UAOTZYV.COM

ТК-Лазер Ивано-Франковск / Лазерна епіляція Івано-Франківськ TK Laser

Адрес Івано-Франківськ, вулиця В'ячеслава Чорновола, 33
Телефон +380 (67) 572-18-45
Часы работы 08:00-20:30
Сайт tk-laser.com.ua/ua/ivano-frankovsk/lazernaya-epilyatsiya
Рубрики Лазерная эпиляция
Оценка 4.8 17 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
Лазерхауз - Центр лазерной косметологии и эпиляции — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Мулика, 27
МедАрт — Івано-Франківськ, вулиця Вагилевича, 3
Косметологічна клініка Fine Line — Івано-Франківськ, Біля ресторану Fabbrica, вулиця Страчених українських націоналістів, 7а

ТК-Лазер Ивано-Франковск / Лазерна епіляція Івано-Франківськ TK Laser отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Денира
30 октября 2023 в 4:59

Я надзвичайно задоволена! Професійний спеціаліст, всі дуже приємні) Все якісно, чудове відношення до мене, як до клієнта Я дуже задоволена Велике дякую TK Laser!

Вікторія
26 сентября 2023 в 7:13

Чудовий привітний персонал, як рецепція, так і майстер. Дякую Людмилі за професіоналізм і любов до роботи) Відвідую цей салон не вперше і міняти не збирась - результативно, комфотрно, душевно.

Irina
09 августа 2023 в 9:28

Доброго дня, я була записана на Чорновола 33 Івано-Франківськ хотіла попасти до Тетяни через це змінила всі свої плани і чекала тиждень, щоб попасти іменно до Тетяни, прийшла мене прийняла зовсім інший майстер, яка відмовила мене робити литки і під пахвами, хоча по закінченню ціна вийшла дешевше тільки на 150 грн не розумію чому я не зробила повністю все. Під кінець процедури лазер постійно виключався, в результаті не бачу ніякого ефекту від процедури Дякую більше не прийду

Светлана
31 июля 2023 в 6:12

Обслуговування і персонал ва вищому рівні! Все сподобалось! Персонал дуже ввічливий та привітний! Рекомендую! Є результати після процедур!

Vita
18 июля 2023 в 7:20

Привітний персонал, що має високу кваліфікацію. Адміністратори і нагадають про процедуру і при потребі перенесуть на зручний час. Листівка після кожної процедури - стильна закладка. Результат помітний кожного разу.

Надія
28 июня 2023 в 18:26

Дуже задоволена. Помітний результат був уже після першої процедури. Привітний кваліфікований персонал.

Мар'яна
04 апреля 2022 в 9:34

Задоволена процедурою, все пройшло чудово, майстер Анна-Марія, не тільки професіонал своєї справи, ще й класний співрозмовник

Александра
29 марта 2022 в 8:36

Чудовий салон) Всі майстрині, до яких я ходила, були дуже ввічливі та обережні. В мене зараз середина курсу, і результат просто супер!

Ірина
26 марта 2022 в 11:52

Доброго дня! Хочу подякувати Вашому центру за професіоналізм і людяність? Дуже задоволена і сервісом і результатом процедур? Бездоганне привітне ставлення до клієнтів і височезний професіоналізм спеціалістів.  ? Результатом дуже задоволена. Рекомендую!

користувач
20 марта 2022 в 7:24

Доброго дня. Поставила спочатку просто 5 зірочок, але почитала інші відгуки і вирішила також написати. Я дуже довго вивчала питання лазерної епіляції і коли нарешті наважилась дуже рада, що обрала саме TK Laser (підкупила спочатку ціна). Я собі напланувала десь 10-12 процедур на всі необхідні зони, але дотримуючись рекомендацій працівниць, отримала очікуваний результат за 7 сеансів (роблячи деякі зони через раз). Дівчата всі дуже привітні та уважні (крім минулого разу, дівчинка Оксана не була налаштована на роботу, її більше цікавив її телефон). Сьогодні мені пощастило і Наталя приділила мені максимальну увагу, за що я їй дуже вдячна. Жалкую, що не записувала усі імена, щоб кожній особисто подякувати. Тепер про саму процедуру. У мене високий поріг чутливості, тому процедури були безболісні, інколи легке поколювання, але в цей момент головне абстрагуватися, думати про приємні речі, як ти гладесенька ходиш по пляжі, можна навіть заснути). У кого низький поріг - може додатково замовити знеболюючий крем. Працівниці дуже професійно консультують, чи потрібно проходити ті чи інші зони, і коли це робити, як доглядати потім за шкірою. Сервіс дуже хороший: пригощають кавою, цукерками, дуже чисто і тепло. У мене висновок такий - я отримала більше, ніж очікувала, за коротший період і за менші гроші. Дуже дякую вам дівчатка

Маряна
02 марта 2022 в 6:30

Всім раджу ТК лазер на Чорновола, дівчатка всі супер ️почуваєш себе як дома, апарати супер за 9 процедур, чудовий результат.

Саша
26 января 2022 в 18:37

Процедуру проведено швидко і майже безболісно. Була на іншому лазері - боліло набагато більше.
Які будуть ефекти, поки що важко сказати. Потрібно більше процедур.

Анастасия
31 июля 2020 в 23:23

Зважилася все таки прийти до вас на процедуру лазерної епіляції, завжди боялася, що це боляче, але насправді я взагалі болю не відчула, трошки поколювання лише. Майстри молодці, завжди розмовляли і відповідали на питання в ході процедури, загалом все супер. Дякую!

Наталья
31 июля 2020 в 9:35

Настало літо і я вже у вас зробила п'яту процедуру, результат видно відразу. Спасибі вам за професіоналізм і добре ставлення до своїх клієнтів. Можу сказати всім хто боїться робити лазерну депіляцію, дівчатка, це не боляче.

Ольга
07 июля 2020 в 7:20

Скільки я всякого чула про ускладнення після лазерної депіляції, ще довго вагалася, перш ніж записатися. Але знайома так нахвалювала майстрів цього салону, що я таки пройшла першу процедуру епіляції ніг. Навіть зараз бачу, що варто пройти всі процедури, процедура не була неприємною і майстер мені сподобалася. Дівчата, які тут працюють, справдідуже круті і коштує це не так і багато

Ирина
24 июня 2020 в 4:02

Довго наважувалася на процедуру лазерної епіляції і не пошкодувала жодного разу, що прийшла саме в ваш салон. Відразу видно уважне ставлення до клієнтів: все пояснили, дали рекомендації. Процедура мені була трохи болюча, але результат не змусив себе довго чекати. Сподіваюся, скоро від ненависних волосків не залишиться й натяку.

Оксана
17 сентября 2019 в 5:09

Дуже хороша атмосфера. Привітний персонал. Висококваліфіковані майстри. Лазер зовсім безболісний. Дуже стерильно. Я задоволена своїм вибором

Добавить отзыв