UAOTZYV.COM

Terrazzo Restaurant отзывы

Адрес Горохолин Ліс, с, вулиця Чорновола, 687
Телефон +380 (96) 969-66-44
Рубрики Ресторан, Отель
Оценка 3.7 19 отзывов
Похожие компании в категории
Лейбова гора — Жураки, Гірська 1а м Івано-Франківськ
Два кума — Івано-Франківська обл., H09
Золота Гора — Старуня, Н09

Ресторан Terrazzo Restaurant отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катерина
09 октября 2023 в 23:27

Провели одну ніч в готелі. Дозволяється розміщення з тваринами за додаткову оплату, що є величезним плюсом. Обрали номер з іншої сторони від дороги і не прогадали - зустріли неймовірний схід сонця.
Номер чистий, охайний. Єдине чого не вистачало - це води та набору для чаю у номері, бо ресторан працює зранку з 11, а хочеться випили чаю зранку раніше.

Nataliia
03 сентября 2023 в 20:43

НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Обслуговування жахливе. Офіціанти взагалі не підходять. Хотіла замовити крем-суп із шпинатом та піцу. Сказали, що супу немає, а піцу довго чекати.
Вже замовила картоплю, бо швидше. Просидівши більше години, повідомили, що картопля згоріла. Поїхала з закладу голодна, настрій зіпсований! Подумайте добре, якщо захочете заїхати сюди!

Маргарита
13 августа 2023 в 13:54

Були ніч в готелі, а потім снідали в цьому ресторані. Сподобалось все: інтер'єр, швидкість обслуговування, смачно! Тераса з чудовим видом.
Порціїї великі, все приготовано дуже добре, хоча вирізку не запропонували ступінь просмаження і зробили вел дан, але все одно сподобалося.

Олег
28 июля 2023 в 0:00

Були у ресторані. Страви несли достатньо довго, замовляли шашлик та піцу. Піца на 3 з 5, а от шашлик взагалі не сподобався, таке враження що його смажили не на вулях, а на пательні

Namor
27 июля 2023 в 0:14

Відвідали з сімʼєю даний заклад. Обслуговуючий персонал некомпетентний, замовлення подають хаотично і непослідовно, за деякі замовлення взагалі забувають. Салат який замовили за півтора години так і неотриманих, але в рахунок він попав, гроші неповернених. Хоча на зауваження що може вже час подати замовлення але марно!

Анна
03 июля 2023 в 10:29

Дуже смачно, чисто та великі порції! Шашлик неймовірний! Жодної претензії до персоналу ресторану!

Andriy
28 февраля 2022 в 20:31

Жили у цьому готелі дві ночі із дружиною. Дуже акуратні і чисті номери із усім необхідним. Виконані у приємному стилі. Кухня і страви на дуже високому рівні. Усе ну дуже смачно. Кава смачна і шоколадний фондан. Персонал ввічливий і гарний сервіс. Адміністратор у всьому допомагав. Готель pet friendly І для нас це важливий фактор. Єдине варто зауважити що ресторан часто приймає корпоративи і вечірки і до 11 може буде гучно. Для нас то не було проблемою. Також ресторан відкривається із 12 години. Моя рекомендація це зробити можливість поснідати для тих хто проживає. Хочаб мінімальний сніданок бо пришлось їхати аж в Надвірну за кавою)

Оксана
23 января 2022 в 20:53

Ресторан є улюбленим закладом нашої родини. Обслуговування на високому рівні. Страви смачні, особливо піца і салати. Велика подяка шеф-кухарю за професіоналізм. Браво, «Terazzo”!

Оля
07 декабря 2021 в 13:37

Була 4 рази, завжди чисто, гарні зали багато місця, приємний персонал. Є барна стійка, гарний дизайн, є парковка, і неймовірний краєвид на гори з вікна. Ціни такі як для ресторану. Дуже раджу спробувати піцу "4 м'яса" і пасту Фетучіні з креветками.

Юля
27 ноября 2021 в 23:27

Хамство- візитівка ресторану. Ліниві і вже стомлені офіціанти о 12 дня. Накрити стіл на сніданок не можуть на терасі бо через 2 годині банкет. Добре, що поруч інші гостинні ресторани

Maryana
31 октября 2021 в 22:28

Були там тільки один раз. Замовлення принесли відносно швидко, порції не малі. Загалом ок. Як на мене, тераса трохи замала, там гарний вид. І варто подумати як утеплити терасу для зимового періоду.
Їли крем суп зі шпинатом і філе міньйон з морквяним пюре

Вова
09 сентября 2021 в 22:49

Смачно але подача страв була дивна.
Спочатку подали солодке.
Основні страви подавали не одночасно, щоб усі їли разом.
В ресторані чисто і приємно.

dane4
02 февраля 2020 в 20:01

Очень хорошее место. Очень вкусная еда, интересная подача. Дизайнеру респект, бар и само помещение оформлено красиво. Принесли стейк за 30 минут, вкусный и с 2 соусами. Персонал супер, та официантка, что нас обслуживала, очень позитивная и всегда поможет с выбором. Цены приемлемые, хотя для такого села это довольно странно)

Леся
19 января 2020 в 8:01

У Terrazzo надзвичайно тепла атмосфера. Приємний персонал та дуже смачні страви. А ще там готують надзвичайно смачну каву.

Маша
10 января 2020 в 2:20

Гарне затишне місце, рекомендую для спокійного обіду чи проведення сімейної вечері. Страви досить великі, ціни помірні, трохи довго чекали на замовлення (хоча в цілому обслуговування хороше), тому змушена поставити4 з 5.

Алекс
12 декабря 2019 в 10:43

Дуже красиве місце розташування. Привітний персонал. Смачна кухня. Сучасний інтер'єр. Ціна/якість 4з5.

Олег
09 ноября 2019 в 5:25

1. Обслуговування на 0, замовлення обіцяли принести за 40 хв, принесли за 1.5 год, і ще й не все бо офіціант забув. Офіціантка хам.
2. Ціна-якість. Вартість і цінова категорія страв висока, дорожче ніж у ресторанах у центрі Івано-Франківська, для прикладу, Поверх, і паралель проведена відносно салатів, пасти і десертів. Не може заклад у селі Горохолин ліс буде дорожчим ніж ресторани в центрі міст, це просто нонсенс).
3. Оформлення. Красиво, дизайн залу зроблений зі смаком, бар оформлений круто, респект тут дизайнеру.
Але на фоні двох найважливіших критеріїв, ціни та обслуговування, вся красота і стиль закладу втрачається.

Женя
01 октября 2019 в 6:39

Вино і лід несли 15 хв! Піцца була холодна! (Коржі на піццу напівфабрикат) хоч офіціантка і запевняла що піццу готували в печі! Адміністратор запропонував зробити другу! Це все на що він спромігся, незважаючи на зіпсований настрій і МІНУС 18 ГРАВНІВ НА РАХУНКУ! Задумайтесь перед тим як завітати сюди. Зірочка за музику!

ЗЕМЛЯНИН
01 сентября 2019 в 3:48

Супер смачно, супер красивий заклад, а краєвид взагалі без слів) Дякую за атмосферу та комфорт!

Добавить отзыв