UAOTZYV.COM

Великий Гук (Сріблясті водоспади)

Адрес Шешори, вулиця Чорновола, 8
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.5 11 отзывов
Похожие компании в категории
Гуцульщина — Косів, ул. Дружбы, 84

Великий Гук (Сріблясті водоспади) отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
16 декабря 2021 в 2:01

Водоспади невеликі але дуже гарні. Нажаль доступ до водоспадів є дуже обмежений через забудови довкола.

Назар
16 октября 2021 в 16:55

Потужний водоспад, до якого легко добратися. До Шешор дуже гарна дорога, до Великого Гука, як і до Малого одинакові відстані від моста через Пістиньку. Вода надзвичайно прозора, аж до смарагдового. Спуск до водоспаду по бетонованих сходах, перед садибою Old Friends. Опісля прогулянки смачно і не дорого можна поїсти в ресторані Аркан.

Лена
23 сентября 2021 в 5:52

Водопади заворожують своєю красою, можна годинамм сидіти і любуватися ними. А ще це прекрасне екзотичне місце для купання в гарячу пору

Ирина
08 сентября 2021 в 4:10

Мне водопад не понравился, такой себе небольшой, возможно из-за обилия людей, возможно из-за того, что видела другие помощнее и красивее в этих регионах. Вода прозрачная, добираться на сложно, Гугл точно ведёт, но специально сюда заезжать чтобы на него глянуть не рекомендую. Люди купаются, отдыхают.

Роман
02 сентября 2021 в 21:40

Великий Гук найбільший в Шешорах, проте спустившись сходами ви його не побачите, ви будете над ним, щоб його побачити треба перейти через річку.

Yehor
25 августа 2021 в 8:57

Водоспад невеликий, але гарний. Проблема у тому, що він розташований прямо на трасі, отже зупинитися та оглянути його неможливо

Анастасия
24 августа 2021 в 11:02

Последнюю неделю тут дожди поэтому хороший полноводный водопад, подход к которому по асфальтной дорожке.

Зоряна
22 августа 2021 в 17:35

Чудове місце, щоб помилуватись природою. Приємним бонусом є те, що поруч знаходиться джерело з смачною карпатською водичкою. А також майже немає людей, якщо не враховувати місцевого рибалку. Заїхали туди незаплановано, так як проїжджали поруч і побачили на карті що десь там є водоспад. Дорога до водоспаду хороша, буквально кілька десятків метрів треба пройти пішки. Знайти водоспад досить просто, завжди можна запитати у місцевих, проте ніяких вказівок ми не помітили, йшли використовуючи карту.

Ярослав
22 августа 2021 в 9:36

Дивовижні водоспади. Але замурували з обох боків. Можна дістатись лише з лівого берега через подвір'я, або по сходам з правого берега (але поганий огляд).

Валерій
03 августа 2021 в 19:32

Місце красиве. Прикро, але щільна забудова практично робить малодоступним. Підхід з одного боку практично став недоступним, а з другого обмеженим.

Володимир
25 июля 2021 в 6:56

Дуже гарний красивий водоспад бурхливий знаходиться в доступному місці, нижче по течії за мостом, можливо підійти аж до нього, облаштовані сходинки, доріжка, гарне місце

Добавить отзыв