UAOTZYV.COM

У Ярослава отзывы

Адрес Яремче, вулиця Свободи, 233
Сайт u-yaroslava.com.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.8 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
У Ярослава — Поляниця, вулиця Прохідний
Частная усадьба У Ярослава — Яблуниця, вул. Героїв Майдану, 308
Похожие компании в категории
Романтік Спа Готель — Яремче, вулиця Свободи, 363/32
У Марьяны и Назара — Яремче, вулиця Підскельна, 21
Крым — Яремче, вулиця Свободи, 355
Котеджі зруби Явірник в Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 332 а

Отель У Ярослава отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Макар
15 января 2024 в 11:01

Хочу поділитись своїм позитивним враженням! Відвідали це місце вдруге (і надіюсь не в останнє). Територія для дітей дуже класна, є зона для барбекю, багато альтанок, добре освітлена ввечері! Гарні краєвиди, поряд річка, є місце для спуску на своєму тюбінгу!
Близько до центру міста, кафе та каток поряд! Номери мають все для комфортного проживання! Щиро дякую!

davide
05 декабря 2023 в 11:01

Чудове розташування, за 5 хвилин ви в центрі міста і за 30 хвилин на гірськолижних схилах. Будинок в оточенні природи, відпочинку та спокою. Нова гарна квартира з усіма зручностями. Стоянка для автомобіля біля будинку. Власники дуже привітні та завжди доступні.
Дякую за все.

Tetiana
25 августа 2023 в 2:07

Надзвичайно сподобалось! Одне з найкращих проживань, де ми були. Велика доглянута територія, де вистачає місця усім, дуже багато квітів, зелені, затишних лавочок, альтанок та гойдалок. На вулиці є дитячий майданчик, більярдний стіл, настільний теніс, мангали (дрова та користування всім включено у вартість). Наш номер складався з 2 окремих кімнат та невеликої, але зручної кухні, чудова звукоізоляція, ніяких посторонніх шумів, що дуже важливо. Наша тераса з видом на гори дарувала релакс, спокій і щебетання птахів кожного ранку) Басейн чистий, з підігрівом, достатньо шезлонгів. Можна спуститися до річки Прут. За додаткову оплату можна піти в сауну- також супер! Вночі чарівна підсвітка території- метелики, квіти, ліхтарі. Багато гарних і оригінальних виробів з дерева. Щиро дякуємо господарям і турботливому персоналу за комфорт і чудові враження!

Инна
29 ноября 2021 в 15:15

Гарний готель на березі річки Прут, просторі номери, бассейн, велика зелена територія з місцями для відпочинку, смачна кухня.

Людмила
26 ноября 2021 в 1:08

Отдыхали этой осенью. Брали номер с камином. Из плюсов: красивые виды, ухоженая территория, хороший персонал, огранизовано питание по меню, в номере тепло. Не понравилось: звукоизоляция отсутствует, уборки в комнате нет.

Gg Vvg
24 сентября 2021 в 16:20

Гарне місце, чудові краєвиди. Є можливість покупатись у гірській річці, половити форель. Можна зняти кімнату для проживання

kotbublik
23 сентября 2021 в 19:44

Нормально, красивая ухоженная территория, ландшафтный дизайн прекрасен. Есть кухня с 8 до 18. Вроде все хорошо, но нам не зашло. В бассейн не пробиться, если не рядом живешь, вид из окна на елки в углу. Создается впечатление, что хозяевам все равно, как ты заселился и как отвалил (если все по графику).

Анна
22 августа 2021 в 12:38

Прекрасный! Душевный! Ухоженный! Уютный! И можно с маленькой собачкой. Отдыхаем не в первый раз, очень довольны. Очень рекомендуем!

Дмитрий
05 августа 2021 в 1:02

Замечательное место. Сделано все, для того, чтоб почувствовать себя дома.
Есть сауна, басейн, своя кухня. Очень просторный двор, куча беседок, рядом река, вечером можно поглазеть.
Номер-это вообще сказка. Большой хол, отдельная спальня и туалет, с душем и ванной.
Хозяива, очень приятные люди. Спасибо!

Kelvin
30 июля 2021 в 14:47

Гарне місце, дуже красиво та затишно! Зручне місце розташування (біля річки, гір і центральна вулиця поруч), ринки знаходиться рядом. Смачно і швидко готують, Можно смажити на монгалі шашлик. Басейн з теплою водою. Все співпадає з описанием на сайте, Але коли приїжджаєш то кажеться навіть краще. Господарі і персонал дуже приємні! і уважні. Котики, що мешкають на території, дуже милі. Сусідський коник дуже лагідний, можно на ньому кататись, ціна приемліма. Людей в Яремче зустрічаємо всіх приемних! Атмосфера неймовірна!

Евгения
09 июля 2021 в 19:36

Більш чарівного місця для відпочинку я ще не зустрічала. Дуже дякую всім кто там працюють, організація відпочинку на вищому рівні, уважні, обіди дуже смачні, все чисто та затишно. Обов'язково приїдемо вже з дітьми і тільки сюди.

serjvakula
03 июля 2021 в 8:57

Відпочиваємо родиною. Завтра виїжджаємо. Достойний відпочинок у Ярослава. Все на вищому рівні, як житло, так і інфраструктура. Смачна кухня за геть демократичними цінами. Мангали, бесідки, дитячий майданчик. Одним словом - супер. Привітливі власники завжди підскажуть і порадять. Ми дуже задоволені, приїдемо знову сюди у відпустку!

Ярослава
03 июля 2021 в 4:20

Надзвичайно затишне місце. Дуже доглянута озеленена територія, зручне місце розташування. Видно що господарі вкладають всю душу. Є літній басейн, розваги для дітей, альтанки, мангали, вечірні світлові фігури. В номерах дуже чисто.
З мінусів - лише один - крутий зїзд до обійстя, але це специфіка рельєфу.

Ната
01 июля 2021 в 19:47

Всё очень хорошо, но есть один минус
Когда зажгли камин, весь дом был в дыму, пришлось открывать окна.

Владимир
25 июня 2021 в 15:52

Чудовий готель. Є смачна кухня. Для дітей є ігровий майданчик, так само є басейн. Дуже сподобалось.

Саша
19 июня 2021 в 16:40

Приємний персонал, дуже гарне подвір'я, номер чистий з усіма умовами. Є кухня та їдальня, можна самим готувати, але й можна замовляти ціни прийнятні. На території є баня, басейн та дитяча площадка.

Мария
19 июня 2021 в 9:56

Сказати, що ми в цьому комплексі відпочили, це нічого не сказати. Дійсно вся територія (з альтанками, дитячим і спортивним майданчиком, басейном, сауною) занурює в атмосферу відпочинку. Все так продумано, що з іншими відпочиваючими можеш і не зустрітись, окремі входи, свої альтанки біля будинку, вихід на річку з садиби. Для сімейного відпочинку з дітьми - це супер місце.
Їжа смачна і недорога. Десь 100-130 грн повноцінний обід/ вечеря.

Щодо номерів. До чистоти, рушників, меблів претензій немає. Але подушки на пір'ї і дуже важкі ковдри (мабуть ватні) варто замінити на сучасні з синтетичним наповненням. Хотілось би приїхати наступний раз, а там нові сучасні подушки/ ковдри.
Дякую за все! Хороших відпочиваючих вам!)

Надія
11 июня 2021 в 18:50

Дуже гарно, чисто, акуратно. Територія шикарна, видно що власники вкладають душу. Привітна господиня. І смачна кухня.
Ми віддихали з маленькою дитиною (2роки). В номері тепло і чистенько, є холодильник, чайник та прибори, хороший сигнал wi-fi.
Рекомендую!

Роксолана
05 июня 2021 в 0:29

Дуже задоволені. Чисто, затишно, тепло. Привітний персонал. Велика територія. Близько до автовокзалу.

Саша
03 июня 2021 в 15:41

Отличный отель. Брали коттедж 3. Понравилась территория отеля, уютно как дома. Домики теплые, с камином. Были в средине мая. Вкусная и недорогая еда, всегда брали на завтрак. Из небольших минусов - было плохое освещение в домике.

Добавить отзыв