UAOTZYV.COM

Усадьба Здыбанка отзывы

Адрес Поляниця, 247
Телефон +380 (95) 326-36-30
Сайт zdybanka-bukovel.com.ua
Рубрики Полупансион
Оценка 4.4 32 отзыва
Похожие компании в категории
Усадьба Синяя гора — Поляниця, вулиця Тернопільська, урочище Вишні, 4б
Усадьба У Романа — Поляниця
Ніч в Карпатах — Поляниця, урочище Подина
Частная усадьба A.V.S. — Поляниця, 53Д

Полупансион Усадьба Здыбанка отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віталій
24 октября 2023 в 6:39

Щойно приїхали з відпочинку. Прочитавши відгуки, можу доповнити. Люди, які пишуть там про погану шумоізоляцію, малі порції тд тп. Вибачте будь ласка, замовляйте Хілтон, і буде вам шумоізоляція та великі порції. Як на мене, за досить малі гроші це дуже хороший готель, можливо найкращий. Скажу за себе. Приїхавши в Буковель на 4 дні, в номері ми були тільки зранку та на вечір тому якихось мінусів не бачили. Все дуже сподобалось. Персонал привітний та ввічливий. Дякую за відпочинок!
P.s. Сніданки смачні, дякую за сирники (професійна порада: якщо перетерти сир через сито, підсмажити на вершковому маслі та довести до готовності в духовій шафі, вони будуть ще смачнішими та пишнішими.)

Юлия
11 сентября 2023 в 9:29

Прекрасний готель, максимально близько до всієї інфраструктури та розваг, знаходиться трохи вглиб від основної дороги, що робить його затишним та рятує від шуму. Готель невеликий, але розбитий на безліч зон і навіть при повному заселенні всім буде комфортно. У кафе при готелі смачно годують. І найголовніша особливість цього готелю-Надія. Вона робить все для максимального комфорту!

Женя
08 августа 2023 в 16:33

7.07-14.07.2023 р.
Готель розміщений вглиб від основної дороги, що дуже комфортно для тихого відпочинку. Підхід на території готелю викладений бруківкою, є міні парковка, можна припаркуватись без проблем, розраховано паркомісця на кількість номерів.
Двір дуже охайний, на рецепції нас зустрів приємний хлопець Назар. Провів у наші номери, ми брали два номери на другому поверсі. Напівлюкс та економ. У нас були два номери через один, тобто між нами жили інші люди, але це не заважало ніяк. Що порадувало - великий балкон-тераса, зі столиком, стільцями і ліжаками, також вид на гори і готелі поблизу. На території готелю є два критих басейни - один у дворі - вода з підігрівом. Чистий, що дуже порадувало. Другий, міні-басейн з накритим куполом, теж з підігрівом та бульбашками. Доречно з маленькими дітьми. І що приємно - коли на дворі дощ у басейні неймовірно тепло і комфортно.
Почну зі сніданків: вони входять в ціну проживання. Кава, чай та на вибір 4 сніданки, які треба замовляти переддень. Порції великі.
1 - яєшня, салатик, дві тостові хлібця+ маселко. 3 шматочки сиру та ковбаски.
2 - омлет також з салатом і шматочки ковбаски та сиру.
3 - млинці з шоколадом+ яблучка+ горішки з медом і яблучне пюре.
4 - вівсяна кашка + оладки, йогурт.
Все дуже смачно, дякую дівчаткам на кухні.
По номерах - все чисто, постіль чиста, біла, рушники теж - для тіла, ніг і обличчя. Мило, туалетний папір та шампунь у номері. Бонус - капці.
У додаткових платних послугах є джакузі (до речі під час дощу посидіти там кайфово), сауна, мангал.
Безкоштовно - гра у російський більярд, настільний міні футбол.
Подяка велика всьому персоналу - дівчаткам, Назару та окрема подяка Петру, дуже приємні та ввічливі люди. Хотілося б додати - відпочинок у Здибанці нам дуже сподобався! Тихо, спокійно, приємно. Діти задоволені. Дякуємо ще раз всьому персоналу за комфорт і чистоту. Гості з Чернігова

Костя
03 августа 2023 в 1:36

Дуже задоволений цим готелем, приємний персонал, смачні сніданки на будь-який смак. Любі забаганки вирішувалися моментально. Раджу цей готель всім відвідувачам.

Анна
21 июня 2023 в 18:49

Тільки повернулись з мальовничого курорту Буковель, наповнені враженнями. Зупинялись в цьому невеликому сімейному готелі - шукали саме такий, де буде спокійно і не буде великих наповпів людей. Дуже задоволені - все так і було. Два басейни - підігрів дуже був потрібен, хоча літо, але погода дощова, тому можна купатися і при 16 градусах на дворі, вода в басейні - 30- градусів! Дитина в захваті) Номери не великі, охайні, вай-фай на 2 поверсі брав не всюди, але праює нормально. Персонал дуже приємний, йдуть на зустріч у вирішенні питань, що дуже приємно. Сніданок входить у вартість - голодним не будете, вибір страв не великий, ми любимо млинці і омлет - то це і їли і було смачно, до млинів дають карпатські горішки, джем та йогурт. Єдиний мінус - що немає меню та можливості замовляти обіди й сніданки. Було би добре зробити 4-5 страв на вибір на обід та вечерю за окрему плату, але як цього нема то продукти можна купити не далеко, є магазини та безліч кафе. Поруч - колиба РА - не рекомендую - порції дуже маленькі, до пельменів за 150 грн (їх виявилось 10 шт малих) не дали навіть сметану, а ціни високі як на мене.
Територія готелю хоч не велика, але є ВСЕ! Місця вистачить на всіх відпочиваючих навіть при повному заселенні - є альтанки, лануж зона, тераси, для дітей батут, гойдалки, самокати ну і басейни, водичка приємна! Розташування Здибанки також дуже вдале - все поруч, до центру Буковелю, підьйомників 10 хв пішки. Мої накращі рекомендації, можливо, приїдемо ще)

Сергій
11 марта 2022 в 9:32

Був в цьому готелі на Новий Рік 2022.
Готель реально кльовий. Гарна звукоізоляція, сусідів і посторонніх звуків не чуєш. Номер був чистий, в номері тапочки, банні халати, балкон на гори. Дуже сподобалось.
Сподобався ресторан і включені в проживання сніданки. Завжди можна смачно і за адекватні гроші поїсти.
Готель розташований за 600 м. Або 8 хвилин ходьби від першого підйомника, що мені як лижнику неймовірно подобається і підходить. Можна вдягнути всю лижну амуніцію і відразу пішки на підйомник, без пробокі т. Д. Це дуже зручно.
На території зручна парковка для авто. Дуже гарне відношення господарів до відвідувачів. Приїхав, відразу запропонували каву, оперативно і з радістю вирішували інші наші питання/прохання. Однозначно рекомендую! Крутий готель.
Ще я тут на Новий Рік 2022 зробив дівчині пропозицію) І цей готель став для нас особливим місцем)

Анастасия
27 февраля 2022 в 20:41

Хороший отель, есть все необходимое. Очень вежливый персонал. До первого подъемника идти до 10 минут максимум (со снаряжением). Через дорогу есть супермаркет, очень удобное расположение. Цены для проживания очень хорошие, как для Буковеля. В стоимость входит завтрак (сытный, вкусный). Так же есть джакузи (100 грн с человека за час), рекомендуем воспользоваться.

Smile
31 января 2022 в 13:10

Хорошое место для отдыха, подают вкусные завтраки, которые включены в стоимость проживания, в номере чисто и тепло, есть собственная сауна, бассейн и купель, от центра минут 15 спокойным шагом. Персонал всегда заботиться, что б было комфортно проживать, помогли с выбором номера когда заказывали, по нашим желаниям

Руслан
21 декабря 2021 в 22:01

Надзвичайне місце в Буковелі. Тихо, тепло, чисто, смачні і ситні сніданки. Привітний, чуйний, і приємний персонал. Одне з небагатьох місць, які радують і око, і душу. Безмежно вдячний за відпочинок.

Юрій
11 ноября 2021 в 18:22

Гарні чисті номери і взагалі територія добре облаштована, привітний персонал, чудове розташування. Для сімейного відпочинку саме те що треба.

Дарья
12 июля 2021 в 4:07

Були вперше в Буковелі на початку 2020 року. Раджу, місце дуже хороше для відпочинку. Дуже привітний та гостинний персонал, смачна кухня великі порції гарно оформлені страви, деруни просто шедевр їли майже кожен день. Світлий, теплий, гарний люкс номер з неперевершеним видом з балкона. До підйомника подати рукою це величезний +, прокат біля готелю - дуже зручно, особливо тим хто не на власному авто.
Відпочинок згадуємо тільки з самими позитивними емоціями, ніколи не забудемо хлопців з адміністрації та кухаря - вони круті, якщо в Буку то тільки сюди!

Александр
30 июня 2021 в 23:57

Все хорошо, очень колоритно! Но в отеле нет ни капли спиртного, в плане что купить нельзя. И по кухне. Заказали борщ, а его принесли холодным, заказали чай зелёный, а принесли каркадэ (но в целом 5+

Yarick
19 января 2020 в 20:06

Чистые и уютные комнаты, вкусная еда, приветливый персонал, есть комната с бильярдом, чтоб собраться с друзьями из соседних отелей. Всё высший класс, рекомендую.

Вікторія
16 ноября 2019 в 14:59

Відпочивали з чоловіком у серпні на вихідних. Зразу скажу, що це місце не для романтики, швидше для маленької компанії з дітьми. Дуже компактна територія та малюсінькій басейн, ідеально підходить для двох-трьох сімей максимум. По співвідношенні ціни та комфорту, думаю, ціна надто висока, краще доплатіть і візьміть щось інше. Готель знаходиться між недобудованими котеджами, що створєю дивне і незатишне враження, обламує весь кайф. Вечеря була смачна, але ціни буковельські. Персонал працює добре. Номер як номер, єдиний плюс це тераса)

Тарас
13 сентября 2019 в 18:24

Все круто персонал супер дуже вічливий і привітний
Дізнавшись випадково про те що учасники бойових дій від закладу зробили презент ми із дружиною дуже приємно здивовані і вдячні
Так що обов'язково рекомендую цей готель

Юлія
28 августа 2019 в 11:46

Відпочивали у "Здибанці" родиною‍‍‍, 6 днів.   Двоє дітей 8 - ми та 14 - ти років, та двоє дорослих. Проживали у номері " Комфорт " (кількість кімнат 2). Номер відповідає своїй назві, було комфортно, чисто, зручно, затишно.
У вартість номеру входили сніданки? Дуже, дуже  смачні, ситні, красиво подані, окрема подяка повару‍який вкладає в страви не тільки свою працю,   але й душу. Великою помилкою,   було те що ми  не вечеряли в готелі, а відвідували інші ресторани Буковелю, зрівнявши ми дуже пошкодували. Тому наша порада харчуйтеся в Здибанці не пошкодуєте?
Також дякуємо усім працівникам готелю які працюють над тим щоб гостям було гарно, приємно та затишно відпочивати
Бажаємо Вам наснаги у вашій праці, хороших, вдячних гостей та процвітання
Наша родина рекомендує готель "Здибанка"

Любомир
27 июля 2019 в 4:59

Персонал не привітний любить шей поопсуждати клієнтів сидіти на дворі можна тільки до 23.00 кухні не має меню на одному листку замомовленя будете чикати як мінімум годину шей смардить на території бо готель находиця біля очисних споруд запах як в сартірі одним словом відношення на стілкі погане що не передати словами шей ціни космос. Захочити пожарити шашлик занімайти чергу зранку бо один мангал на всю територію. Одна їдина людина яка себе вела вічливо це адміністратор юму велика подяка.

Аліна
25 июля 2019 в 19:57

Гарний затишний готель, привітний персонал. Красива територія з басейном. В номерах чистота і є все необхідне для проживання.
Один великий мінус - на всіх віддихаючих 1 єдиний мангал, та щей платний, щоб повечеряти, нам довелося чекати до темної ночі.

Женя
14 января 2019 в 19:17

Святкувала день народження у Здибанці. Все було на вищому рівні. Номер чистий та комфортний. Їжа та напої дуже смачні. Персонал надзвичайно привітний, виконали наші навіть найменші побажання. Територія готелю чиста і затишна. Дуже порадував басейн. Одним словом все супер)

Женя
10 января 2019 в 17:02

Відпочивала 2 дні з дітьми, все надзвичайно сподобалось. Комфортно, затишно, спокійно, чисто. Привітний персонал. Окремо велике дякую адміністратору Назарію, кваліфікований працівник та хороша людина.

Добавить отзыв