UAOTZYV.COM

ВелоДвір / Velodvir Веломайстерня Магазин bike work shop

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Павла Тичини, 6a
Телефон +380 (95) 821-19-11
Часы работы
понедельник08:30-18:00
вторник08:30-18:00
среда08:30-18:00
четверг08:30-18:00
пятница08:30-18:00
суббота08:30-18:00
воскресенье10:00-15:00
Сайт instagram.com/velo_dvir
Рубрики Веломагазин
Оценка 3 10 отзывов
Похожие компании в категории
RESKO веломагазин-майстерня — Івано-Франківськ, вулиця Залізнична, 9А
Веломагазин “MTB Bike” — Івано-Франківськ, вулиця Андрія Мельника, 11
Спортландия — Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 30/24
Веломагазин ProRider — Івано-Франківськ, Володимира Івасюка, 11

ВелоДвір / Velodvir Веломайстерня Магазин bike work shop отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алекс
04 августа 2023 в 14:34

Із плюсів - багатий вибір заліза і гарні майстри,
із мінусів - відсутність нормального сайту з каталогом товарів, відсутність цінників на товарі в магазині (в гривнях), постійно раніше зачиняються, ну і як всі підмічають накрутка неслаба на цінах

Сергей
07 сентября 2021 в 5:41

Оцінка 3 зірочки тільки за великий асортимент товару і не надто велику накрутку цін. Але персонал не вміє нормально обслуговувати клієнтів. Бажання йти в цей магазин відпадає. Тоді вже краще зробити нормальний інтернет магазин де можна самому обрати потрібний товар і просто прийти забрати замовлення.

Андрій
27 августа 2021 в 9:14

Великий вибір велосипедів
Привітний персонал
Зміг швидко підібрати велосипед для свого сина
Дякую
Сервіс та високому рівні

Вадим
13 июля 2021 в 14:38

Не рекомендую этот магазин. Продавцы от бога.

Пришел первый раз в магазин и стал свидетелем разборок с какой то их знакомой о какой то там аптеке, крики, споры, а я стою смотрю на все это - обслуживание клиентов на "высшем уровне". Потом соизволили в процессе скандала обратится ко мне, то есть я сам напросился, так как особо не спешили ко мне. Мне нужна была ось для задней втулки. Мне ответили, что у них такого нет, я поблагодарил их и вышел, но на улице услышал крик в мою сторону, что нашлось там что то. Возвращаюсь, меряем, на 1 сантиметр длиннее, но она на гайках и длиннее - это не короче. Возвратился домой, промерял все сам и оказалось расстояние внутреннее больше (тут уже гайки не подкрутишь) и это ось для фетбайка, а я уточнял, что для обычного велосипеда (уровень знаний продавцов соответствует их обслуживанию).
Возвращаюсь назад в магазин на следующий день и там концерт номер 2. Второй продавец, тот что скандалил тот раз, наверное начальник тут большой, услышал наш разговор, что какой то там смертный возвращает запчасть (абсолютно новую) по причине того, что не подошло, и решил показать, как нужно работать своему подопечному. Сначала он воспитал его, что нельзя продавать запчасти без предъявления сломанной (бред нового уровня) потом с недовольным лицом, рассказывал мне, как нужно мерить (думаю, это не мне нужно знать, хотя я делаю это лучше них). Нашли мне другую ось, напоминаю, что в первый раз вообще ничего не было, а тут прям выбор появился - снова возвращаемся к их профессионализму. Ось снова не точно промеряли, но пару шайб между подшипниками решили эту проблему.

Надеюсь сотрудники научаться пользоваться штангенциркулем и элементарным правилам вежливости.

Сергій
19 октября 2020 в 2:09

Рік назад купив тут велосипед. При покупці надали гарантію на 9 місяців. Користуюсь велосипедом вкрай акуратно. Та через півтори місяця розірвався ланс. Коли прийшов по гарантії, мені сказали, що гарантія тільки на раму: - (. Згодом через 6-7 місяців зламалась задня транмісія. Прийшов на ремонт сюди ж, купив нову разом із заміною (980грн разом із роботою) - і сам не повірив - зламалась на другий день. Приніс знову ж сюди на заміну. І тут чудо - нову замінили на Б/У, трактуючи, що то в них такий прицип роботи. Це мій перший в житті негативний відгук, але ситуація того вимагає. Нікому не рекомендую, чеків не дають, дурять, і стараються тільки витягнути побільше грошей за жахливу якість.

Olia
28 августа 2020 в 5:52

Гроші деруть, а свою роботу нормально зробити не можуть. Три рази хлопець возив до них велосипед. Останнього разу взяли за послуги більше тисячі, а накрутили таке, що через тиждень відвіз його в інший ремонт, де сказали, що при збірці велосипеда була допущена помилка. За що питається гроші платили? Прохання частину з них вернути, бо це не смішно.

Volodymyr
28 августа 2020 в 2:40

Магазин вроді непоганий, тільки ціни на цінниках в доларах, і рахують по вигідному для них курсі.

Максим
10 июля 2020 в 11:02

Хлопці швидко та якісно зробили поставлену роботу. Задоволений якістю обслуговування клієнтів та якістю деталей.

Пашко
06 января 2020 в 18:27

Достатньо широкий асортимент, досвідчені майстри в галузі обслуговування.
До ідеалу - чуть нижчу ціну на комплектуючі!) В загальному 'good')

DIMER
28 ноября 2019 в 20:54

Знайшов потрібний товар, проте ціни ну дуже завищені на звичайні товари як трос проти крадіжки так і на ремонт та обслуговування велосипеда якщо він був придбаний не в них.

Добавить отзыв