UAOTZYV.COM

The Hustle men’s zone

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, 38
Телефон +380 (99) 070-01-11
Часы работы 09:00-20:00
Сайт www.hustle.com.ua
Рубрики Мужская парикмахерская, Школа парикмахеров, Салон красоты, Магазин косметики и парфюмерии
Оценка 4.7 24 отзыва
Похожие компании в категории
Перукарня — Івано-Франківськ, вулиця Ґрюнвальдська, 17
САЛОН-СТУДІЯ ЛІДІЇ ЖУКОВСЬКОЇ, ПЕРУКАРНЯ — Івано-Франківськ, вулиця Євгена Коновальця, 103
Барбершоп Frisor IV — Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, 164

The Hustle men’s zone отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іван
27 мая 2024 в 5:27

Був неодноразово, завжди ходжу до Миколи і абсолютно задоволений його роботою, якщо заводиш розмову то він з задоволенням підтримає і виходить цікавий діалог, а якщо тихенько сидиш, то і він не буде "напрягати" своїми розмовами. Стрижка завжди топчик.
Пропонують каву та чай, завжди телефонують перед приходом. Задоволений на всі! Стрижусь від самого відкриття і тільки там.

Саша
12 мая 2024 в 9:38

Топовий барбер шоп, топові барбери, топовий підхід, тому це саме те місце, куди хочеться повертатись!

Іван
13 декабря 2023 в 11:53

Стригся в багатьох барбершопах Львова та Франківська, і з впевненістю можу сказати, що це найкращий барбершоп який я відвідував. За годину і стрижка, і борода, і укладка, і ще й каву вийдуть вип'ють з тобою) Рекомендую дане місце всім знайомим. Однозначно лайк

Даниил
10 сентября 2023 в 21:57

Найгірша стрижка за останній час. При тому що стрижусь тут вже не вперше, але такого сам не очікував. По-перше просту стрижку машинкою під 3мм робили майже 30 хвилин (зазвичай 15-20 уходило). По-друге не витримали довжину і по ітогу зробили майже нуль. По-третє навіть не збиралися мити голову, а на моє зауваження сказали - ну як треба, то можємо помити. Це просто капець. Ну й четверте - вартість в 450 грн взагалі в моєму випадку не відповідає рівню сервісу. Каву також запропоновано не було. Якось так.

Саша
30 августа 2023 в 4:01

Це найгірша моя стрижка за останні років 5. При цьому стриг топ барбер

Раджу обходити стороною. Хіба ви живете в цьому будинку і вам лінь пройти 300 метрів до іншого закладу

This is the worst haircut for the last 5 years

Kermit
27 августа 2023 в 8:40

Працюють справжні професіонали своєї справи! Окрема подяка Андрію Кашубі зробив все на найвищому рівні!
Однозначно рекомендую!

Роман
21 марта 2022 в 12:40

Дуже задоволений сервісом. Перед цим мені в бородатій хаті сильно зіпсували бороду (сильно змінили контур, забрали зайве.), а тут Остап мені виправив це, на скільки можливо (зараз майже не помітно, що раніше сильно зіпсували бороду), також зробив шикарну укладку волосся та підрівняв брови, крім того він досить приємний в розмові та дав декілька порад по догляду.
Однозначно рекомендую!

Саша
08 сентября 2021 в 6:57

Робив стрижку в The Hustle.
Мені дуже сподобалось!
Дуже приємні люди там працюють. Мені було абсолютно комфортно. Якість послуг на найвищому рівні. Рекомендую франківчанам та гостям міста!

користувач
31 августа 2021 в 16:47

Якщо шукаєте бомбезну стрижку, круту атмосферу і гарний настрій це тільки Hustle
Коля, як завжди стрижка топ!

Саша
26 августа 2021 в 6:12

Найкращий барбершоп, у якому я коли-небудь бував. Знайомство розпочалося з сайту, там все зрозуміло та інтуїтивно, ще сайт розважає інтерактивними відосіками з барберами. Про функціонал опишу просто- я зміг записатися на стрижку навіть сидячи в купе потяга. Про запис тобі нагадують за 2 години, точно не забудеш) По локалізації супер, легко знайти, вивіски видно здалеку. Зустрічають тебе з посмішкою, одразу пропонують якийсь напій) Інтер'єр радує око, лаконічно, нічого зайвого, але в оригінальному дизайні (краще раз побачити, ніж прочитати), який відрізняється від типового барбершопу, які тепер всі як під копірку зроблені. Видно, що ти в men's zone - стильно і по-чоловічому стримано. Окремий респект топ-барберу Колі Атаманюку, який єдиний за все моє життя зміг підібрати стрижку, яка мені сподобалася, хоча я взагалі не уявляв, чого хочу. Підкуповує те, що тут не конвеєр стрижок, а все підбирається під тебе.
Класне місце, стрижка чудова, а сервіс на вищому рівні. Однозначно повернуся сюди і не раз.

Давид
14 августа 2021 в 20:07

Дякую, The Hustle men’s zone, за хорошу стрижку, професіоналізм перукарів і ввічливий та приватний персонал. Все сподобалось

Саша
14 августа 2021 в 14:25

Перший раз побував у барбершопі Хастл, все дуже сподобалося, зразу запропонували каву, приємна атмосфера і звичайно ж крута стрижка. Точно скоро прийду ще

Женя
13 августа 2021 в 23:29

Чудово задоволений закладом, стригся на випускний, ціни дуже приємні, все сподобалось, пригощали безплатними напоями.
Сміло можу рекомендувати БАРБЕРА: Колю Атаманюка

Саша
13 августа 2021 в 13:29

Відвідали заклад вперше і залишилися дуже задоволеними! Майстер Назарій зробив "красивенну" стрижку, дякуємо! Син у захваті! Сказав, що до іншої перукарні уже не ходитиме - тільки до вас!

Володимир
04 августа 2021 в 4:41

Хороший приємний персонал, комфортна обстановка. Сама стрижка виконана акуратно, чисто й охайно. Спасибі The Hustle men’s zone і особисто майстру Остапу. Успіхів вам)

Саша
03 августа 2021 в 5:42

Однозначно рекомендую Hustle men's zone!
Тут працюють справжні професіонали своєї справи, які не тільки задовільняють усі побажання клієнта, але й допомагають з вибором стрижки яка найкраще підійде вам!
Хороша атмосфера, привітний та усміхнений адміністратор, чудова музика і смачна кава заряджають позитивом на увесь день! Приходьте і переконайтесь самі!
Барбер Козар Остап - професіонал своєї справи! Рекомендую!

Liv
02 августа 2021 в 0:39

Все круто і на вищому рівні відвідав заклад вперше і залишився задоволений. Дизайн-бомба, атмосфера драйвова, та й взагалі весь процес заряджає позитивом. Особливо вдячний топ-барберу Колі Атаманюк. Відчувається професіоналізм і досвід. А головне, що моєю стрижкою задоволена дружина
Думаю, у вас +1 постійний клієнт

Женя
31 июля 2021 в 16:35

Барбершоп The Hustle це ідеальне місце щоб привести себе в порядок. Барбери всі ТОП, про це говорять не тільки стрижки, але і досягнення хлопців в цій сфері. Всі з великим досвідом, тому довіряю тільки вам. У вас завжди дуже легка і дружня атмосфера, а за місце розташування і сучасний інтер'єр вам великий плюс. Все на рівні, я тепер у вас на постійній основі)

Владислав
24 июля 2021 в 20:02

Інтер’єр-
Обстановка- по кайфу
Топові барбери?
Приємна адміністрація
Єдиний мінус- це то що неможливо нормально сидіти в кріслі, постійно хитаєш головою під музику

Crazy
16 июля 2021 в 2:39

Однозначно хороше місце, приємні працівники, професійно займаються своїм ділом, гарний інтер'єр, смачна кава. Мені сподобалось, рекомендую це місце.

Добавить отзыв