UAOTZYV.COM

Укр-Прокат, Івано-Франківськ - Оренда Автомобілів

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 40
Телефон +380 (96) 344-45-44
Часы работы 07:00-22:00
Сайт ukr-prokat.com
Рубрики Прокат автомобилей
Оценка 4.1 17 отзывов
Похожие компании в категории
K-RENT Оренда Авто в Івано-Франківську Машина в Оренду — Івано-Франківськ, вулиця Січових стрільців, 18
Авто-драйв — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 67
Прокат авто Оренда IF — Івано-Франківськ, вулиця Крихівецька, 2в
Оренда авто - Cars IF — Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, 168

Укр-Прокат, Івано-Франківськ - Оренда Автомобілів отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Viky
20 ноября 2021 в 6:05

Перший раз користувалася послугами фірми в місті Івано-франківську, і дуже задоволена. Працівник, що нас обслуговував супер ввічливий та професійний у своїй роботі. Буду звертатися ще у разі потреби.
Вікторія

Vadym
16 августа 2021 в 18:21

Позвонил, договорился об аренде, сказали перезвоним через 10 минут надо открыть гараж и подготовить машину. Шел 5 час, а звонка все не было:)
Передаю привет оператору, как Вы понимаете машина мне больше, как и Ваш сервис больше не нужны. Удачи с арендой ;)

Сергей
25 апреля 2021 в 19:15

Брали WV polo aut. Встретили, взяли поехали, так же без проблем вернули.
Удобный сайт, есть возможность связаться с менеджером как и по телефону так и по ватсапу. Можно вернуть в другом месте. Как мне показалось лучший во Франковске.

Александр
17 апреля 2021 в 18:12

Ми із сім"єю подорожували Івано-Франківськом і вирішили скористатись послугами прокату авто від компанії укр-прокат. Компанія надійна, авто чисті, нові, у відмінному стані, за час прокату поломок не ставалося. Оформлення пройшло швидко. Ціни також хороші. Наша подорож вдалася! Всім рекомендую користуватись данним сервісом.

Александр
01 апреля 2021 в 7:23

Оставил заявку на бронь авто (Ивано-Франковск), получил письмо подтверждение:
"Заявку успішно оформлено! Менеджер з вами зв'яжеться".

В итоге никто не связался. Соответственно, авто предоставлено не было, планы пришлось корректировать.

Кирилл
03 марта 2021 в 19:09

Не помелюсь, якщо назву себе постійним клиєнтом Укр-прокату у Івано-Франківську. Приїжджаю сюди по роботі досить часто, тому арендую автівки кожен раз. Зазвичай мене влаштовують бюджетні варіанти - Шкода Фабіа. Ціни на цю марку не високі. Арендую авто на 3-4 дні поспіль. Умови автопрокату порвністю мене влаштовують. Можу радити всім, кому цікава ця послуга!

Никита
12 февраля 2021 в 6:47

Для рассмотрения возможности аренды автомобиля (а не для самой аренды) компания требует предоставить ей копию паспорта и водителського удостоверения аргументируя словами "для рассмотрения вопроса", на ответ о том, что ускорения не требуется и спешка отсутствует, отчечает, что мне ускорение не требует, а "другим клиентам требуется". Более того, ни одн адругая компания, в которую я обратился, не требовала копии документов заранеЕ, тем более в такой форме.

Я считаю, что так вести бизнес нельзя, не могу рекомендовать данную компанию для аренды автомобиля, если у вас нет желания заранее предоставлять свои документы кому-то "для ускорения рассмотрения вопроса".

Геннадий
11 июня 2020 в 11:02

Часто буваю по роботі у Івано-Франківську, вже неодноразово звертався до компаніі Укр-прокат. Арендувати авто у компанії набагато вигідніше ніж пересуватись на таксі, автомобілі мене влаштовують повністю, зазвичай я замовляю бюджетне авто. Співпрацювати з вами одне задоволення, проблем ніколи не виникало, автівки всі у належному стані і чисті.

Роман
02 апреля 2020 в 14:48

Дуже вигідні умови у цьому автопрокаті. Брав у аренду авто, коли приїжджав по роботі у відрядження. Міста я не знаю, а їздити потрібно було багато. За допомогою арендованого авто і навігатора я зробив всі свої справи. Дякую за швидку організацію та вигідні умови! Я залюбки звернуся до вас ще, якщо виникне в цьому необхідність. А зараз хочу сказати всім читаючим мій відгук - рекомендую!

Irrise
25 марта 2020 в 17:53

У жовтні на тиждень приїжджали в Івано-Франківськ з друзями, вирішили ознкоміться з Достопремичательности цього краю. Для зручності пересування в укр-прокат взяли SMART СABRIO. Хоч і невелика, але дуже удобнаая і економічна машина. Оформили швидко. Сотрудніікі в компанії працюють ввічливі і компетентні. Послугами і якістю сервісу повністю задоволені!

Сергей
04 марта 2020 в 8:57

В августе этого года был в командировке в Ивано - Франковске. Чтобы передвигаться по городу арендовал автомобиль в компании "Укр - прокат". Услугами компании остался полностью удовлетворён. Выбор авто для аренды большой, автомобиль, который я арендовал новый и был заправлен, салон чистый. Оформление документов занимает всего несколько минут, очень удобно и комфортно.

Ольга
10 декабря 2019 в 13:38

Так сталося, що мені постійно треба подорожувати по країні, але на власному автомобілі це дуже втомливо. Краще їздити на потязі, а потім у місті брати авто у аренду. Цей автопрокат заслуговує увагу, бо автівки у них гарні за станом і ціни не високі. Можу радити до звертання Укр прокат у Івано-Франківську! Власне кажучи, Тойота Камрі за 3 дні вийшла мені дешевше, ніж у Києві.

Mima
03 декабря 2019 в 6:49

Якщо ви хочете побачити всю красу Івано-Франківська та області, обов'язково візьміть на прокат машину, складіть самостійно маршрут і вперед. Завжди беремо машину на прокат - це зручно і доступно! Адекватна ціна, приємний персонал, швидке оформлення. УкрПрокат радує своїми умовами і хорошим вибором авто економ класу! Гарна компанія, однозначно раджу.

Айгуль
02 декабря 2019 в 1:54

Була у вересні у відрядженні у Івано Франківські. Так сталося, що було потрібно авто, вирішила скористатися послугою компанії "Укр-Прокат". По телефону зі мною ввічливо розмовляли і прийняли замовлення. Моє авто дуже швидко було зі мною. Машина була охайно, в салоні приємно пахло (не накуреним). За весь час використання машина ні разу мене не підвела. Дякую за гарний сервіс.

Игорь
03 ноября 2019 в 18:24

Моя работа связанна с частыми поездками по городу и округе. Не так давно моя машина сломалась и пришлось отдать в ремонт на хорошие две недели. И тут подвернулось объявление о прокате авто Ukr-Prokat. Связался с ними и поехал в офис для выбора о оформления аренды на авто, так как простой в моём бизнесе это потеря денег и клиентов. Выбрал не дорогой и экономичный вариант чтоб не так затратно было. Авто в хорошем состоянии, особых проблем при эксплуатации не выявил. Был доволен потому и пишу. Хороший сервис в нужный момент.

Саша
03 ноября 2018 в 23:58

Ростислав дуже гарно порекомендував, де можна відпочити на Франківщині, шкода, що за один вікенд це не реально. Точно поїду ще. Шокуюче доступні ціни на авто.

Sadettin
16 мая 2018 в 15:22

Машину приняли. Претензий не было 150 Долларов США залог обещали вернуть через неделю, прошло полгода не возвращают. Машина в аренде была 2.5 месяца. Во время аренды проводилось ТО. Фирма объяснилась что был износ резины изнутри, что даёт мне право выставить претензию что мне дали неисправный автомобиль в эксплуатацию. Мало того Укравтопрокат оставил обо мне негативный отзыв из-за которого я не могу арендовать авто у других компаний. Категорически не рекомендую.

Добавить отзыв