UAOTZYV.COM

У Туза отзывы

Адрес Ворохта, вулиця Тараса Шевченка, 3
Телефон +380 (67) 476-80-70
Сайт www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/vorokhta/houses/u.tuza
Рубрики Отель
Оценка 5 10 отзывов
Ближайшие филиалы компании
садиба Зупинись... — Ворохта, вулиця Михайла Грушевського
Карпатський краєвид — Ворохта, 78595
Усадьба Хатки На Пеньках — Ворохта, Ворохтянська середня школа, Hrushevs'koho str, 5
Похожие компании в категории
Готель Оберіг — Ворохта, Bogdana Khmelnickogo, 37a
ВОРОХТА, ГОТЕЛЬНО-ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, Danyla Halyts'koho str, 155
Скита — Ворохта, Zavodska, 16 street
КЕРМАНИЧ, ТУРИСТИЧНИЙ КОМПЛЕКС — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 188

Отель У Туза отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
03 октября 2021 в 23:19

Гарне місце для відпочинку з друзями та родиною. Приємні господарі. Хороші номери для проживання, є все необхідне.

Сергей
17 июня 2021 в 10:33

Чудове місце, в яке хочеться повертатися! Знаходиться в самому центрі Ворохти (5 хв пішки від вокзалу). Власники садиби дуже приємні люди і гарні господарі, бо скрізь чистота і порядок. Дуже зручно що кухня окремо від кімнат, якщо на кухні відпочиває компанія, то це не заважає іншим відпочивати. На території є мангал і класний кіт Мурчик). Зручно, що господарі можуть організувати трансфер до Буковелю, є бус на 8 місць. Дуже рекомендую це місце для спокійного відпочинку.

Vadym
05 июня 2021 в 11:07

Зупинялись минулого року на Великдень. Затишне місце, гостинна хазяйка, чисті кімнати, є гаряча вода, за необхідності можна скористатись кухнею.
Дуже рекомендую.

користувач
02 июня 2021 в 21:13

Садиба знаходиться в самому центрі Ворохти. Дуже зручно добиратись в Буковель, а також в Яремче. Комфорті номери і спокій. Дуже сподобалося ставлення господарів садиби до нас. Завжди привітні і готові допомогти. Класно що зробили кухню окремо від самих номерів. Якщо ви прийшли втомлені, то не будете чути, як хтось готує на кухні чи сидить з компанією за столом. Також на території є можливість влаштувати пікнік, є мангал та альтанка
Обов’язково будемо рекомендувати вас знайомим. Ну і звісно кіт Мурчик це ще один плюс до загальної атмосфери ️

Оксана
31 мая 2021 в 21:28

Чудове розташування: прямісінько в центрі, але через річку, тому далеко від дороги. З вікна чути, як шумить ріка, а не машини. Власний балкон зі столом у 2-місному номері з окремими ліжками. Зручні ліжка. Туалет і душ в будинку окремі, але спільні на 3 номера (коли ми мешкали, то крім нас там більше нікого не було, тому було ок. Але умивальник є як в душі, так і в туалеті). Кухня розташована окремо, поруч з будинком. В самому будинку є новий холодильник. Кімнати чисті, підлога вкрита ковроліном, тому в холодну пору буде тепло. Загалом сподобалось.

Юля
10 декабря 2018 в 21:43

Все очень красиво, есть все, что требуется, деревянный домик, доброжелательные хозяева, шикарное расположение

Женя
22 ноября 2018 в 9:32

Неймовірне місце! Затишно, всі зручності. Зручність розташування, центр Ворохти. Щирі, привітні, добрі господарі. Їхній позитив заряджає. Таких людей рідко можна зустріти. А як смачно готує господиня, ням-ням. Природа навкруги зачаровує. 20 років нам подобається тут відпочивати. Довкола є побудовані різні вишукані місця відпочинку зі спа, чавунами та басейнами, але це місце та атмосфера що панує у Туза не перевершить ніхто та ніщо.

Дмитрий
18 ноября 2018 в 10:50

Невеликий двоповерховий хостел з усіма зручностями (гаряча вода, душ, пральна машина, опалення, кухня) приємний інтер'єр і всі умови для доброго відпочинку в номерах, Wifi і телевізор.

Денис
03 ноября 2018 в 8:47

Приємні господарі, зручні ліжка, гарний вид з вікна, класне розташування. Єдине, що не зручно щось готувати собі, бо кухня спільна з господарями і знаходиться в іншій будівлі. Як альтернатива, їсти в кафе - досить смачно, але ціни не всім підійдуть.

Антонина
17 октября 2018 в 7:56

Везде чисто, все аккуратно и хорошо сделано. Есть комната с огромнейшим балконом, откуда открывается отличный вид на Прут и горы. Есть общий чайник и холодильник на этаж (три номера). Душ и туалет тоже общие, так что если все комнаты заселены, могут быть пробки. Кровати и тумбы в номерах круто сделаны из массивного дерева, все стены и потолок тоже обшиты деревом. Матрасы хорошие. Только одеяла старые и очень тяжелые, подушки перьевые и тоже мегатяжелые, но спится хорошо. Хозяева приветливые, всегда готовы помочь, но часто лучше самим проверять информацию.

Добавить отзыв