UAOTZYV.COM

Велика Ведмедиця отзывы

Адрес Яремче, вулиця Вітовського, 5
Телефон +380 (96) 740-43-37
Сайт vedmedycya.com.ua/yaremche/hotels
Рубрики Отель
Оценка 4.8 29 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Медвежий Двор — Поляниця, вулиця Карпатська, 1/1
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель Велика Ведмедиця отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олфос
20 ноября 2021 в 14:32

Затишний отель з привітним персоналом. Знаходиться недалеко від залізничного вокзалу.
Територія доглянута. Є невеличкий басейн, можливість приймати їжу у бесідках. За бажання можна самостійно приготувати страви з м‘яса на мангалі.
Сніданки непагані. Але є над чим працювати та вдосконалювати.
Номер був не на 5+. Це стосується і якості освітлення і розташування розеток. Холодильник старенький та гуркотить. Треба опрацювати питання удосконалення освітлення біля ліжка та наявності вільних розеток.
Загалом всеж-таки номер непоганий, була можливість включати стаціонарні електроконвектори для комфортного знаходження.
За суб‘єктивною оцінкою - приблизно четвірка.

Саша
11 октября 2021 в 4:25

Отдыхали в Большой Медведице с подругой! Очень понравилось, с удовольствием вернёмся ещё, спасибо за понимание администратору и всем работающим там! Поселили раньше чем было назначенное время, (все ради комфорта) все чисто, уютно, и отдельное спасибо за то что отнеслись с пониманием и разрешили остаться на время дольше положенного, когда выселялись, (потому как время отправления нашего маршрута было вечером, а должны были выселиться мы утром) Огромнейшее спасибо за это! В Яремче очень гостеприимные люди

Олександр
05 июля 2021 в 17:43

Затишний готель.
Приємний персонал.
Чудова (!) кухня.
Лише приємні спогади.
100% повернемося знову.

Liudmyla
29 июня 2021 в 19:14

Чудове розміщення: недалеко від центра та жд вокзала. Затишні та зручні кімнати. Чисті рушники. Гаряча вода та опалення. Смачна кухня. На території є басейн. В будинку є сауна. Доброзичливі хазяєва та персонал.

Таня
27 июня 2021 в 20:49

Очень уютный отель, чисто и красиво, номер люкс с камином очень бодрый, в стиле Прованс. Вежливый персонал, вкусный плотный завтрак. Территория ухоженная. Очень довольны! С удовольствием бы остановились снова. Спасибо!

Яна
10 июня 2021 в 22:02

Висловлюємо вдячність команді готелю
«Велика ведмедиця». З першої миті перебування почувалися тут як вдома. Окрема дяка пані Галині та пані Марії за смачну їжу та швидке вирішення усіх питаньТериторія готелю добре доглянута. Чудове місце для сімейного відпочинку Охоче повернемося сюди знову

Сергей
09 июня 2021 в 12:46

Дякуємо за теплий прийом. Незважаючи на те, що ми були не всезон, нас прийняли на високому рівні.
Гарний отель та чудове обслуговування.

Катя
09 июня 2020 в 11:33

Затишно і тихо. Привітний персонал. Смачна кухня, зручне розташування. Зимній басейн правда не виправдав очікування дітей -холодно. Тому воду краще спустіть все ж таки) або скористайтеся роллетом. А краще і те і інше) Дякую!

Юля
29 октября 2019 в 13:56

Я справді в шоці від вашого готелю! Люди, звідки такий рейтинг 9,2 - це не допустимо! Таких грошей які я заплатила за добу 1500 він не вартує! На що я хотіла б звернути увагу: 1. В кімнати задуха, не має чим дихати, комарі (я пів ночі била комарів, щоб мою дитину не покусали). 2. Підлога в номері холодна бо плитка- закупіть тапки, у ванній кімнаті не має нічого крім туалетної бумаги і рушників а де засоби гігієни- це ж номер люкс? 3. Холодильник старий, я думала він впаде на мене, а у холодильнику вода, сік і шоколадка (за сік садочок маленький і шоколадку мілка маленька потрібно доплатити 30 грн- позор). Ще був один нюанс недопустимий для готелю, але ваша адміністраторша (хороша дівчина) його виправила швидко, за що їй подякуйте бо поставила б вам 1. У вас дуже круті фото на сторінці, професійні з правильного ракурсу, а на справді все не так, територія мала, басейн для 2-х людей (третій вже не помістиця). Сніданки ми не спробували, бо виїхали зранку, але мені вистачило меню (щоб замовити на завтра сніданок) - це щось! Як приїхали в готель хотіли поїсти у вас, нам сказали що є тільки борщ, з напоїв нічого, дивно як на мене я то можу потерпіти і поїсти в іншому місці, а моя 1-чна дитина хай теж терпить! Ціни європейські а сервіс бажає кращого! Дякую за відпочинок, всім гарного дня, готель Велика Ведмедиця не рекомендую!

Humor
26 октября 2019 в 7:28

МЕГА крутое место для отдыха.
По 10 бальной
1. Сервис 10
2. Чистота 10
3. Пища 10
4. Територия 10
Отдельное спасибо персоналу кухни, что даже в нерабочее время, всегда готовы поддержать потребность клиента)
P. S Единственное, что хотелось улучшить, добавить дополнительный свет в номера или лампочки большей мощности, т. К его недостаточно)

Борис
09 октября 2019 в 14:31

Відпочиваємо з колегою вже третій день.
Все дуже подобається.
Почнемо з подвір’я. Затишно, комфортно.
Басейн по шию, чистий та теплий, лежаки у вільному використанні.
На рецепції дуже приємні адміністратори, вічливі та з усмішкою.
Номер на пів люкс з видом на гори супер.
Особлива подяка повару я думаю ця жінка тут одна. Готує дуже смачно!
Будемо вас рекомендувати!

Татьяна
08 сентября 2019 в 12:43

Спасибо персоналу гостиницы за комфортный отдых! Все прекрасно - чистый и всегда теплый бассейн, очень вкусные и сытные завтраки, ухоженная и очень красивая территория, виды вокруг - просто завораживают. Это любовь! Процветания Вам и много благодарных гостей! Надеюсь вернёмся ещё много раз.

Катерина
03 сентября 2019 в 20:04

Так не буває, але сподобалося все!) Розташування самого готелю (5 хв від вокзалу). Номер брали напівлюкс з балконом. Чистий, комфортний і все, як було вказано на фото. Є басейн на території, є де позагорати. Хороше обслуговування персоналу, смачна домашня кухня і ціни не кусаються. Неодмінно приїдемо сюди ще! Рекомендую!)

Оксанка
16 января 2019 в 9:04

Чудове місце, ввічливий персонал, прекрасна територія та смачна кухня створюють атмосферу тепла та затишку. Дуже сподобалося

Женя
08 января 2019 в 8:28

Хороше та затишне місце. Розташування дуже зручне, можна орендувати велосипеди та квадроцикли з екскурсоводом. Номер з джакузі супер ;)

Елена
06 января 2019 в 9:35

Дуже привітний персонал ставиться, як до рідних, прекрасна доглянута територія, в готелі ідеальна чистота, прекрасна сауна і дуже професійний масажист Ігор. Кухня домашня, порції не дуже великі, але смачно. Єдине зауваженея: проблеми із звукоізаляцією. Дякуємо за чудовий відпочинок!

Саша
04 января 2019 в 18:37

Були вперше і дуже задоволені! Приїхали о півночі і нас без зайвих питань поселили. Номер дуже гарний, сніданки можна вибрати (смачні і свіжі). Хочеться приїхати знову)

Женя
11 декабря 2018 в 13:12

Отличный отель для отдыха, сюда можно поехать вместе с друзьями и почувствовать всю суть Карпат!

Ольга
06 декабря 2018 в 7:06

Просто супер, місце де справді чекає релакс.

персонал мегаприємний і у всьому допоможе, сервіс на найвищому рівні, кухня дуже смачна. Були з трьома дітьми. є двір, басейн, дитяча кімната.

дякуємо за відпочинок!

Светлана
25 ноября 2018 в 8:01

Отдыхали в июне. Отель супер, кухня супер! Цены умеренные. Рекомендуем всем! Надеемся приехать ещё

Добавить отзыв