UAOTZYV.COM

Усадьба У Натальи

Адрес Татарів, вул. Косило, 6
Телефон +380 (97) 934-44-58
Сайт hotel-tatariv.com.ua
Рубрики Аренда апартаментов для отдыха, Полупансион, Аренда коттеджей, Рыбоводный пруд, Сауна
Оценка 4 29 отзывов
Похожие компании в категории
Усадьба Круг друзей / Садиба Коло друзів — Татарів, вулиця Пігівська, 25
Villa Vita — Татарів, вул. о. М.Косила, 15
Apartments Chalet Girska Hatyna — Ворохта, вулиця Богдана Хмельницького, 44д
Сімейний затишок — Татарів, Н09

Усадьба У Натальи отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
03 сентября 2023 в 15:18

Щойно приїхали з відпочинку. Були в садибі "У Наталії". Відпочинок пройшов дуже добре, фото не передають того затишку що дійсно є. Хатина під горою, гірська річка поруч, тиха місцина -супер! А також поряд Ворохта, Буковель ДУЖЕ гарно. Нам з дружиною все сподобалось! Рекомендую садибу "У Наталії ".

Алёна
04 июля 2023 в 21:04

Були на рибалці декілька днів тому. Рибу готують смачно, але зовсім непривітна власниця відбиває все бажання їхати ще раз та рекомендувати це місце

Артур
04 ноября 2021 в 13:25

В номере было грязно, пыль, сыро и холодно ночью. Просьбу дать обогреватель, проигнорировали, сказали что лето и так аномально жаркое, хотя ночью температура воздуха была 9-11 градусов. На завтрак предлагают яичницу с хлебом и маслом за 80 грн, ужина хозяева сказали что у них нет, так что придётся ездить ужинать в соседние рестораны. Не рекомендую, за эту цену есть отели с более качественным сервисом.

Елена
28 октября 2021 в 13:13

Тихе затишне місце для спокійного відпочинку. Дерев'яні будиночки. Кожен номер з окремим виходом на подвір'я. В номері - душ, туалет Є загальна кухня для приготування їжі. На кухні є весь необхідний посуд.
Дуже красиві гори, свіже повітря, гриби, ягоди. Дякуємо хозяїнам за гостинність. Все сподобалося. Приїдемо ще.

Ярослав
22 октября 2021 в 3:47

Вирішили з дружиною скуштувати фарель в Карпатах, потрапили до Пані Наталії біля Ворохти, дуже приємні люди, коротко розказали нам про своє фарелеве міні-господарство. Ми самостійно спіймали форель, яку пані Наталія нам приготувала. Все дуже смачно, приємні люди, помірні ціни! Рекомендуємо однозначно заїхати!

Натали
03 октября 2021 в 7:30

Відпочивали 3 тижня з маленькою дитиною 5 місяців.
Переваги:
- Природа: чудові краєвиди, поруч ліс, річка, пішохідні стежки у гори, багато лісових ягід
- Номер: затишно, 2 балкона, достатньо місця, щоб розміститися з дитиною, завжди є гаряча вода, холодильник, чайник
- Велика гарна територія з бесідками, мангалом, гойдалками, дитячим майданчиком. Зручно з коляскою-люлькою пересуватися.
- Комфортне розташування, поряд зі всіма цікавими локаціями
- На території є форельник, чан, басейн з горної річки. Дуже файно посмакували з чоловіком рибку і не один раз.
- Загальна кухня зі всім потрібним приладдям
- Привітна і уважна Надія

Недоліки:
- Ремонт у ванній кімнаті треба робити (замість дверцят у душі занавіска, чорний грибок внизу у піддоні)
- Не було відразу фена, треба просити
- Не має сніданків. Хто самостійно готує, це не проблема. Ми періодично самі готували, періодично набирали у колибі заздалегідь з собою млинці, сирники і т. Д
- Господиня Наталія некоректно відреагувалана на запит друзів про обігрівач і не дала. А у номері було прохолодно 15 градусів зранку, волого, а вони були з дитиною 3 рочки
- Чути звук траси і залізниці (але це можна і в переваги віднести) дуже атмосферно зі звуком потягу
- Періодично запах коров'ячого навозу чутно, поруч садиби живуть. Для мене це було терпимо.

Для невибагливих компаній одне з найкращих місць для відпочинку. Бажаємо власникам розвиватися, покращувати умови, збільшуючи переваги!

Елена
21 июля 2021 в 5:40

Ходим на форель каждый год летом!
Отличная рыба, хозяин Юрий очень обходительный, все подскажет и поможет!
Форель Мега вкусная, ещё и по рецепту предложенному!

Станіслав
20 июля 2021 в 18:18

Однозначно найсмачніша форелька, яку я коли - небудь куштував. Наскільки смачна, що я хлібом (який принципово не їм) вимочив всю підливку на пательні. Сюди слід їхати тоді, коли вже спробував форель в інших місцях. Бо лише так можна зрозуміти ту планку і наскільки її смачно можна готувати.

Stewie
19 июля 2021 в 7:23

Тільки повернулися додому. Провели з Дружиною три ночі в даній садибі) Чудове місце! Дуже приємні власники! Басейн з річковою водою! Чисто! Затишно! Комфортно! Річки! Гори! Все, що душа забажає) ми чудово провели час і нам було приємно повертатися в номер після активного дня!
До зустрічі

Светлана
01 июля 2021 в 17:47

Заехали посмотреть номер перед заселением, осталось неприятное впечатление: хозяйка встретила с «кислой миной», в предложенном номере было не очень чисто и запах затхлости, сырости, старости. Территория красивая.

Тетяна
30 июня 2021 в 22:49

Прекрасне місце. Рекомендую. Господарі дуже круті, чисто, басейн, потічок на території. Песик Бруно - окрема любов. Дякуємо!

Сергій
27 июня 2021 в 14:14

Власники шикарні, приємні, чисто, гарно! Сьогодні їздили з власником Андрієм на екстрім екскурсію, Приємно вражені. Спасибі.

Галя
17 июня 2021 в 15:34

Красиве затишне місце для спокійного відпочинку та чудового ранку. Густий ліс та гори навколо. Номери чисті, тільки з кухнею є проблеми, але не всіх номерах. Велика тереторія красива тільки не продумана для дітей! Дитячий майданчик (якщо це можна назвати майданчиком) біля самого обриву річки, були і випадки з басейном. Якщо їхати з дітьми то розслабитись і віддихнути просто неможливо. Батьки не залишайте ні на хвилинку своїх дітей! Сауна класна сподобалася. Господиня не привітна. Природа усе що радує

Анелла
12 июня 2021 в 19:14

Рекомендую заїхати на риболовлю. Спіймати форель або голець, і з'їсти його приготовлений господинею. Це неймовірно смачно.

Сергей
04 июня 2021 в 9:37

Нашей семье очень понравилось. Само расположение в окружении леса, куда можно ходить гулять и собирать грибы. На территории беседки, качели, мангалы много зелени и цветов. Бассейн с освежающей горной водой. На территории можно ловить форель, хотите можете сами на свой вкус приготовить, или вам приготовят. Номера на троих это две раздельных комнаты. Комаров не было весь отпуск ночью спали с открытыми балконами. Летом абсолютно не жарко. Мы были в июле, днём 25-26°. Ранее мы не бронировали, нашли случайно, объехав приличное количество предложений, поняв, что это полное несоответствие между красивыми фото в объявлениях и в реалии. Прекрасное место для отдыха с семьёй или друзьями. Рекомендуем!

Клуб
05 октября 2019 в 6:18

Место нереально красивое! Домики со сруба. Горная река прямо во дворе. Бассейн с проточной горной водой, идеально после бани.
Были в начале июня. Людей вообще не было кроме нас. Много беседок, мангалов. Магазинов рядом нет, на машине минут 7-10 ехать (АТБ и заправки)
Это был самый прекрасный отдых!

Виктор
14 сентября 2019 в 23:13

Перед тем как заплатить, заедьте и посмотрите на эту Наталью. Вряд ли кто то едет в Карпаты к таким людям.

Іван
14 августа 2019 в 10:04

Місце так нічого. Сервіс за такі гроші храмає. Не привітав тьотка і собака якого не можна торкатись. Плюс митися треба швидше бо гарячої води бракне, 100 літрів бойлер на 11 людей. Спільна кухня просто жах.

IVANKA
25 июля 2019 в 22:02

Чудове місце! Гарна локація, навколо ліс і гори, на подвір'ї річка і басейн. В номерах чисто і комфортно, господарі дуже приємні люди.
Виселення було в 11.00, нам позволили залишитись до 16.00 без доплати, що дуже приємно здивувало.
Повернемось сюди неодмінно

Инна
05 апреля 2019 в 23:11

Шукали місце спокійне та подалі від шумної дороги, і випадково натрапили на цей комплекс. Відпочивали на новорічні свята. Хочу висловити повагу господарю за побудову комплексу в такому прекрасному місці) Тихо, прекрасні краєвиди, потічок річки, бассейни, банька, Буковель недалеко - найкращий карпатський відпочинок. По самому номеру - загалом все ок, стильний та якісний номер, але дуже рекомендую власникам замінити подушки та ковдру, занадто все важке та збите, а також на двомісному ліжку замінити матрац на суцільний. В комплекс приїдемо ще обов'язково! Дякуємо.

Добавить отзыв