UAOTZYV.COM

Віла Шале Марсо

Адрес Поляниця, вулиця Карпатська, 131A
Телефон +380 (97) 271-97-70
Сайт shalemarso.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.8 19 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Віла Шале Марсо отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
04 января 2024 в 20:18

Відпочивали влітку чотири дні з малюками. Дуже сподобалось все. Для діток майданчик, басейн, хороші умови. Кухня смачна. Сніданки пробували різні. Всі були смачні, особливо різноманітні десертики. Персонал вічливий і привітний. Прибирали в номері регулярно. Щоденно змінювали рушники. Місцезнаходження готелю зручне. Близько до всіх цікавих місць.

Таня
17 сентября 2023 в 7:17

Дуже задоволена перебуванням в цьому готелі.
Не розумію, хто пише негативні відгуки, адже мінусів я не знайшла.
Розташування зручне, є місце для парковки. Сама територія дуже гарно спланована, є дитячий майданчик, бесідки для відпочинку, басейн.
Персонал дуже привітний і приємний, це дуже відчувається і залишає приємний слід.
Сніданки смачні і різноманітні, порції більше ніж достатні щоб наїстись.
В номері дуже чисто, особливою перевагою є великий балкон з гарним видом.
Рекомендую.

Кира
18 июля 2023 в 23:33

Хочу пояснити свою оцінку. Ми їхали до готелю з дуже гарним настроєм, так як не очікували ніякої підстави. Приїхавши до готелю, ми прийшли на рецепцію заселятися, прийшли до номеру, і тут виявилося, що це не той номер який ми бронювали, пішли розбиратися на рецепцію. Там, хамовита адміністратор, спочатку зробила вигляд, що вона нічого не знає. Як виявилось був овербукінг, але ми дзвонили в готель коли підтверджували бронь, і нам відповіли, що все гаразд. Готель вирішив, що нас можна не повідомляти, про те, що бронь скасовано. Далі в тому ж хамовитому тоні, адміністратор повідомила «Щось неподобається, висиляйтесь, ми вам повернемо гроші», але за бронь 2500грн нам повертати ніхто не збирався, навіть якщо б повернули, нас 4 людей, ми б не змогли о п’ятій годині вечора знайти номер в іншому готелі, та просто втратили б день. Я сподіваюсь на якийсь фідбек з приводу цієї ситуації, та дій з приводу персоналу!

Ира
02 июля 2023 в 13:29

Відпочивали сімʼєю, дуже все сподобалось! Дуже смачні сніданки, гарні, чисті номери, і постіль міняли, і рушники, і прибирання через день, привітний персонал, є басейн з підігрівом та майданчик для дітей, дуже смачно готуюсь! Однозначно рекомендую! Хочеться повернутися ще! Якщо машиною, то до Буковеля та інших цікавих місць від 10 до 30 хв їзди

Just
18 марта 2022 в 18:44

Блюда готовятся быстро. Очень уютная атмосфера, завтраки от 120 до 150 грн за комплекс.

Понравилось обслуживание официантки, но её коллега, к сожалению не дотягивает к сервису.

Андрій
21 февраля 2022 в 5:16

Проживали в люксі. Номер як і готель відповідає ціна -якість. Кращого і дешевше на наші дати (20-21.12) ми не знайшли. Повноцінний сніданок складається з двох страв. Нам на чотирьох з дітьми було забагато. Хороший персонал і привітний господар закладу який пригостив нас своєю фірмовою малиновою наливкою

Olia
22 января 2022 в 12:53

Затишний, дуже теплий і чистий міні-готель. Свіжий ремонт. На території є сауна, мангали, кімната для сушки лижного спорядження з спеціально призначеним для цього апаратом. Зручна локація, поблизу першого паркінгу. В ресторані смачні страви за адекватну ціну, гарна подача, привітний персонал.

Олександр
15 января 2022 в 22:01

Є де поставити машину, двір досить великий…єдине заїзд не самий зручний, ще як не чищений, то на повному приводі хіба виїжджати. Номера краще, ніж на фото. Персонал дуже привітний, посміхаються, прибирають кожен день. Сніданки смачні і взагалі ресторан гарний по супернизьким цінам. Однозначно пекомендую:)
П. С. Здоровий дерун 120грн, юшка з білих грибів 80грн, пательня з овочей і лосося 200грн. І це при тому, що післязавтра новий рік.
Загалом супер!)

Наталка
15 ноября 2021 в 2:20

Зупинялись тут у 2019 році влітку. Нас тепло прийняли, швидко заселили. Все було дуже добре. Чистенький номер з балконом, кулери з водою в загальному коридорі, басейн надворі. Нам сподобалося. +на території готелю є щось типу бістро-їдальні. Ціни дуже приємні, а кухня надзвичайно смачна! Їли 3 рази, сподобалося абсолютно все)

Lili
13 ноября 2021 в 17:01

Все просто ідеально: затишний просторий номер, у якому є все для комфортного проживання; доглянута територія з мангалами, гойдалками, басейном; домашня спокійна атмосфера і привітний господар, який допоможе з будь - якими проблемами. А навколо прекрасна природа. Що ще потрібно для щастя?

Настя
25 марта 2021 в 22:07

Однозначно рекомендую! Дуже приємний персонал. Затримувались, нас без проблем зустріли. Номера чисті, територія доволі велика, є місце для парковки, басейн, альтанки, мангали, в холлі стоять кулери з водою. Дякую за приємний відпочинок!

Ирина
17 ноября 2019 в 14:57

Были в середине марта 2019. Все понравилось: и сам отель, и номера, и чистота в заведении, затраки так же очень вкусные. Спасибо за куллеры на этажах, а так же за библиотеку, которой воспользовалась. Замечательный домашний ресторанчик на территории, очень вкусно и красивая подача. Хозяйка доброжелательная, приятная, но четко соблюдает правила своего заведения, если не положено дебоширить (был пример в другом отеле, когда студенты реально на уши весь отель поставили), то здесь этого не получится. Спасибо за приятный отдых

Анна
27 августа 2019 в 21:01

Все супер! Привітний персонал, гарне обслуговування, дуже затишно та атмосферно.
В номері чистота, в ресторані дуже смачно, та адекватні ціни.

Андрей
22 ноября 2018 в 3:25

Как-то обедали здесь. Уютный интерьер.
Кухня показалась средней, а официантка диковатой:)
+ можно оплатить картой.

Женя
29 октября 2018 в 0:04

Отдыхали летом. Номер отличный. Уборка, замена полотенец, постельного через день. Ресторан на территории отличный, есть и европейские и украинские блюда. Детская площадка хорошая. Приветливые хозяева. Для семейного отдыха с ребенком то что нужно. Буковель 1.8 км от отеля. Рядом есть магазины.

Вероника
28 октября 2018 в 18:32

Очень классные хозяева:) есть сауна, ресторан; хорошие номера, оборудованное место для сушки снаряжения (правда, не отдельная комната и без батарей). Люблю этот отель:)

Антон
24 октября 2018 в 21:37

Очень уютный отель. Посещали с женой и ребенком в начале августа! Трехместный номер достаточно просторный, чистый с балконом. В большой ванной комнате современная сантехника и душевая. Из техники в номере - плоский тв и минихолодильник.

На территории возле отеля есть большой бассейн, стол для настольного тенниса. Большой плюс собственное кафе - всё очень вкусно, но цены завышены.

Еще один плюс - через дорогу есть небольшой продуктовый магазинчик.

Павел
21 октября 2018 в 17:56

Очень хороший отель, уютный. Хозяева очень радушные. Каждый день уборка номера, смена полотенец. На каждом этаже куллер с горячей водой, что нам было очень удобно. Завтраки вкусные и сытные, еда в ресторане отличная, вкусная и даже красиво оформлена:)

Ольга
20 октября 2018 в 10:42

Когда искали место, где бы остановится поближе к Буковелю, то были отзывы у отелей неоднозначные. А за этот отель писали только слова благодарности хозяевам за все!
Могу с уверенностью сказать, отзывы все подтвердились!
Потрясающий отель!
Очееень гостеприимные хозяева! Атмосфера отличная! Питание 5+ (все свежее) очень быстро готовят, вкусно, нет слов!
Большое спасибо всем людям работающим в Шале Марсо! Вы любите своих гостей! И держите марку отеля!
Молодцы!
Мы обязательно приедем еще!

Добавить отзыв