UAOTZYV.COM

Верховель отзывы

Адрес Верховина, вулиця Івана Франка, 1
Телефон +380 (67) 124-44-67
Сайт www.verhovel.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.3 32 отзыва
Похожие компании в категории
У Кулика — присілок Грабовець
У Марії — вулиця Довбуша

Отель Верховель отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
15 октября 2023 в 5:57

Відвідуємо готель вже 10 років, останні відвідини в кінці серпня 2023 року. На початках не було ресторації, а маленьке кафе, не було СПА, не було поруч крамниці і аптеки. Але готель був чудовий і чудовим залишається - зручний, привітний і чистий. На жаль, лише змінився за останній час контингент відпочивальників, і то не в кращий бік. Раніше були більш доброзичливі, товариські туристи, а тепер більшість просто постояльці. Особливо це кидається у вічі під час шведського сніданку, коли багато хто намагається заповнити не лише тарілку, але й торбину на обід. Порівняйте з європейським сніданком - круасаном, маслом, шматочком сиру і джемом.
Щодо вартості послуг, то і тут варто рівняти з закордонними готелями, розташованими у гірській місцевості - і щодо наявності санітарних засобів, і халатів, і тапочок, не кажучи про СПА.
Велика подяка працівникам готелю
До нових зустрічей!

Myroslaw
04 октября 2023 в 0:09

Все сподобалось! І місцерозташування, і сервіс, і охайність в номерах! Особливий респект адміністратору Віталії за привітність і професійність!

Marian
19 сентября 2023 в 22:07

Готель на 3*
Норм як для села.
Але могли б набагато краще.
Відсутні москітні сітки.
Відсутній кондюк.
Хочеш відкрити вікна. Так там цілу ніч селюки на своїх мопедах шумлять на всю вулицю.
А коли тривога виє. Це ВЗАГАЛІ ТРЕШ ПОВНИЙ!
Неможливо слухати.
Схоже що неадекватні інженери направили гучномовець з будівлі навпроти прямо на вікна готелю.
ніде в обласних центра не чув такого дурного пронизливого звуку який монотонно гудить 5 хвилин!
Краще оминайте це готель з його проблемами. Яких не вирішують.

Елена
10 сентября 2023 в 23:55

Відвідували ресторан у Верховелі, єдиний мінус, що є малесенькі діти і кричать на увесь зал. Врахуйте, щоб мати зали для людей, які приходять без дітей.
Якщо у вас запланована важлива зустріч, то вважайте, що будете чути не співрозмовника а крик.

Елена
20 августа 2023 в 23:13

Місцезнаходження готелю гарне, є парковка, магазин, аптека, ресторан. Номер стандарт чистий, але занадто маленький, за ціну 2100 грн дорогий, бо за таку ціну є нюанси, які відсутні в номері:
1. Немає холодильнику.
2. Відсутній освіжувач повітря для туалету.
3. Немає дзеркала в коридорі або в кімнаті.
4. Немає поличок у душовій кабіні і біля дзеркала у ванній.
5. В кімнаті немає корзини для сміття.
6. При відкритті вікна залітають мухи і комарі, сіток немає.
7. В інших номерах стандарт, де жили колеги відсутній кондиціонер.
8. При увімкненні тривоги, будьте готові, що радіорубка буде горлапанити у вас під вікном дуже сильно.
9. Сніданок включено, але кожного дня він однаковий, яйця наприклад є лише у вигляді скрамблу, у вигляді яєчні відсутні.
10. Фен старий, не вимикається по кнопках взагалі, лише вимкнення з розетки допомогає.
11. Кабельне телебачення не працює.
12. Номер на двох людей, а карточка для номера лише одна.
13. Дуже слабка вентиляція у ванній кімнаті, коли заходиш митися така духота, що дихати нема чим.
14. Не працює обігрівач для рушників, тобто рушники постійно мокрі і не висихають.
15. Рушники занадто вже запрані, їх слід було б змінити на нові.
16. Однаразову косметику (шампунь, кондиціонер, гель для душу) дають лише в номерах, що дорожчі. В номері стандарт є рідке мило в дозаторі у душовій кабіні та біля умивальника мило піна в дозаторі.
17. Дуже тонкі стіни у номері і добра чуйність голосів.

Костянтин
12 августа 2023 в 19:35

За готель не знаю, але ресторан пречудовий! Гарний ввічливий персонал, дуже смачні страви та напої!

Ирина
10 августа 2023 в 15:15

Перебувала в отелі у серпні 2023 року. Зарезервували номер економ, зупинились на дві доби і пошкодували, що зупинились саме в цьому отелі. Отель знаходиться на роздоріжжі. Місце не для відпочинку. Номер дуже-дуже малий. Ні холодильника, ні стільців, ні стола, ні чайника, тільки 2 пляшечки води і 2 стакани. Кондиціонер є, телевізор теж, але він не працює. На прохання полагодити телевізор ніхто не звернув увагу. Халати є, одноразові капці теж, а про косметичні засоби в отелі не знають. Шомоізоляція жахлива. Якщо потрібно перед дорогою відпочити- не вийде. Ресторан є, але ціни завищені. Меню на 3. І ще для тих, хто палить-тут з цим проблема. Місце для паління в отелі знаходиться біля ресторану, тобто потрібно піднятися на 4 поверх, пройти через зал ресторану і там місце для паління. Ресторан працює з 8.00 до 24.00, тобто, палити до 8.00 і після 24.00 немає де. Загалом отель тягне на 2, ціна завищена.

Виталий
02 августа 2023 в 12:50

Хороший ресторан Панорама. Відвідували його декілька разів. Смачні страви, достатньо швидке обслуговування, великий вибір страв. Моїм фаворитом стали кров'яні ковбаски з квашеною капустою. Ціни вище середнього як для Верховини.

Lisa
02 августа 2023 в 9:32

Єдиний плюс в цьому місці, що він знаходиться прям в центрі селища і має прекрасний краєвид з вікна. Все інше жахливо, більше ніколи не прийдемо. Були там три рази. Перший - замовили деруни, узвар і цитрусовий лимонад, деруни несмачні, узвар теж, а лимонад взагалі, наче якась лимонна вода розбавлена звичайною водою. Другий раз прийшли - просиділи хвилин 20 до нас ніхто не підійшов, підходили до людей які після нас прийшли, а до нас ні, попросили щоб прийняли замовлення, сказали що офіціант підійде, але ніхто не підійшов, ми зібрались і пішли звідти. Третій раз - дали цьому закладу шанс (адже в Верховині не так багато закладів), прийшли і хотіли замовити піцу і нам сказали що її нема, тобто не можна замовити, якийсь прикол, в 16.00 ми не змогли замовити одну піцу. Їжа несмачна, обслуговування так собі, краєвид клас.

Саша
25 июля 2023 в 15:15

Номер:
Маленький, без кондиціонеру (тому в номері було дуже душно), обрали номер з двома окремими ліжками, адже сказали, що їх можна здвинути, але фактично ні.
Для досить кремезних осіб ліжко буде замалим.
Звукоізоляція
Вид з вікна
Спа:
Входить у вартість проживання
Працює з 16: 00 до 22: 00
Чисто, але замало місця для такої значної кількості гостей.
Ресторан:
Сніданки включено у вартість проживання, страви різноманітні та досить смачні.
Сніданок з 9: 00 до 11: 30.
Також з плюсів, що поруч знаходиться магазин, дуже багато аптек та є своя парковка.
Неподалік готелю знаходиться оглядовий майданчик, а також річка Черемош де можна скупатись.

Евгений
22 июля 2023 в 6:18

Ресторан на 3-. Борщ ніякий, як з пачки. Вареники норм, лимонад ніякий. Вид з вікна спасає картину трохи.

Натали
11 июля 2023 в 5:35

Заходили на каву. Взяли по капучино та десерту. Все було смачно та швидко) місце приємне.
Щодо виду - неоднозначно. Наче і на гори, але наче і на парковку:)
ціни - середні. Точно не високі, як тут дехто писав) Враховуючи, що це напевно кращий ресторан у Верховині.

Юля
12 сентября 2019 в 4:35

"Верховель" спасибо за вкуснейшие напитки и обалденную грибную юшкуВаш лимонад просто пальчики оближешьРесторан потрясающий, обслуживание на уровне. Спасибо за прекрасное время

Олеся
27 августа 2019 в 14:04

Волшебный мир силы природы!)
На втором день обновляется дыхание, если что-то беспокоит-проходит без следа.
Каждый сантиметр - неизведанное искусство)
Советую всем, кто здесь не был
Мирно отдохнуть, оздоровится, путешествовать, насладиться красотой - всем понравится!

Валерий
08 августа 2019 в 7:48

Сверх ожидания качество, заботливый и прекрасно подготовленный персонал. Смотришь на Верховель и веришь, что Украина имеет будущее. Мой внук забыл здесь телефон. Нашли, позвонили и выслали Новой почтой. Спасбо Галине, спасибо всем!

Алина
31 июля 2019 в 6:55

Отличное место, в центре Верховины. Приветливый персонал. Шикарный вид с ресторана и уютные чистые номера.

Анна
15 июля 2019 в 3:59

Шикарный отель с высоким сервисом и прекрасными людьми, которые работают здесь. Рука не поднимается назвать этих людей персоналом. Эти люди любят то, что делают и они точно на своем месте:)
Не буду писать о качестве еды потому что слов не хватит, это стоит попробовать! При таких доступных ценах это место просто обязательно к посещению, если предпочитаете релаксовый отдых. Отель предлагает развлечения и активности в регионе. Спасибо за отличные выходные:)

Наташа
29 июня 2019 в 21:59

Останавливались с мужем на ночь. Остались очень довольны. Изначально встретила очень приятная девушка- администратор, всё рассказала, показала. Номер супер, халаты идеально белые, вся сантехника блестит. Но самая большая изюминка это ресторан, с шикарным видом на горы и отличной кухней. На следующий день поехали в Буковель, но после Верховная, не нашли достойный вариант

Иван
09 июня 2019 в 6:17

Впечатление двоякое. Были группой 44 человека. Попросили устроить нам завтрак на 8. В итоге 8-30 только начали выносить еду по 1 подносу. Да, в итоге все поели, ресторан извинился и презентовал каждому столику свою настойку в виде комплимента, но завтрак затянулся на полтора часа. Вид из окон ресторана отличный. Оформление зала приятное.
По номеру- холодно. Отопление было выключено, а ночью на улице +2 было. Кондиционера не было как такового в номере. На полу паркет, который УЖАСНО скрипит. Между кроватью (к слову, большой) и стенкой всего 10 см и там висит телевизор. Любой поворот тела на кровати вызывал скрип паркета. Не у всех номеров вид из окна на горы/реку. У нас был на стройку.
Чисто. Полотенец достаточно. Одноразовых гигиенических предметов (шампунь, мыло) не было. Висели диспенсеры с гелем для душа и пенкой для рук.

Иван
16 апреля 2019 в 14:36

Чудове місце для відпочинку сім'єю. Багато різноманітних розваг, таких як: сплави по річці, квадроцикли, гарячі чани, похід в ліс за грибами, зустріч новорічних свят та багато інших. Є чим зайнятись і зимою і літом. Готель і особливо ресторан на останньому поверсі це не передати словами - все на вищому рівні. Готельні номери чисті та акуратні, є все що необхідно. Ресторан поражає своєю панорамою та затишком. Страви дуже смачні, а ціни доступні. Тут Ви відпочинете від повсякденного міського шуму. Рекомендую відпочивати тут.

Добавить отзыв