UAOTZYV.COM

Техно Дім

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Олександра Довженка, 21Б
Телефон +380 (800) 30-33-09
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Сайт tehnodim.com
Рубрики Поставщик гаражных ворот, Выставка домов, Интернет-магазин, Поставщик металлургической продукции, Крытая автомобильная стоянка
Оценка 5 10 отзывов
Похожие компании в категории
Вікна Цитадель — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 12
Інстал Захід — Івано-Франківськ, Південний бул., 28
Vorota if — Івано-Франківськ, вулиця Довга, 20 В

Техно Дім отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
15 июля 2021 в 9:41

Якість обслуговуваня, як і самої продукції знаходиться на найвищому рівні. Ворота виготовили та встановили в зазначині терміни. Одразу відчувається професіоналізм всієї команди Техно Дім.

Андрій
03 июля 2021 в 16:49

Спеціалісти своєї справи. Вчасно, якісно за помірну ціну. Проконтролювали всі етапи, за що вдячний що без головного болю та нервів. Рекомендую. Успіхів!

Александр
11 июня 2021 в 14:17

Дуже грамотно і якісно виконали монтаж гаражних воріт. Професійний підхід до роботи був помітний відразу як переступив поріг офісу. Директору окрема подяка за підбір персоналу, за гнучкість і за те, що своїм ставленням показує, що бажання кожного клієнта для нього важливе.
Ворота купляв Alutech, якістю задоволений. Служать 2 роки без зауважень.

Андрій
27 мая 2021 в 13:27

Дякую техно дому за хорошу роботу!
Замовляв металоконстоукції. Встановили вчасно в термін, виготовили якісно, монтажна бригада на високому рівні.
Дякую за хороший сервіс!

Юра
24 мая 2021 в 3:17

Ввічливий, приємний персонал. Якісна продукція. Приємна ціна. Монтажники майстри своєї справи: швидко, якісно і акуратно! Рекомендую дану компанію!

Виталий
21 июня 2020 в 23:10

Ставив автоматику на секційні ворота. Задоволений відношенням менеджера Михайла і працівників-монтажників до своєї роботи. Все роблять чітко і оперативно. Дякую.

Руслан
11 января 2019 в 16:52

Пишу цей відгук адже надзвичайно вражений рівнем сервісу. Такого досвіду за своїх 30+ років я ще не мав в Україні і можу з впевніністю сказати, що якість послуг на рівні Європи та США.

Ситуація була наступною - поставили відкатний двигун для воріт, бо попередній вже накрився (відпрацював років 5-6 і був встановлений іншою фірмою). Новий двигун поводив себе час від часу незрозуміло - раз на кілька днів не хотів відкритиватись. Згодом команда спеціалістів повернулась та спробувала переналаштувати. За кілька днів історія повторилась і ще почав з'являтись шум із двигуна. Двигун замінили на новий. Проте і він за кілька днів не відчинявся кілька разів. Власник проводив комункацію із представником виробника - проте нічого не вирішилось на цьому рівні. Ці двигуни встановлювались до цього і таких проблем не було. Обидва були відправлені до виробника на тестування та заміну, що потребувало багато часу.

Але так як зима вже майже на дворі - ми погодили встановити двигун іншого виробника. Після встановлення я хотів повернути різницю в ціні адже він був дорожчим. А натомість власник відписав те що різниця в ціні буде компенсацією за незручності.

Неймовірно приємно мати справу із фірмою, яка дійсно дбає про клієнта! Спасибі Вам! Настійливо рекомендую!

Ігор
30 октября 2018 в 8:48

Змонтували мені Гаражні і відкатні ворота. Роботу виконали якісно і в обумовлений період (за відносно низькими цінами в регіоні). Хлопці знають свою справу, допомогли оприділитися з вибором обладнання під мої потреби. Особливо мене потішило, що вони синхронізували гаражні ворота з відкатними (в'їздними) на один пульт управління (при тому, що електроприводи були різних фірмвиробників).

Женя
29 октября 2018 в 17:21

Відповідальні та кваліфіковані майстри. Сподобався сервіс та ставлення до клієнта. Все зробили на вищому рівні.

Светлана
22 октября 2018 в 3:56

Замовляла ворота в цій компанії. Я обдзвонила багато фірм і зупинилась на Техно Домі. Тут працюють люди, які люблять і знають свою справу. По телефону все детально розказали, порадили, допомогли підібрати оптимальний варіант. Майстри з Техно Дому привезли ворота, встановили їх. Працювали дуже акуратно і швидко. Я задоволена їх роботою. Всім їм велика подяка!

Добавить отзыв