UAOTZYV.COM

Усадьба Анны Павловны

Адрес Ворохта, вулиця Михайла Грушевського, 20
Телефон +380 (66) 297-82-94
Сайт gid.bukovel.com/hotels/vorohta/anny-pavlivny
Рубрики Отель, Аренда коттеджей
Оценка 4.8 10 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Ліснови — Татарів, вул. Романа Шухевича, 676
Усадьба Калина — Яблуниця
Легенда Карпат — Поляниця, вулиця Карпатська, буд.9
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
Усадьба Хатки На Пеньках — Ворохта, Ворохтянська середня школа, Hrushevs'koho str, 5
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street

Усадьба Анны Павловны отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
17 августа 2023 в 8:25

Розташування навпроти залізничного вокзалу, територія доглянута, у нас був номер на першому поверсі, диван був з дірками і пружинами, що стирчать (, холодильник тек і смерділ, коворкінг на підлозі старий і в цвілі (

Елена и Алина
14 июля 2023 в 22:00

Отдыхали осенью у Анны Павловны! Уже 2 раза! Нам все понравилось: радушная хозяйка, доступные цены, удобное место расположения! Скучаем, очень хочется вернутся туда где дышится полной грудью! Огромный привет из Днепра! Мира и добра Вашему дому! Ждите в гости!

Joey
21 июля 2021 в 9:35

Все нове і чисте. Легко комунікувати з власниками. Дуже вдале розміщення поряд із вокзалом. На поверсі два номери - міні-кухня та холодильник спільні, але туалет з душем в самому номері. Також є спільний балкон, на який можна вийти з кожного номеру. Ми своїх сусідів так і не побачили, розминулись по часу перебування повністю, тому можна сказати, що все було в індивідуальному розпорядженні. Сам номер, що дуже важливо, обладнано у сучасному стилі, ніякого колгоспного шику та покривал із леопардовими принтами. Міні-кухня має усучаснено-автентичний дизайн. Є мікрохвильовка, електро чайник, основний посуд (горнятка, пласкі тарілки, столові прибори), але трохи бракувало якоїсь миски чи супних тарілок, проте це не дуже критично.
Дуже хороша душова, вода гаряча, напір сильний.
З балкона відкривається непоганий вид.

Олексій
03 июля 2021 в 3:25

Хороші умови проживання за помірною ціною. Дуже хороше місце розташування, особливо для тих хто подорожує автомобілем.

Саша
04 июня 2021 в 15:10

Відпочивали родиною у Ворохті влітку. Зупинились в садибі Анни Павлівни: чисто, затишно, атмосферно, дуже приємні господарі. На території є альтанка з барбекю зоною, гойдалка, дитячий майданчик з іграшками. В номері дуже затишно: велике двоспальне ліжко и диванчик для дитини. Дуже вдячні Анні Павлівні за гостинність. Будемо рекомендувати друзям.

Наталия
01 июня 2021 в 14:25

Зараз тут відпочиваємо, чисто, тепло, зручне місце розташування поряд магазини, кафе, в пішій доступності риночок із сувенірами та витяг. Рекомендуємо!

Нина
13 июля 2020 в 3:13

Отдыхали семье в этой усадьбе, в середине января. Снимали 2этаж с общим санузлом. Очень уютные номера. Удобные кровати, что не мало важно для хорошего отдыха! Место идеальное для гармонии с природой. Вид на горы супер с балкона! В номерах чисто и тепло. Приятные хозяева, трепетно относятся к постояльцам. Спасибо Вам за чудесный отдых! Рекомендую эту Усадьба для отдыха!

Анна
02 июня 2020 в 10:27

Надзвичайне місце! Дуже затишні та стильні номери, була невелика кухня на 2 номери з посудом, чайником, мікрохвильовкою, і плюс до того є спільна кухня, де можна приготувати собі їжу (на фото як раз приготований мною сніданок). Господарі дуже щирі та приємні. Залишились прекрасні враження ️
Хочу повернутись ще!

Марина
22 октября 2019 в 20:36

Отличное расположение. Чисто и уютно. Во дворе беседки с мангалом и песочница с домиком для детей. Есть кухня для желающих готовить самостоятельно.

Иванна
26 октября 2018 в 0:40

Отдыхали в октябре 2017 года семьей у Анны Павловны! Хозяева очень приветливые отзывчивые и добрые люди на 200%! Условия проживания великолепные, душ, туалет все номере, кухня-гостиная просторная и удобная, атмосфера как дома! Виды открываются завораживающие уже сразу же из окна по утру) расположение очень удачное кафе, ресторан, магазины, рынок, железная дорога, автовокзал все рядышком! Советуем всем! Не пожелаете! Мы остались в огромном восторге! Приедим ещё не раз сюда! Саша, Света, Тома, Днепр

Добавить отзыв