіантів з вечора.
Сніданки ситні і досить різноманітні і вишукані, поза тим ціни ресторану на рівні середніх+ Буковеля.
Стан кімнат добрий, але вже відчувається що готелю кілька років і варто дещо оновити, зокрема сантехніку, попри це всі прохання і зауваження були оперативно вирішені.
Дуже приємний і професійний персонал.
Не фанат Буковелю, і без авта сильно нікуди не дістанешся, попри це автом можна організувати собі цікаві вилазки до г. Хом'як, г. Говерли, водоспаду Гук. Чуть далі Верховина, Яремче і т. Д.

Andrii
28 октября 2021 в 8:55

Тільки позитивні враження залишились від відпочинку в Вашому готелі, комфортні номери і неймовірні сніданки. Окремо хочу подякувати за організацію освідчення та шампанське адміністратору Ані та офіціантам. В вас дуже класний підхід до гостей. Тепер з Villa Blanc буде пов‘язаний новий крок в нашому житті, і обов’язково будемо повертатись до Вас.

Анастасія
22 октября 2021 в 10:58

Ресторан Villa Blanc прекрасний.
Персонал - професіонали. Шеф кухарю окреме дякую. Страви - нереально смачні, та вищої якості. Атмосфера- затишна. Завітали на вечерю та були приємно вражені рівнем обслуговування. Наразі кращий ресторан в якому довелось побувати. Обов'язково повернемось.

Valentyn
14 октября 2021 в 22:58

Спасибо огромное отелю, все понравилось, приеду еще раз зимой) Очень понравилась работница по имени Анна, честно говоря не видел такой ещё заботы о клиентах) Огромное спасибо ей) Питание прекрасное, чистые номера, персонал добрый, отзывчивый

Валерий
29 сентября 2021 в 23:25

Огромная благодарность персоналу за отзывчивость и оперативность в оказании услуги! В день рождения дочери, перезвонив на ресепшн ответила Юлия. Професионально среагировала на мою просьбуо поздравлении дочери! Заказали букет и комплимент, от моего имени поздравили. Благодарю персонал отеля за отзывчивость и профессионализм! Так держат!

Саша
25 сентября 2021 в 23:12

Приїжджаємо з сім'єю вже втретє, завжди все чисто, дуже смачно, привітний персонал, красиві номери, теплий басейн. Задоволені на 200%, приїдемо ще.

Добавить отзыв