UAOTZYV.COM

Територія Краси ІФ

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Лесі Українки 4, вулиця Незалежності, 18
Телефон +380 (50) 433-41-81
Часы работы 10:00-20:00
Сайт beauty-clinic.if.ua
Рубрики Косметологическая клиника, Косметолог, Салон красоты, Магазин косметики и парфюмерии, Дерматолог
Оценка 3.8 18 отзывов
Похожие компании в категории
LASERGOOD, центр лазерної косметології — Івано-Франківськ, вулиця Гетьмана Мазепи, 11б
Косметолог Івано Франківськ Студія краси B.V.B.Cosmetic — Івано-Франківськ, вулиця Бельведерська, 53

Територія Краси ІФ отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
28 мая 2024 в 21:45

Дуже гарна клініка робила ін'єкційі процедури, дуже задоволена рекомендую. Обучені професійні лікарі і чуйні керівництво правильний підхід до пацієнта щиро дякую вам за вашу успішність і професіонально.

пользователь
13 марта 2024 в 17:16

Побувала на комплексній спа процедурі. Дуже сподобалася увага і професійність спеціалістів. Розслабилася настільки, що навіть не хотіла йти додому) приємністю став презент після відвідування

Юля
04 марта 2024 в 16:54

Вражена високою якістю обслуговування та професіоналізмом персоналу в салоні краси. Результат перевершив мої очікування, і я відчуваю себе зачарованою новим виглядом. Рекомендую цей салон для тих, хто цінує якість та приємну атмосферу.

Кристина
27 февраля 2024 в 13:57

Затишна атмосфера та висока якість послуг. Тут працюють справжні професіонали, завжди задоволена роботою майстрів. Після візиту в цей салон завжди залишаються тільки позитивні враження!

Ірина
06 декабря 2023 в 22:04

Відгук стосується магазину на Незалежності.
Продають протерміновану продукцію. Наглядно можна побачити затерті дати і упаковки в клеї від цінників. Мають сміливість казати, що це товар гідного товарного вигляду.
Подумайте, хто ходить в салон, яку косметику використовують, якщо в магазині протермінованого товару дуже багато.
НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
НЕ ШКОДЬТЕ СВОЄМУ ЗДОРОВЮ

Женя
31 июля 2023 в 17:11

Дякую Валентині Олегівні за професійну допомогу при обстеженні родимок за допомогою цифрової фотодерматоскопії, на сьогоднішній день це найпрогресивніший метод досліджень новоутворень шкіри у світі.
Також за приємну атмосферу та естетичне задоволення в салоні

Дарина
24 августа 2022 в 6:59

Категорично не раджу! Магазин торгує просроченим товаром, який вже смердить. Назад товар не беруть і навіть обмін не пропонують. Негативні відгуки в ФБ видаляють. НЕ ВАРТУЮТЬ ВОНИ ВАШОЇ УВАГИ І ГРОШЕЙ! + Жахливий персонал та відношення до людей!

Женя
21 февраля 2022 в 13:30

У салоні «Територія Краси» робила лазерну шліфовку. Безмежно задоволена результатом! Прийом і сервіс - бомба. Якщо шукаєте салон з адекватними цінами, професіоналами та прекрасним ставленням - вам сюди! ️

Марианна
23 декабря 2021 в 23:43

Всім привіт! Вирішила написати цей відгук для того, щоб люди, які вирішать прийти сюди на масаж знали, до чого готуватись!
Отже, в першу чергу варто сказати, що я принесла завдаток за масаж (бо мій чоловік перший раз записався і забув про нього, коли ми переписувались - нас попросили про завдаток. Це зрозуміло і в цьому я їхню думку поділяю). Проте, коли я підійшла до клініки, їхня адміністратор вибігла до самого порогу і вирішила мене про все розпитати, не пустивши мене всередину. Я давала їй завдаток і робила запис на процедуру буквально тримавши двері плечима. При тому, що в мене був наявний сертифікат про вакцинацію.
І так, через тиждень ми прийшли на масаж. Нас відразу попросили одягнути маску, бахіли, продезинфікували руки, і попросили одягнути рукавиці (!). Після всіх виконаних умов, ми пройшли в кімнату для масажу, де нам надали хірургічний одноразовий одяг, майже прозорий, в якому нам наполегливо пропонували робити масаж (хоч ми мали з собою купальники). Ми з чоловіком відмовились, двері які мали б замкнути кімнату, коли ми переодягались закрити ми не могли, бо елементарно не було ключів, і в принципипі до нас кожних кілька хвилин заходила адмін- то чаю, то це, то оце. Тобто абсолютно ніякого морального комфорту не було, а навпаки, ми весь час були в напруженні.
Масаж нам робили близько двох годин, хоча і масажем це назвати важко- погладили можна сказати) Під час масажу адмін теж часто заходила, щоб мімкою давати знати масажистам про закінчення чи початок тої чи іншої процедури, при тому весь час залишивши двері відкриті!
Вимикачі, унітаз, і ще дещо з їхнього побуту обклеїно харчовою плівкою, почуваєш себе сам як та БАКТЕРІЯ, якої всі бояться.
Я не можу сказати, що адмін була високомірною чи злою, вона просто як робот виконувала роботу, яку можливо їй сказали робити саме так і не інакше. І ще один нюанс, вона після масажу стояла під дверима. Поки ми переодягались. Чи то слухала наші враження, чи просто хотіла провести до виходу?) і коли я попросилась в туалет -те саме. Тобто ніякого комфорту, за чим ми туди і прийшли)
Я раджу власникам цього закладу переглянути свою політику стососвно заходів від Ковід 19, ЗВИЧАЙНО маски, антисептик має бути, все має бути дотримано, але також все має мати свою межу! До слова парний масаж вартував 2тис грн. І Це найдовший відгук, який я коли не будь писала. Всім peace)

Сергій
25 ноября 2021 в 14:26

Домовився про стрижку. Коли прийшов, виявилося, що у майстра немає машинки. Update: після відповіді власника ще більше переконаний у своїй оцінці. Фактом є те, що про ножиці спочатку не було мови, мене відправили до іншої філії, і тільки там мені сказали, що машинки немає. Бізнес характеризує не помилка (у всіх буває), а реакція на неї.

Дарья
05 сентября 2021 в 4:09

Погане співвідношення ціни і якості, чудовий персонал, але не відкрите до діалогу і не ввічливе управління.
Мені надали послугу манікюр, педикюр, гель-лак покриття на 1200 гривень, але на наступний день весь манікюр потріскався, я прийшла щоб зняти - порадили накласти щє один шар, нігті стали дуже об’ємні і випуклі, коли хотіла проговорити цю ситуацію загалом як клієнтський відгук через який салон мін би покращувати свої сервіси - жінка спитала «чого я хочу. Треба було одразу казати, ми з вами тут не на базарі, все в сам добре з нігтями».

Також по телефону озвучили одну суму на процедури, по факту вийшло на 400 гривень дорожче.

Прайс лист на нігті я так в не побачила, в салоні на касі є лише на процедури.

Дуже ретельно підтримують дезинфекцію, що плюс, проте будь те готові що потрібно буде вдягати рукавички, бахіли в маску не знімати весь час.

Попросила свого майстра манікюру Вероніку показати свою усмішку у кінці процедури - їй не дозволили.
Майстер старалась, приємна дівчина, жаль що вийшло так.

Палітра на гель лак дуже мала, немає топу з блиском, як мені сказали.

Зато чудова музика, весь час грає або шум моря чи пташки…

Також зручне крісло для педикюру.

Не раджу на ці процедури, можете знайти кращий сервіс за менші гроші.

Христина
02 января 2021 в 11:27

Чудове місце, приємно що все оригінал! Дуже часто купляю тут косметику, обожнюю цей магазин - просто ТОП. Привітні продавці, та чудова атмосфера?

Оксана
21 декабря 2020 в 5:54

Безмежно рада була побувати в цьому закладі. Мене зустріли з посмішкою в затишній атмосфері. А ще отримала очікуваний результат. Дякую за професіоналізм. Ви молодці дівчатка. РЕКОМЕНДУЮ!

Катерина
06 декабря 2020 в 16:56

РЕКОМЕНДУЮ! Замовляла косметику і була задоволена якістю та ефективністю. Знають, що пропонувати для нашої краси.

Елена
14 октября 2020 в 17:45

Категорично не раджу! Магазин торгує просрочкою, яка вже смердить. Назад товар не беруть і навіть обмін не пропонують. Негативні відгукі в ФБ видаляють. НЕ ВАРТУЮТЬ ВОНИ ВАШОЇ УВАГИ І ГРОШЕЙ!

Маlva
06 октября 2020 в 17:51

Вже в котре зробила тут покупку і сказати що я задоволена -це нічого не сказати. Неймовірна якість продукції, олійки для волосся, шампунь, креми-the best, і головне дієві, моє волосся тепер тільки в ваших руках і ваших засобів.

Марія
08 августа 2020 в 19:01

Дуже крутий асортимент догляду за тілом та волоссям.
Широкий спектр послуг. Також вся косметика професійна та дуже якісна.

Демчина
14 мая 2020 в 23:22

Якісна косметика і догляд за лицем і волоссям з Франції, оригінали, можна взяти пробніки, проводяться курси візажистів, якість косметики на 5+! По закінченню курсів отримуєте іменний сертифікат для подальшої роботи

Добавить отзыв