UAOTZYV.COM

Ведмежья Гора отзывы

Адрес Яремче, вулиця Михайла Грушевського, 29
Телефон +380 (98) 371-51-52
Сайт vedmezhagora.com
Рубрики Отель, Конференц-центр, Аренда коттеджей, Экологический парк, Семейный ресторан
Оценка 4.4 52 отзыва
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель Ведмежья Гора отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
27 октября 2023 в 16:12

Приїхали поснідати, але всередину з малою собакою не пустили, можна тільки на терасі. Бути не пет-френдлі, коли поряд ставок із птахами і видрами і міні-зоопарк, якось дивно. Зіпсувало настрій, повертатись більше не хочеться.

Ольга
19 октября 2023 в 5:43

Комфортний відпочинок, сучасний готель високого рівня, де кожна дрібничка продумана і працює, жодного нарікання. Дякуємо за крутезні сімейні канікули. Рекомендуємо

Роман
18 октября 2023 в 2:59

Справді високого рівня заклад. Дуже приємна робота команди, обслуговуючого персоналі - молодці.
Дитина, гублячи тапки, бігла до ігрової кімнати і дуже засмутилася, коли вже час був їхати, бо пропускала хеловін-вечірку. Ресторан - смачно, порції середні, коли не вагові, сніданок - чудовий. Краєвид з номеру 6 поверху чудовий. Номери у корпусі Панорама сучасні, стильні. Загалом - дуже сподобалося.
З відносних дрібниць і побажань:
- меню трохи розширити, на кілька днів ще нормально, а потім набридає, починаєш шукати де ще попоїсти
- у басейн поклали зовсім не басейну плитку, вона не просто слизька, вона нереально слизька, будьте обережні і дітей тримайте і наголошуйте на цьому, прибитися можно дуже серйозно, падали на очах.
- у 601 номері у балці столика-стійки живе шашель і хрумтить, що капец)

Але ще раз: надзвичайно сподобалося, плануємо повернутися, велика вдячність власникові за те, що створив таке місце із таким сервісом і так працює з персоналом. Гарний рівень для України.

Під кінець відпочинку дружина отруїлася, незрозуміло, чим це було викликано, бо тільки у вас харчувалися.

Александр
08 октября 2023 в 5:27

Дуже неоднозначні враження. Поряд є озеро, де плаває нутрія, є невеличкий зоопарк, тоб-то складається враження наче в цьому закладі люблять звірів. Але до колиби не можно зайти з невеликим щеням. В 21 сторіччі бути не pet-friendly закладом - це якесь дикунство

Juliet
17 сентября 2023 в 5:13

- Звукоізоляція погана. Чути як зверху ходять люди.
- Розташування цікаве, щоб зайти в готель треба трохи попідніматися до гори, для старших буде тяжко, так як раз зайдеш, і до кінця відпустки в готелі.
- Великий плюс-зацікавленість зайняти дітей, майстер класи і тематичні вечори з призами, водяні гірки і басейни для дітей.
- Ранковий сніданок - включає вибір овочів, фруктів, страв як на пару так і на грилі, каші, сирки і йогурти для дітей.
- По території готелю можна ходити босоніж.
- Не великий вибір страв меню, за пару днів спробували, те що найбільш цікавило, на жаль не все смакувало
- Басейн закривається о 20.00 -трохи зарано
НА ЖАЛЬ! Не приємний момент все перекреслив, коли декілька днів вітають людей з днем народження, а тебе динамлять, хоча дані вказувались при заселенні, неприємний осад залишився.

Женя
14 сентября 2023 в 7:02

Дуже гарне місце і сервіс. Обирали в цьому сезоні між Ведмежа гора, Осоння Карпати, Три сини і донька.
Для відпочинку з дітьми - це ідеальне місце. Обовʼязково повернемося знову.

Denis
11 сентября 2023 в 16:21

Готель дійсно неймовірний, в якому всі послуги та умови відмінні! Рівень професіоналізму працівників заслуговує поваги!

Окремо хочеться відмітити адміністратора спа Вікторію, адміністратора Марію (заїжджали до готелю 11.09), пані Світлану (спа), Володимира (спа).

10/10

Виктория
11 сентября 2023 в 15:14

Чудове місце для сімейного відпочинку, нам з дитиною було дуже комфортно. Дитяча анімація супер, аніматори, тренер з плавання та усі інші працівники дуже уважні і зацікавлені у своїй роботі. Сніданки і загалом кухня смачна у Панорамі.
Місце красиве, романтичне і розслабляюче.
Завдяки вічній зайнятості дітей у ігрових є можливість провести час удвох для батьків) Дуже чисто, басейни не "забиті" людьми, можна вільно поплавати, інколи ви взагалі там одні.
Дякуємо за відпочинок. Успіхів

Марія
09 сентября 2023 в 4:42

Це супер відпочинок, враження, багато приємних емоцій
Персонал дуже ввічливи ненавʼязливий делікатний
Хто бавленний закордонними поїздками тут буде приємно вражений і кухнею також
Ви молодці

Наталия
16 августа 2023 в 7:25

Дуже сподобався готель, територія чиста, багато розваг, басейн, спа, смачна їжа, та дуже атмосферна колиба. Персонал - то окрема любов Дуже уважний та привітний. Почався дощ, ми стояли під накриттям перечікували, дівчина з рецепції вибігла під дощем та дала нам 2 парасольки. Це було дуже приємно:)
Єдине чого не вистачило - це карти території. Перші 2 дні губились та не знали де що знаходиться.

Вероніка
04 августа 2023 в 21:45

Відпочивали з сім'єю усе дуже сподобалось, персонал дуже привітний, завжди усміхнений. Наша відпустка припала на похмуру погоду, думала що засмучуся, але в готелі настільки багато різних активності, що не було коли сумувати. У нас був номер з терасою, вид неймовірний. Дитяча кімната чудова, дитина не хотіла йти в номер. В Спа чисто, для мене це було дуже важливим, видно, що воно нове, гарний дизайн. Обов'язково приїдемо ще.

Віталік
02 августа 2023 в 8:03

Доброго! Відпочивав з дружиною та донькою 9р. Сподобалось просто всеа дитина постійно бігала в дитячу кімнату на різні конкурси і заняття. Хороший і ввічливий персонал І окрема подяка супер-кухарямІ звичайна подяка господарю цього домашнього комфортуАР "СКІФИ"Рекомендую

Юлия
25 июля 2023 в 9:32

Відпочиваємо тут втретє і точно не в останнє!
Ще перебуваючи вперше, були захоплені сервісом, умовами проживання, організацією дозвілля для дітей, але з кожним візитом захоплення тільки зростає! Дуже подобається, що комплекс постійно вдосконалюється та розвивається! Неймовірні краєвиди, гарні номери, смачні різноманітні сніданки, безліч варіантів дозвілля для дітей та дорослих (басейни, спа, майстер-класи, спортивні заняття, сімейні вечірки, походи та інше). Окремо хочеться виділити персонал - уважні, привітні, професійні, доброзичливі! Ми ще не поїхали звідси, а вже хочеться планувати наступний візит:)

ігор
24 июля 2023 в 11:47

Персонал даже не вітається, ти кажеш доброго дня і він шо нада тобі, і так все на ти нікому не раджу буть тут

Ольга
24 июля 2023 в 7:23

Найчудовіше місце для відпочинку та перезавантаження!
Сервіс, відношення до гостей, номери та краєвиди з них, смачнющі сніданки та багато іншого зробили наш відпочинок незабутнім! Щиро дякую за люксовий відпочинок в рідній країні! Процвітання та побажання тримати своє ім'я впродовж багатьох-багатьох років!

Андрій
14 июля 2023 в 20:17

Один з найкращий відпочинків в моєму житті. Видно, що керівництво не економить на дрібницях, дуже розвинена спортивна та дитяча анімація, а також різні заходи для дорослих. По суботах жива музика в ресторані, також ходив на мафію з другом, дуже сподобалось. Привітний персонал, смачна кава, чисто, велика доглянута територія.
Особливо сподобалось в Колибі, дуже приємна атмосфера та смачні страви)

Сашка
06 мая 2020 в 5:14

Нереально смачногрибна юшка найкраща, яку куштували в житті, цікава подача Баноша, чудове обслуговування, дуже приємні ціни за великі порції

Иван
02 мая 2020 в 21:00

Обслуживание на высоте, условия отличные, стоянка далековато (отель на горе, стоянка под горой, это единственный минус)

Ihor
23 марта 2020 в 10:34

Ресторан дуже класний. Атмосфера затишна! Дівчата офіціантки дуже любязні та привітні. Страви смачні, та швидко подають. Ціни не дорогі. Враження заклад залишив тільки позитивні! Невеличкий ігровий куточок для малечі дозволить Вам спокійно поїсти, а малеча цікаво проведе час. Також сама територія навколо комплексу суперова. Є де прогулятись, особливо звіринець сподобався малечі!

Владимир
20 марта 2020 в 18:48

Всім рекомендую цей заклад. В них дуже велика території на якій розміщено багато цікавих локацій: чан, ресторан, сауна, масаж, соляна кімната, спортивний зал, басейн, більярд. Також надається послуги трансферу до Буковеля.

Добавить отзыв