UAOTZYV.COM

Турагенство Карпати Travel, Яремче

Адрес Яремче, вулиця Свободи, 301
Телефон +380 (50) 712-38-66
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-18:00
воскресенье08:00-18:00
Сайт karpatytravel.net
Рубрики Площадка для стоянки и отдыха, Экскурсионное агентство
Оценка 3.5 22 отзыва
Похожие компании в категории
Respect / Респект — Яремче
Альтанка на Моковицю — Яремче, Гуцульське СПА (м, вулиця Олекси Довбуша, 80
Садиба Фенікс -відпочинок в Карпатах, Яремче — Яремче, вулиця Свободи, 152, а

Турагенство Карпати Travel, Яремче отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Инна
30 ноября 2023 в 4:57

Вже вдруге обираємо Карпати Тревел. Завжди цікаво та весело. Дякуємо адміністраторці Ірині, і гідам Андрію, Юлі, Валентину та Вані-волонтеру

Ирина
09 октября 2023 в 1:32

Сьогодні їздили на екскурсію на водоспади Гук і Нарінецький та відвідали полонину Залім. Наш екскурсовод Василь розповідав настільки цікаво, що 5-ти годинна екскурсія промайнула непомітно, здається від побаченої краси та жартів ми навіть не втомились.
Дуже дякуємо за вашу роботу!

Алевтина
02 октября 2023 в 12:45

Доброго дня! Прошу звернути увагу на гіда Володимира. Вчора ходили з ним у похід Шпиці+Несамовите. Я їхала заради цього походу, це була моя мрія. Всі умови склалися ідеально, погода чудова. Але, на жаль, всі враження від краєвидів зруйновано. На початку від гіда ми не отримали жодного інструктажу. Запитали за палиці. Відповідь: "Мене то не стосується, йдіть у сусідній бус може там вам вистачить". На початку він взяв темп із 20-річною молоддю і після того ми його вкрай рідко бачили. Комунікації не було. На зауваження, що решта групи відрізана - не реагував. Тому шли практично самі. Потім ще додались образливі коментарі та жарти у нашу сторону, стосовно наших можливостей. Та досить вульгарні коментарі.
Я розумію, що є таймінг, але я хотіла побачити красу гір, а не бігти марафон не маючи часу ні на фото, ні на відпочинок. Якщо виникали якісь питання, в усьому були винні ми. Адже ми, "бабусі" зі слів групи. У двох жінок, яких чомусь записали у бабусі, вин коли погіршився стан. Їм було складно, але їх сприймали як якийсь баласт та шукали способу їх здихатися, а не допомогти.
Але чогось нещодавно ми піднялися на Говерлу і при цьому чудово себе відчували. Можливо тому, що з нами був чудовий гід.
Досить неприємний осад залишився від такого не професіоналізму та безвідповідальності. Добре, що не травмувалася. Але,  мабуть людина на відпочинку хоче отримати гарні емоції та спогади.
Звичайно вирішувати вам чи співпрацювати з такими людьми.
Комусь можливо подобається таке відношення. Але я сподіваюсь мій відгук допоможе комусь не спотворити свій відпочинок такими негативними емоціями.
Я б не хотіла, щоб у нашій країні було таке відношення до людей!

Лариса
26 августа 2023 в 22:38

Хороша фірма – цікаво розповідають, допомогли вибрати куди поїхати, попередили про квитки, гроші на обід та документи у прикордонній зоні. Рекомендую!

Полина
26 августа 2023 в 15:34

Їздили на Свидовецький масив (Драгобрат) - купа гарних вражень! Цілий день у горах і нічого не болить, багато гарних краєвидів, можна покупатися в озері, цікаво розповідав гід. Все вчасно, рекомедую.

Tetians
26 августа 2023 в 14:59

Розчаровані організацією подорожей цією компанією. Не рекомендуємо. Їздили з ними на дві екскурсії. Говерлу надали автобус-душегубку, який старий та обідраний. Про кондиціонер взагалі мовчу. Підйом почався в саму спеку об 11: 20. Невже не можна організувати його зранку щоб уникнути сонячних ударів в такі спекотні дні?
Ноги на другий і третій день через швидкий темп болять після сходження так, як не боліли ніколи в житті, не можу ступити кроку без болю хоча це не перший мій досвід в горах, була до цього і в комерційних походах і в інших одноденних. Не дивно що люди таких сходжень не витримують і помирають по дорозі.
Водій автобусу почав підбирати назад пасажирів щойно висадивши перших туристів. Туристичний автобус плавно перетворився на маршрутку.
А про те, що водоспад в екскурсії на Манявський скит оплачується додатково 250 грн з особи і обід 125 грн дізналися взагалі в автобусі. Добре що були з собою кошти.

Наступного разу ми пошукаємо інше турагенство але перед тим уточнивши деталі щоб не було так як з Карпати тревел. Хотілося б кращого сервісу та турботи про туристів а не лише забрати гроші і як-небудь на чому-небудь відвезти.

Bohdan
24 августа 2023 в 11:45

13.08.2023 в Яремче взяли тур-екскурсію «Вихід на гору Говерлу». Нас було майже 50 чоловік, команда «Едельвейс». Приїхав величезний автобус, який ледь не розвалився, поки дотряс нас до бази «Заросляк». Екскурсовод дорогою розповідав історії, жартував. Дорога до бази тривала довше, ніж зазвичай, так як по дорозі підбирають людей (не без скандалів і довгих очікувань, але це стосується, мабуть, усіх екскурсійних турів).

Екскурсовод пояснив базові правила, техніку безпеки і ми почали підйом.

Але найцікавіше почалося, коли ми спустилися з Говерли. Емоції від підкорення найвищої точки України затьмарила поломка нашого транспорту. Діставшись точки збору в призначений час ми помітили, що наш автобус зламаний, а водій та кілька чоловік активно ремонтують щось біля заднього лівого колеса.

Підійшов наш екскурсовод (який, до слова, сам спізнився на 15-20 хвилин) і теж долучився до ремонту. Ні слова про те, коли ми поїдемо або що сталося.

10,20,30 хвилин. Люди починають нервувати, мерзнути, задавати питання, які лишаються без відповіді.

Година, дві. Деякі компанії туристів самоорганізувалися і поїхали на таксі за космічні гроші. Ті, хто лишився починають дзвонити в компанію і менеджерам, що займалися організацією, але відповіді стандратні: «форс-мажор», «знижка на наступний тур» і т. Д. А нам лише потрібно було, щоб нас довезли додому.

Близько 20 години нам стало відомо, що за нами виїхав автобус, але помістяться НЕ ВСІ. Враховуючи складну дорогу до бази і (увага!), бо «ВОДІЮ ТРЕБА встигнути до комендантської години» нам сказали йти пішки до якихось там мостиків, на яких водій зможе розвернутися і нас забрати. Вже було темно, нас лишилося близько 30 туристів і ми почали з ліхтариками спуск дорогою. Пройшли приблизно 1,5-2 км. По дорозі екскурсовод пірнув кудись з дороги у темні кущі зі словами «тут коротка дорога, можна зрізати 100 метрів». Проте бажання йти крізь темні хащі не було ні в кого.

Нарешті ліс освітився сяйвом фар автобуса, який приїхав за нами. Слава Богу, сіли всі. Враховуючи пізній час, дорога вже була пуста і водій давив на газ. Оскільки дорога, хоч і рівна, але дуже крута, деяких дітей почало добряче вкачувати.

В Яремче ми були о 23-ій, хоча мали прибути близько 19-ї.

Ніяких вибачень від компанії ми не отримали. Ніхто не передзвонив не запитав нічого. Екскурсовод лише розводив руками «не моя відповідальність». Але як збирати гроші чи підганяти на гору, то тут вони раді старатися.

Я рідко пишу негативні відгуки, проте тут було прям дуже неприємно. Так, це форс-мажор. Але так не можна з людьми, які купують у вас тур. Ганьба.

І непогано було б безпосередньо при покупці туру повідомляти про усілякі додаткові рекреаційні збори, про які ми дізнаємося вже в автобусі, коли екскурсоводи починають збирати гроші готівкою. Це стосується не лише екскурсійного туру на Говерлу.

Наталья
13 августа 2023 в 21:58

Дякую, що все ж таки наша екскурсія відбулась не дивлячись на очікування автобусу 3 (три)! Години.
Дякую, що були на зв'язку та відповідали на дзвінки, бо настрою вже не було ніякого і терпіння також.

Юлия
26 июля 2023 в 10:56

Організація жахлива!
Ходили 28 липня в похід на Говерлу з даною фірмою. Спочатку доволі довго чекали на другий автобус. Потім виявилося, що один гід відповідає за 56 людей (!). Інший гід пішов з іншими 30 людьми (в сумі було 86 людей). Звісно, гід був не в стані рахувати людей та слідкували за усіма під час підйому, тому він тільки сказав, що о 5 автобуси від'їдуть, а чекати нікого не будуть. Коли всі спустилися с гори, виявилось, що 2 дівчат не вистачає. Гід сказав чекати їх, а сам сів у інший автобус і поїхав додому. В підсумку, прочекали ще півтори години, і не дочекавшись дівчат, поїхали.

Ірина
13 июля 2023 в 15:37

Їздила на екскурсію «Полонина Залім»
Захоплюючі краєвиди та дуже цікавий супровід екскурсовода
Дякую!

Екатерина
04 октября 2021 в 11:01

Замовили тур на Говерлу. Автобус прибув у назначений час, довіз до бази "Заросляк", з якої починався підйом на гору. Велика заслуга найвищої оцінки - це гід Сергій. Поки їхали до бази розповідав цікаві історії про Карпати, про звичаї місцевих. Всю розповідь супроводжував жартами, цікавими байками та історіями. На базі дав чіткі інструкції щодо підняття та спуску з гори, вказав часові інтервали, в які ми повинні вкластися (розраховані на середній темп підняття та спуску). На вершині розповідав де яка гора знаходиться, де які кордони. Гід відповідав на всі запитання туристів та постійно шуткував. Всі туристи прийшли вчасно і нас повезли назад. Дуже задоволені туром! Говерла підкорена!)

Саша
29 сентября 2021 в 3:32

Дуже задоволені екскурсією на Джуринський водоспад та Кришталеві печери, дякуємо екскурсоводу за цікаву інформацію та позитивні емоції

Саша
25 сентября 2021 в 4:09

Были на экскурсии гора Шпыцы через озеро Несамовите.
Впечатления супер! Все виды ещё лучше чем в рекламе экскурсии.
Гид Михаил просто отличный!
Все очень понравилось, масса впечатлений.
Даже ярче, чем покорение Говерлы.
Экскурсию рекомендую!

Женя
08 сентября 2021 в 2:04

Добрый день. Если это было в понедельник, 9го - я тоже был в этом автобусе. Путешествие в целом класное. Но - куча остановок обнюхать каждый кустик. Минут по 15. Зато погулять по Синевиру всего час. Фермы со зверюшками - это мило. Но это ведь всё за счет Синевира. И, согласен, ехать на автобусе чтобы потом пересесть на маршрутку и доехать до озера. Всё это скрытые затраты. Там 50 грн, там 30. В итоге выходит немаленькая сумма. Медведей смотреть уже не было ни желания, ни сил. И наградите водителя автобуса - он стойко ехал столько времени! За саму длительность экскурсии я расстроен. Приехали сонные, легли спать в гостинице без задних ног, пропустили завтрак. Надо что-то обрезать, потому что удовольствие от поездки в конце превращается в долгий утомляющий путь домой. Что я запомнил - Синевир, ферму оленей и Волчью долину. Всё остальное - мимо. Прошло 3 дня и из памяти уже стирается

Анна
03 сентября 2021 в 20:46

Увидеть Синевир и. Умереть. Да да, именно так!
В Карпатах мы с мужем 7 раз и всегда пользуемся услугами этого агентства, все всегда было хорошо, за исключением этого раза.
Мы уже были на Синевире два года назад, поэтому есть с чем сравнить.
Кто не знает, это самая долгая экскурсия, выезд в 7 утра, возвращение к 21.00.
Мы получили следущее-выезд в 7 утра, а вернулись в пол второго ночи!

Из того, что не понравилось:
1. Куча людей, 26 человек в автобусе, автобус большой, едет медленно.
2. Много локаций. С одной стороны интересно, а с другой это время.
В экскурсию входило: Рахов-Деловое, Иза, Оленья ферма, Перевал, Синевир, зоопарк и центр реабилитации мишек.
Может стоит что-то убрать? Чтобы не ехать больше 5 часов назад.
3. Сейчас идет ремонт дорог. Это невыносимо. Считаю, что нужно предупреждать об этом. Что дорога будет не простая и пусть люди решают, нужно им это или нет.
4. За то что Вас довезут до самого Синевира, нужно доплатить! Не много, 50 грн, но все таки.
Обосновали тем, что наш автобус большой и не проедет к озеру, поэтому заплатите местным на маленьких машинах или идите пешком.
(экскурсия стоит 800грн с человека)
Спрашивается, нахрена грузить 26 человек в большой автобус и волочиться туда без малого сутки!
Про карантинные меры вообще молчу, никаких масок никто нигде не требует. Мы из Одессы, у нас даже хлеб без маски не купить.
5. Экскурсовод Яна, так себе, совсем не "зацепила" ведением экскурсии. Часто хотелось тишины.
6. Остановки по 15 минут! 26 человек хочет в туалет, а он один. Также ранним утром хочется выпить кофе и чуть походить. 15 минут это очень мало, 20-25 минут в самый раз.
Из положительного:
В целом интересно, очень красивые места, увидеть стоит, но это очень тяжелая экскурсия.

Александра
16 августа 2021 в 20:34

Ездили сегодня на экскурсию в Буковель с гидом Тарасом. Организовано все очень хорошо, автобус комфортный, все остановки продуманы, Тарас рассказывал много всего интересного.
Единственное что не очень понравилось- колыба, куда нас привезли обедать - еда была пересоленная и холодная (да и прайс на еду малость завышен.
Но в остальном всё супер! Спасибо

Мар'яна
15 августа 2021 в 14:07

Поїздка до Львова була чудовою! Щиро вдячна за море позитивних емоцій! Бажаю вам побільше задоволених клієнтів!

Саша
11 августа 2021 в 20:10

Категорически не советую пользоваться услугами данной компании. Цены абсолютно не соответствуют качеству представленных услуг.
Автобус опоздал почти на час. О заявленных мероприятиях по факту мы не получили нечего кроме трансфера (точка А, точка Б). При соотношении того что такая поездка на такси будет стоить на треть дешевле. Гид Сергей который позже представился собственником туров, абсолютно не реагировал на обращения к нему и замечания. И считая то что мы посмотрев концерт (фестиваля за который было заплачено отдельно), их заслуга. Или то что
"Ну дождя же не было. " Зависило тоже не от их репутации.

користувач
09 августа 2021 в 10:04

Это была самая отвратительная поездка на Ивана Купала! Цена не соответствует качеству, автобус опоздал на час, как таковой экскурсии не было. Рассказ гида про праздники в декабре и январе и все! Не советую ехать с ними вообще!

Мирослав
23 июля 2021 в 16:50

Дуже професійна агенція. Організація, транспорт, екскурсоводи -все чудово. А дівчата менеджери, Тетяна та Надія дуже дбайливі та уважні. Рекомендую

Добавить отзыв