UAOTZYV.COM

Урочище Луг. Ворохта

Адрес Ворохта, вулиця Довбуша, 77
Телефон +380 (97) 275-83-38
Сайт www.instagram.com/karpatu_molodi
Рубрики Отель, Аренда коттеджей, Аренда апартаментов для отдыха
Оценка 4.5 28 отзывов
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street
КЕРМАНИЧ, ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 188

Урочище Луг. Ворохта отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вася
27 апреля 2024 в 6:22

Чудове місце для інтровертів, далеко від людей ніхто не нав'язується, життя як удома.

Viktoriia
30 марта 2024 в 11:10

Дуже дякую за це перезавантаження!
Місце - унікальне і аскетичне, якщо ви їдете в Карпати саме заради Карпат - то це місце для вас на всі 100%
Затишні номери
Чудові господарі
Комфортне подвірʼя з гойдалкою, гамаком
Мальовничі краєвиди
Тропи у гори в кіньці ділянки
Вихід до гірської річки
Сельський затишок і шарм
Відпочивала з донькою 3 дні, вражень на цілий рік тепер

Дуже дякую Віктор та Євген, Карпати - то до вас

Олена
24 марта 2024 в 8:48

Відпочивали сімʼєю з дітьми майже два тижні, все дуже сподобалося, дуже гарні краєвиди, тихе місце, будинок розташований біля самої річки Прут, тваринки які там живуть кіт і собака дуже сподобалися дітям, дуже приємні господарі Віктор та Євгеній, які все підкажуть та розкажуть куди можна піти та що побачити, дуже раджу це місце тим хто хоче відпочити від міста та тривог в тиші та подихати свіжим гірським повітрям.

Анна
06 января 2024 в 17:06

Святкували Новий рік компанією у садибі. Чудове місце, віддалене від дороги, поруч річка. Через річку підвісний міст, по ньому дійшли до садиби, було спершу страшнувато, але конструкція надійна і додає свого шарму. Нас тепло зустріли, господарі чудові Територія доглянута, є гойдалка з видом на річку, альтанка щоб приготувати на вогнещі вечерю, можна і свій мангал поставити. Поруч є все що необхідно для відпочинку. Ми їздили на конях, ходили в сауну та чан.

Катерина
01 января 2024 в 10:12

Тихе, ідеальне місце для відпочинку як сім'єю так і з компанією. Зручні та чисті номери. Приємні господарі. Ідеально для відпочинку в будь-яку пору року.

Мария
16 ноября 2023 в 12:38

Дуже комфортний будиночок, як на великі так і малі компанії. Дружелюбні і ввічливі власники. В кімнатках чисто, тепло і комфортно. Велика і затишна кухня зі всім приладдям для приготування та гарного проведення часу як для сім’ї так і великої компанії. Майже в кожній кімнаті окремий санвузол з ванною, цілодобова наявність гарячої води. Великі бесідки поруч з будиночком, які розміщені прямо біля джерела. Також є гойдалка з видом на джерело. Величезна і краєвидна територія. Рекомендую 10/10

Zoryana
09 октября 2023 в 3:10

Все було супер! Не хотілось їхати додому) Дуже гарне місце, привітні господарі, є усе необхідне для чудового відпочинку) Дякую

Саша
28 февраля 2022 в 17:00

Місце фантастичної краси. Тиша. Нетронутий сніг. Красивенні краєвиди. Затишно як вдома. Тарас уважний, дбає про затишок відпочиваючих. Ми уже вдруге тут зупиняємось. І точно ще приїдемо.

користувач
27 февраля 2022 в 6:29

Жахливий запах у всіх кімнатах ; поламані душові кабінки ; не працює раковина на кухні, з раковини для миття посуди вода стікає у відро ; важко відкриваються-закриваються двері у санвузлах ; тече зі стелі на першому поверсі, коли принимають душ поверхом вище; проблеми з електроенергією, вибиває світло. Господар не повідомив про ці всі проблеми, ціна завищена, не відповідає наданому сервісу. З переваг - чудова природа, достатньо посуду, будинок швидко нагрівається

Олександр
25 февраля 2022 в 8:46

Заклад потребує серйозного ремонту (забиті стоки, протікає каналізація) та покращення менеджменту.
Недоліки: протікає душ на 2 поверсі, тече в спальню зі стелі на 2 поверсі. Протікає умивальник на 1 поверсі у ванній кімнаті. Двері у ванну зачиняються під великим зусиллям. Запах неприємний у ванній.
В кухні забитий стік каналізації. Також наявна відеокамера спостереження, яка там встановлена без попереджень в описі про котедж, а також немає позначень про відеозйомку в житлі. Після повідомлення власника про недоліки їх не було усунуто (.
Переваги: ідеальне місце розташування, в тихому затишному місці. Хороші ліжка і матраци.
Будинок, при приведені його до ладу, буде знову крутим місцем для відпочинку.

Віталія
16 февраля 2022 в 4:18

Не сподобалося. У будинку брудно. На кухні у неробочому стані каналізаційний стік, у ванній раковина протікає, у кімнаті на 1 поверсі протікає стеля. У холодильнику знайшли зіпсовані продукти від попередніх відпочиваючих.

Саша
19 января 2022 в 5:45

Ужасно. К приезду дом был холодный, двери не закрываются, дом буквально разваливается. Не во всех комнатах есть санузел. После предыдущих посетителей дом как-будто не убирали. От парковки идти дальше, чем заявлено. Летом может это и быстро, но зимой совсем другое дело. Сплошное разочарование. Глядя на рейтинг этого места, подозреваю что отрицательные отзывы удаляются.

Дизайн-Буд
21 октября 2021 в 2:12

Всім привіт! Хочу поділитись враженнями від цього місця, оскільки на цей момент ми ще тут) Самий перший величезний ПЛЮС то це розташування, далі від дороги прямо над річкою, неймовірна атмосфера. Ніколи так не висипався, сон просто чудовий. 200-300 метрів до містка через ріку, там можна перейти і пройтись до пляжу недалечко, там місце з заглибленням де можна купатись, смарагдова вода і гарний краєвид зі скелями, ми з шестирічним сином щодня там плаваємо і пірнаємо, кидаємо камінці в річку. По нашій стороні ріки де будинок можна піднятись в гори, є стежина і можна здійснити легку прогулянку і вийти до неймовірного панорамного місця звілки відкривається краєвид на гори і ріку внизу. Тарас дуже гостинний і допоможе у всьому, організувати підйом на Говерлу чи поганяти на квадроциклах і будь-які інші питання стосовно активного відпочинку. І ще одне, в світлиці є практично все щоб приготувати їжу як на мангалі так і в кухні. Так що посуду, решіток, сковорідок не набирайте, все це не знадобиться. Є дрова смерекові, у великій кількості безкоштовно, на вогні і плов готували і шашлик, все супер жодних проблем, чи натяку що дрова не фруктові) Номери чисті, всюди охайно і доглянуто. Все круто! Тарасу дякую за частування і компанію) добавив в закладку "улюблені місця"

Екатерина
15 октября 2021 в 6:19

Отдыхали в августе 2021 года.
Все очень понравилось: совсем рядом река, лес, очень красивые виды; самое настоящее единение с природой.
Спасибо Тарасу за гостеприимство, хотим вернуться.

Саша
14 октября 2021 в 2:01

Чарівне місце, затишний будинок, приємний господар! Рекомендую 100% і обов'язково ще раз повернемось!

користувач
02 октября 2021 в 23:16

Відпочивали в серпні цього року, чудове місце, тихо, навкруги ліс, чудовий вид з вікна, чути, як тече річка, привітний господар. Все дуже чисто і гарно)

Наталья
13 сентября 2021 в 1:22

Дуже гарне та комфорте місце! Ціни демократичні. Грибна юшка та скумбрія в сметані просто нямка. Рекомендую

Саша
10 сентября 2021 в 15:34

Файне, гарне, кайфове, чарівне місце! Хто хоче тиші, милуватися природньою красою, її звуками - "Урочище Луг" саме це місце. Затишні номери, чистота скрізь, добрий та позитивний хазяїн все підготовить, зустріне вас, підкаже та допоможе і підніме настрій. Тут так файно, що додому і не хотілося їхати. Поряд можна купити смачнюще молочко, сметанку, сир.
Краще відволікання від буднів, чудове перезавантаження саме тут ️.
Дякую! Обов'язково приїдемо ще!

Маша
05 сентября 2021 в 6:54

Очень классное и тихое место. Беседки с видом на реку и мангал. Качелях никого не оставила равнодушным.

Расположение идеально для тех, кто хочет тишины и спокойствия, но в тоже время рядом центр города. Очень рекомендую!

Женя
03 сентября 2021 в 16:25

Чудове місце, щоб відпочити вдвох, насолодитись природою, подалі від метушні) Хороші номери, простора кухня, мангал, альтанки, дуже класний сусідський песик Бублик) і надзвичайно приємний господар) Рекомендую!

Добавить отзыв