UAOTZYV.COM

Сувенирный рынок

Адрес Яремче, вулиця І.Петраша
Телефон +380 (97) 557-72-04
Часы работы 09:00-17:00
Сайт kamendvir.com.ua
Рубрики Сувенирный магазин
Оценка 3.5 30 отзывов
Похожие компании в категории
Магазин Гойра Карпатські сувеніри — Івано-Франківськ, вулиця Шашкевича, 3
Вишиванка — Ворохта, вулиця Данила Галицького, 55
Аватар — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 34А
Сувенірна крамниця Талісман — Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 14

Сувенирный рынок отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
27 декабря 2023 в 12:24

Обов'язково щось купите.
Ми взяли горішки, речі з вовни.
Але! Як сировар хочу попередити, що сири аляПармезан 2 роки не українські! Гуцули брехливі вішають вам лапшу, наче це на полонині роблять. Особливо обурила фраза на мою репліку, що у нас (в Україні) таких сирів ніхто не робить: "У ВАС! Не роблять, а у НАС! Роблять". Бо вони себе вважать не Україною!
А на сирах навіть видна печатка італійська. Скоріш за все брак везуть, бо в Італії його за безцінок віддають.
На фото дійсно гуцульський сулугуні.

Юрий
29 июля 2023 в 15:21

Популярне місце серед туристів. Можна купити ягоди, гриби, настоянки, сир, чай, безліч сувенірів. Неподалік водоспад Пробій, ресторан Гуцульщина та інші дрібні кафешки. Багато сучасних мафів. Видно, що місце розвивається.

Юлія
21 июля 2023 в 20:52

Вибір карпатських сувенірів та смаколиків значно більший ніж в Буковелі. Ціни майже однакові, а на деякі види товарів нижчі.
Є декілька яток з цікавою гуцульською керамікою. Широкий вибір вишиванок, крафтових сирів та сиров’ялиного м’яса, наливок, меду ну і звісно грибочків, карпатських чаїв. Поряд з ринком мотузковий парк та водоспад, кілька кафе. Кожен знайде собі розвагу до душі. А особливо сміливі можуть стрибнути з мосту та політати над гірськими потоками.

Саша
10 апреля 2022 в 1:20

Рынок большой, находится в красивом месте, возле знаменитого водопада. Здесь можно купить разные сувениры, одежду, сыры, орехи, ягоды, грибы, и т. Д. Цены немного завышены.

Женя
24 февраля 2022 в 23:26

На самому ринку ціла купа одинакових речей - у кожному магазині одне й те ж саме.
Проте перед самим мостом зажди стоїть одна жіночка, яка продає чудові яскраві авторські сувеніри - магнітики, кружечки і т. Д.
Не оминайте її, вона вкладає свою душу у ці речі)

Михайло
11 августа 2021 в 15:52

Сувенірний ринок розташований біля водоспаду і розрахований на те що саме тут багато туристів. Тому ціни на сувеніри та інші товари значно вищі ніж в цьому регіоні.

volkovych
27 июля 2021 в 9:19

Великий ринок по обидва боки від Прута, де можна придбати сувеніри, вишиванки, сири, чаї, власне будь-що. Ціни різні, десь дорожче, десь дешевше. Продавці скидають трохи ціну, якщо торгуватися.

Лена
28 июня 2021 в 12:02

Не рекомендую. Цены очень завышены, в Ворохте на таком же рынке все на 200-300 грн дешевле, если заявленная стоимость товара от 400 грн. К примеру платок 180, когда в Яремче 400, жилет из овчины на 300 грн. Дешевле, ковры, все гораздо дешевле. Выбор здесь конечно чуть больше, но на 3-4 вещах вы переплатите около 1000 грн.

Іра
26 июня 2021 в 3:08

Ціни явно завищені, розраховано на туристів з дальніх куточків країни та тих хто "вірить" в унікальність даного товару.
Стикнулись із неадекватною жінкою продавцем. Запрошувала зайти подивитися, а коли ми вирішили подумати чи купувати щось, то вчинила скандал. Було дуже не приємно, зіпсутий настрій на весь день. Добре, що нічого не куштували, а лише дивились! (
Уточню, що пишу про ринок який розкинувся одразу в кількох метрах від колії на шляху до водоспаду. Фото "привітного магазину" додаю та рекомендую оминати ту будку (крайня з лівого боку, якщо йти униз).

І про дотримання заходів безпеки в період карантину на цьому ринку не чули.

Євгеній
08 июня 2021 в 14:48

Для тих хто бажає придбати чай з листя, раджу переглянути спочатку мої фото. Трішки різного цвіту лише там, де прозора частина пакету. Все інше - незрозуміле листя без запаху і аромату.
Схожа ситуація і з горіхами в меду. По краю баночки є трохи різних горішків, а всередині і під кришкою суцільний арахіс. А замість мигдалю кладуть ядра абрикоса, які схожі за формою, але по факту зовсім інші за смаком. І це все при тому, що коштує це "задоволення" чималих грошей. А так як купують таке з собою під кінець відпочинку або на подарунок, дізнаєтесь про таку "щедрість" лише вдома.

Анастасія
07 июня 2021 в 18:09

Гарне місце. Ціни високі, але роблять на деяких речах скидку. Є як ввічливі, приємні продавці, так і хамовиті, приставучі. Можна прибрати цікаві речі як собі так і комусь в подарунок. Але є і іграшки які можна знайти будь-де, в більшості це китайські. Вино треба дуже добре вибирати, бо часто то не вино, а фарбована вода з спиртом. Горішки і мед теж треба добре вибирати, бо попадається неякісний товар. Тут не тільки можна зустріти хамовитих продавців, а також туристів, які приїхали не відпочивати, а хамити всім підняти, і поводяться як свині

Виктор
22 мая 2021 в 11:33

Не берите то что они зовут вином и медовухой. Вино это дешёвые приторные сиропы без алкоголя с ужасным послевкусием. Медовуха спирт с примесями. Чаи тоже трава из огорода. Все что продают одноразовой развод для туристов с расчетом что вас больше не увидят

Мария
21 мая 2021 в 20:06

Колоритно, но не все товары заслуживают внимания. Не совершайте наших ошибок- покупайте только то, что открыли и попробовали. Иначе попробуете супер, а возьмете выльете в унитаз (как у нас). Эти красные наливки полная подстава, однозначно не берите, если нет возможности открыть и пробовать из них. Также вышло и с медом, пробовали одно, а в закрытых банкам дали другое. Сыр вкусный, тк пробовали

Юлия
10 марта 2020 в 23:21

Вроде и рынок не плохой. Но ощущение, что у всех палаток один хозяин. Ассортимент у всех практически одинаковый)

Роман
05 марта 2020 в 2:25

У всех почти одинаковые товары и цены, но есть ярко выделяющиеся продавчини с очень интересными вещичками, рекомендую

Александр
22 февраля 2020 в 1:43

Дуже добре! Вибір величезний. Ціни досить демократичні, Є ТЕРМІНАЛИ для розрахунку карткою (те чого не вистачає деяким закладам харчування та готелям)
Залишились приємні враження.

Катерина
25 сентября 2019 в 13:19

Можна торгуватися. Рекомендую спочатку пройтися скрізь, а потім обирати. Ціни практично однакові.

Євген
20 августа 2019 в 2:41

Будучи перший раз у Яремче все купляли і раділи, проаналізувавши зрозуміли, що більшість товарів на лоха.
Вино з ягод - до вина жодного відношення не має.
Настоянки - не відповідають градусам алкоголь.
І головне ЗЕЛЕНИЙ МЕД - це сироп та барвник, а ні як не МЕД.
Продавці дивляться на тебе і просто вруть.
Перед тим як щось купити - думайте

Анна
19 августа 2019 в 9:07

На входе в рынок бабка продаёт медовуху и сыр. Ни в коем случае не берите у неё медовуху, ужасный самогон, разбавенный с мёдом.

Vasylyna
05 августа 2019 в 11:44

Місце переважно для іноземних туристів або жителів східної України для яких такі товари - цікавинка. Для решти все занадто штучне і ціни переважно завищені в рази. Проте можна знайти й дуже якісний, автентичний товар за відповідною ціною. Один раз можна відвідати, як і будь який сувенірний ринок.

Добавить отзыв