UAOTZYV.COM

Усадьба Синица / Маєток Ліс і Гори

Адрес Поляниця, вулиця Прохідний, 192
Телефон +380 (50) 468-04-70
Рубрики Аренда коттеджей, Место для барбекю, Коттедж, Отель, Бассейн на открытом воздухе
Оценка 4.7 22 отзыва
Похожие компании в категории
Усадьба Синяя гора — Поляниця, вулиця Тернопільська, урочище Вишні, 4б
Частная усадьба Царина — с.Яблуниця, ділянка Крамниця, 866-В, (по дорозі на ТК Буковель)
Котедж Хата Зустріч — Поляниця, вулиця Прелуки, 102
Коттедж Аура Карпат — Поляниця, вулиця Прохідний, 285

Усадьба Синица / Маєток Ліс і Гори отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
27 января 2024 в 1:15

Відпочивали великою родиною) Все дуже сподобалося, великий будинок, безліч кімнат, для великої сім'ї або компанії те що треба! Персонал чуйний і уважний) Часом складалося враження що приїхали до себе на дачу) Дуже атмосферно та комфортно! Але вишнею на торті було розташування котеджу, краса невимовна, приїжджайте і переконатися самі.

Ярослав
18 января 2024 в 11:23

Ті хто читає цей відгук, я вам щиро і наполегливо рекомендую це місце для свого відпочинку. Величезний будинок, і не один, багато місця для відпочинку, смачні сніданки, величезний участок біля будинків. Рекомендую баню, топ! Окрема подяка Роману, який допоможе в будь якій ситуації. Тому рекомендую, воно того варте!

Ольга
04 ноября 2023 в 7:29

Дуже затишно, зручно і чисто. Персонал приємний і уважний. Локація неймовірна, поруч з лісом. Дякуємо!

Аня
02 октября 2023 в 6:15

Відпочивали минулими вихідними у вашому маєтку. Сказати, що ми задоволені, це не сказати нічого! Затишно, спокійно, комфортно… чудовий котедж, гарна лазня, ну а басейн це щось неймовірне… тепленька водичка, вечірня підсвітка це щось повний релакс!
Одним словом…
Маєток ліс і гори Ви просто в

Тетяна
11 сентября 2023 в 5:20

Все дуже сподобалось!
Проживали з родиною в котеджі, дуже затишний та комфортний!
Окремий кайф це басейн, я з нього не вилазила весь відпочинок
Дуже приємне розташування, не під дорогою, навколо ліс і тиша. Максимальний релакс

Nadinka
02 сентября 2023 в 16:35

Відпочинок, який приніс массу задоволеньВсе просто чудоворозположення маєтку в прекрасно му місці серед гор і лісу, поряд водопад Богдан. Повз маєтку проходить дорога на гору Хом‘як, на яку ми підіймалися. На території маєтку є чудовий басейн з підігрівом та нічною романтичною підсвіткою, гойдалка, зона відпочинку для діток. А яка чудова банька. Хочеться відмітити працівників маєтку Рому та Юру, які завжди приходили на допомогу і виконували всі наші забаганки) Дрова, мангал, казан, сковорідка, сітка та шампура-все це є на території. Писати можна довго, але краще поїхати і насолоджуватись відпочинком) На кінець хочу сказати велике ДЯКУЮ Олічкі, господарці маєтку) Таке відношення до людей рідко зустрінешБажаю, Вам, побільше задоволених гостей і до наступного разу

Саша
23 августа 2023 в 5:07

Чудове місце, відпочивали з компанією і з дітьми-місця настільки багато, що друг другу не заважали, вся територія зелена, басейн ідеально чистий і якісне очищення, спів пташок цілоденно, а не заук строцаи. Найпращі мої рекомендації-точно не пожалкуєте

Юля
07 августа 2023 в 11:21

, все на найвищому рівні, від кухні до спальних кімнат. Все зроблено з любов'ю до своїх клієнтів. Раджу усім.

Olga
09 июля 2023 в 7:54

Надзвичайно затишний та комфортний маєток, який знаходиться у дуже мальовничому місці. Це те місце куди хочеться повертатись

Людмила
21 апреля 2022 в 10:25

Шалене захоплення. Прям неймовірно красиво! Привітний персонал. Все чисто, затишно. І дорослі та діти залишилися у захваті. Дякуємо величезне власникам та персоналу. Рекомендуємо ️

Саша
21 марта 2022 в 14:57

Потрясающее место для отдыха компанией. Огромное количество спальных мест, чисто, уютно. Гостиная с камином для посиделок с друзьями
Людмила и Светлана - очень гостеприимные женщины, добрые, всех запомнили по именам (нас компания была 13 человек) - мелочь, но приятно)
очень вкусно готовили. Огромное им спасибо!

Ольга
20 марта 2022 в 23:18

Отдыхали компанией, все было здорово!
Спасибо хозяевам за гостеприимство, понимание и связь 24/7. Мы вернёмся еще не раз!

Саша
15 марта 2022 в 19:39

Відпочивали з сім’єю та друзями.
В Буковелі не вперше. Та маєток наша найкраща знахідка️. Менеджер Оля дуже привітна. Повар Світлана готувала так смачно, що чоловіки їли по 2порціі. Вітальна шикарна. Люблю простір. Краєвиди неймовірні. Атмосфера надзвичайна. Адже біля лісу там де тишина і затишок.
Будинок чистий, гарний. Навіть орбітрек був, це було приємне здивування) Чудова дитяча кімната, це дуже приємно що зробили такий куточок для дітлахів. З цікавими іграшками на любий смак.
Обов’язково приїдемо компанією ще влітку.

користувач
10 марта 2022 в 3:58

Добрый день! Были в 2020 году, было очень холодно, и приходилось топить камин постоянно дровами которые стоят не мало. Хотели поехать в этом году и обговорили момент с температурой в доме, вроде сказали что сейчас от 19 до 22 градусов в доме. Забили с 24.02 по 27.02. Договорились, 6 семей взяли отпуск и ждём с предфкушением, сегодня пишет хозяйка что перепутала даты и другие должны приехать в этих числах. Что это было, не понятно.

Сергей
23 февраля 2022 в 11:00

Приезжали большой компанией, очень приветливые и гостеприимные Светлана и Людмила. Дом просторный, очень тёплый и вкусная еда:)

Алеко
13 февраля 2022 в 23:30

Провели прекрасные 6 дней. Дом очень классный. Чувствуешь себя не на съемном месте, а как у себя на даче. Уютно, тепло, комфортно. Вкусно кормили, ни про что, кроме отдыха, думать было не надо. В доме очень тепло, вайфай хороший, все необходимое есть. Надеюсь приедем еще летом. Всем советую.

Женя
07 февраля 2022 в 9:39

Отдыхали в декабре, остались чрезвычайно довольны! Все очень продумано, номера отлично обустроены, территория очень большая и красивая, есть бассейн, беседка, баня. В доме камин. Зимой особенно приятно проводить время возле него. Хотели бы вернуться ещё!

Саша
18 декабря 2020 в 16:57

Потрясающее место, приятные хозяева.
В такие места хочется возвращаться!
Отдельное спасибо Любе, за вкусные завтраки и ужины! Всегда с любовью нас угощала, приятный и отзывчивый человек!
Отдыхали большой семьей, все остались довольны)

Ирина
21 октября 2020 в 9:30

Отдалённое место для тихого, семейного отдыха от суеты и забот. Чудесный лес, речка, аромат хвои. Деревянный сруб, но требует ремонта внутри

Марина
31 мая 2020 в 3:32

Є номери на різний смак. Дуже атмосферно, інтер'єр продуманий з душею, можна "зависнути" як в музеї любуючись картинами виконаними маслом, чи вишитими, чи розписом на тарілках, чи іншої сувенірної атрибутики. Поруч ліс, гарний вид з терас та балконів. Чудова релакс зона.

Добавить отзыв