UAOTZYV.COM

Тропікана отзывы

Адрес Коломия, а, вулиця Олекси Довбуша, 117
Телефон +380 (95) 699-16-91
Сайт instagram.com/sauna.tropikana
Рубрики Отель длительного пребывания, Отель, Небольшая гостиница, Сауна
Оценка 3.8 8 отзывов
Похожие компании в категории
История — Поляниця, 62
Котеджний Комплекс Моя Оселя — Микуличин, вулиця Грушевського, 200
Villa Milena — Поляниця, буковел, вулиця Карпатська, 73в

Отель Тропікана отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
віта
13 марта 2022 в 18:42

Коли ми з дітьми заходили у сауну нам сказали за доплату за дітей. Про що ми знали. Басейн був холодний. Коли прийшлось до оплати, то дітей порахували по ціні дорослого. Але наголошували про доплату, а не повну оплату як за дорослого. Нас було 8 дорослих і 2 дітей, яких порахували по повній ціні та ще й здерли за дітей. Нікому не рекомендую! У Коломиї є багато закладів з ліпшим сервісом та з поряднішими працівниками! Я наголошую що вода була холодною для всіх 10 осіб, які були у сауні і ніяких 25 чи 27 градусів. Так, Ви праві ціни зростають, але ніде у нашому місті такого немає щоб діти ішли в одну ціну з дорослими! І Ви про це по телефону не попередили. Змінюйте своє відношення до клієнтів, адже конкуренція щораз зростає і якщо так продовжувати митиме, то люди люди більше не повертатимуться! Ну ми так точно.

Алла
12 марта 2022 в 17:34

Ми з чоловіком відпочивали в цьому комплексі і нам сподобалося ВСЕ!
Рекомендую для відпочинку парами або з друзями.
Привітні господарі та персонал, який відповідально відноситься до роботи.
Також сподобався дизайн. В комплексі чисто та охайно, басейн порадував теплою водою, чистотою і різною глибиною, це однозначно +

Оксана
24 февраля 2022 в 13:27

Не сподобалось.
Басеїн холодний. Коли будете йти то врахуйте що за дітец будь якого віку оплата в повному розмірі, про що на перед не повідомляють. Не рекомендую, в Коломиї є багато інших гарних місць для відпочинку.

Янка
22 февраля 2022 в 13:39

Вчора відпочивали з друзями.
Всі дуже задоволені.
Сауна 90-100. Басейн - теплесенький.
Чисто. Рекомендую.

Євгенія
07 февраля 2022 в 11:41

Чудові незабутні враження, як для дорослих так і для дітей, комфортно, чисто, чуйні та ввічливі до прохань️️️️️️️️

Nelli
14 февраля 2021 в 4:05

Начну с того что при заказе по телефону мне сообщили только то что один час 500 гр. Заказали на два часа, оплатили залог на карточку 500 гр. После того как приехали нам с порога начали считать всех и детей 2 х и 4х лет тоже посчитали. Оказывается до пяти человек 500 гр все остальные по 100 гр за час (даже дети). Сауна не была прогрета! 60 градусов мы даже не вспотели там. За то что дети прыгали в бассейн нам отключили свет! И сауну тоже отключили. Сказать что мы были в шоке ничего не сказать. Настроение было испорчено. Куча негатива. Это ужас никому не посоветую и сама больше не буду там отдыхать. Дорого! У нас в Коломые есть куча мест где можно отдохнуть попариться и получить удовольствие от отдыха.

Ната
09 ноября 2019 в 18:37

Заходячи до закладу нас привітно зустріла панянка, яка розказала все від а до я, сауна дуже класна, басейн також крутий, і ціни приємні! Окремі кімнати, кімната для масажу, кімната для проведення за столом із великою компанією, дуже кльово!

Наталія
03 апреля 2019 в 7:39

Чисто, затишно, приємна атмосфера. Тут є невелика сауна теплий басейн в якому можна поплавати і включити гідромасаж. Також тут є кімната з столом, кріслами, барною стойкою і посудом. Можна відсвядкувати щось з невеликою компанією. Є телевізор і музичний центр. Також є окрема кімната з двохспальним ліжком і масажний кабінет.

Добавить отзыв