UAOTZYV.COM

У кума отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Микуличин, вулиця Космонавтів
Телефон +380 (67) 763-16-97
Рубрики Полупансион
Оценка 4.9 29 отзывов
Похожие компании в категории
Садиба Янчар — Микуличин, вулиця Грушевського, 22 б
Котедж Божена — Микуличин, вул. 1 травня 23а
котедж АртГір.Карпати / villa ArtGir — Микуличин, Царина
Шале Центорія — Микуличин, вулиця Данила Галицького

Полупансион У кума отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Oleh
20 января 2024 в 22:08

Ми три дні проживали у садибі. Доволі комфортні умови. Усюди чисто. У сусідньому будинку у нашому розпорядженні була кухня з усім необхідним приладдям. Гарна територія.

Козьма
31 августа 2023 в 16:44

Дуже гарне місце. Був з сім'єю. 2 дорослих + 2 дітей. Всім було зручно. Велика кухня, є всі приладдя в ній. Поряд гірська річка. Всі розваги поряд. Мальовнича природа. Дядя Микола приходив по першому дзвінку. Приїду сюди ще 100%. Рекомендую однозначно.

Pavlo
24 августа 2023 в 7:33

Від проживання в цьому чудовому готельчику залишилися лише приємні враження) Гостинність, мальовничі краєвиди, свіже повітря, відсутність шумового забруднення, можливість споглядати світанок прямо з балкону або віранди, охайні номери, не висока вартість проживання. Через дорогу вихід до гірської річки. Є бажання повертатися сюди знову і знову.
P. S. Дякую Богу за цечудове місце і звісно ж господарям садиби "У кума")

Олександр
23 августа 2023 в 7:52

Готель "У кума" дуже гарне місце з неймовірними краєвидами, куди не кинь оком - гори, зелень, ліси і не подалік є невеличка річка. Номери в готелі чистенькі і зроблені зі смаком, дуже гарний і привітливий персонал. Є комфортні приміщення для загальних зборів, якщо ви приїхали на відпочинок не одні, а декілька сімей і більше, є комфортна кухня де можна готувати. Не мало важливим є і те, що до готелю прокладена асфальтована дорога. Відпочинок дуже сподобався. При нагоді обов'язково повернемося на відпочинок тільки до готелю "У кума". Господарю готелювелике дякуємо!

Ірина
22 августа 2023 в 18:59

Гарне місце для відпочинку! Номера просторі. Є приміщення де збиратись великою компанією і навколо гарна природа!)

Вячеслав
20 августа 2023 в 17:06

Дуже приємне місце для відпочинку, гарні краєвиди, через дорогу є спуск до води, відпочивали великою компанією - місця вистачило всім!

Ілона
20 августа 2023 в 12:03

Хороші номери для комфортного відпочинку. Мальовничі краєвиди і незабутні враження. Цього року тут проклали гарну асфальтну дорогу до самого дому. Через дорогу є річка, де можна купатися. Дуже демократична вартість, в порівнянні зі схожим житлом, і на свою ціну - все чудово!

Андрей
14 марта 2022 в 14:22

Класне месце!
Тільки позитивні вражння, приємні люди.
Гарний краєвид, в номерах тепло і затишно.
Є можливість звідси легко прогулятися до карпатської гойдалки.
Приємно провели час. Дякуєм.

Oleg0205
11 марта 2022 в 10:52

Приємний, ввічливий господар і персонал, в номерах гарно, чисто і затишно, смачна кухня (деруни, шкварки, бануш, грибна юшка - 5 балів) Зимовий краєвид - неначе казка, а яка тиша вночі. Відпочивали великою компанією, 27 персон, частина розмістилася у сусіда, теж приємні люди, у них є сауна+пухнастий сніг) Щиро дякуємо за відпочинок! Все very well and very cool)

Анна
16 января 2022 в 9:17

Садиба "У кума" - це саме те, що нам необхідно місцянам, щоб залишитись на одинці з природою. Мальовничий куточок. Тихо, затишно з чарівним краєвидом. Відпочивали 2-й рік поспіль, і дуже задоволені. У цьому році, навіть, сніг на замовлення

Женя
30 октября 2021 в 19:57

Дуже круто погуляли: номера в готелі дуже затишні і чисті, також просто нереально круті краєвиди, власник приємний, завжди на зв'язку

Іван
21 октября 2021 в 2:32

Гарний готель, великі номера з двох спальним ліжком та диваном та окремим с/в. В наше користування власники надали великий зал (кафе) з кухнею, де було все необхідне для готування їжі, а також на території є дві альтанки з мангалами.
Приємні ціни.

Alic
12 октября 2021 в 4:40

Прекрасне місце для відпочинку. Рекомендую! До Буковелю як рукою подати. Поряд є чиста гірська річка. В номерах затишно, тепло, прибрано. У кожному корпусі є окрема кухня з посудою. Поряд є магазин. Також є велика бенкетна зала з каміном, по необхідності можна замовити харчування. Вайфай на всій території садиби. Власник дуже приємний, домовився нам за поїздку на джипах по горах. Також може запропонувати вам взимку чани. На території є батут та качеля для дітей та мангали і альтанки для дорослих.

Olexandr
03 октября 2021 в 13:10

Був приємно вражений від першого відвідування, приємлима ціна, хороший сервіс, чистота і порядок в номері. Відпочивав з дівчиною та друзями, всі в захваті, обов’язково повернемося️

Владислав
24 сентября 2021 в 18:07

Очень классное место и удобное. В номерах как за 150грн/ночь достаточно всего (постель, телевизор и вид на горы). Холодильника, плиты нет. Комплексный обед/ужин можно заказать 100грн (первое, второе и кампот). Завтрак 70грн омлет. В городе можно дешевле и лучше по кушать. И изначально говорят цену 200грн за комплексный обед/ужин. Торгуйтесь. В городе можно комплексом тоже за 70-100грн по кушать Но будет порции крупнее и Карпатская настоящая кухня, а не гречка или пюре. Но если идти/ехать лень, то здесь по месту тоже вкусно.

Женя
12 сентября 2021 в 0:05

Дуже цікаве та затишне місце для відпочинку.
Неймовірно котеджі а також прекрасна їжа, біля чарівних горів!
Дуже задоволена ️️️️️️

Женя
14 августа 2021 в 11:20

Супер пупер классное место для отдыха! Отдыхали недавно у вас, но никак не могла написать отзыв, но тепер руки дошли. Хозяин очень приятный и милый, отвечал на все просьбы и помогал, вид у вас очень крутой! Номера чистые, красивые убраные и комфортные. Атмосфера там ещё круче. Отдыхали на полном кайфе. Обязательно ещё к вам приедем с семьёй. Садыбу рекомендую всем всем!

Butterfly
14 августа 2021 в 4:15

Давали задаток 10000, должны были проводить лагерь, хозяин не обсуждал с нами дату. Когда встал вопрос о проведении лагеря, сказал, что ждал нас в другое время. Дату с нами никто не обсуждал, общались через соседку. Но деньги попросил скинуть за 3 месяца. В итоге, лагерь мы проводим в другом месте, деньги нам не вернули. Будьте осторожны с предоплатой.

користувач
13 августа 2021 в 13:20

Гарне місце з гарними краєвидами. Недалеко ліс (можуть проводити екскурсії якщо бажаєте) чисті номера, приємний власник. Якщо виникали якісь питання завжди був на зв’язку і старався максимально оперативно вирішити любе питання або нюанси! У всіх лишились тіки приємні враження від поїздки!

Андрій
28 июня 2021 в 23:43

Відпочивали компанією 3 дні. Тихо затишно, є 2 мангали, великий банкетний зал із кухнею, затишні та зручні номери, в сусідів лазня. Приємний керуючий будинком. На кожному дереві відеокамери

Добавить отзыв