UAOTZYV.COM

Студія естетичної косметології Win Way

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Заклинських, 1а
Телефон +380 (67) 916-18-20
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт winway.if.ua
Рубрики Лазерная эпиляция, Центр по уходу за лицом
Оценка 4.3 10 отзывов
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
Лазерхауз - Центр лазерной косметологии и эпиляции — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Мулика, 27
МедАрт — Івано-Франківськ, вулиця Вагилевича, 3

Студія естетичної косметології Win Way отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдана
28 января 2024 в 17:53

Вдячна лікарям клініки за якісні процедури та неймовірний результат. Рекомендую цю клініка усім!

Ксения
25 января 2024 в 4:46

Роками напрацьована репутація, кваліфіковані досвідчені лікарі, якісне надання лікувально-діагностичних і консультативних послуг, сертифіковані препарати, відсутність агресивного просування процедур і засобів. 6 років моя улюблена студія, 6 років виправданої довіри.

Наталія
24 января 2024 в 17:08

Всім привіт) відвідую косметологію win way не вперше, дуже задоволена результатом, гарний і привітний персонал) Лікар косметолог Вікторія дякую дуже за результат

Russia
27 декабря 2023 в 13:02

Користуюсь послугами студії "WinWay" вже більше року та дуже задоволена послугами. Тут працюють справжні професіонали своєї справи, компетентні та уважні спеціалісти, які завжди йдуть на зустріч клієнту. Також тут обладнання найкраще! Особливо хочу відмітити майстриню Вікторію, як добру, уважну лікарку. Рекомендую від щирого серця!

Инна
24 декабря 2023 в 9:16

Дівчата не ведіться розвод в чистому вигляді, у них китайські дешеві лазери від яких 0 ефекту, і «спеціалісти» що роблять процедуру схоже про неї нічого не знають

Руслана
16 декабря 2023 в 2:25

Дуже подобається результат. Спочатку на лазерну епіл. Ходила частіше, а зараз раз на 16 тижнів (можна ще довшу паузу робити). Дівчатка на рецепції привітні. Заклад чистий, інтерєр гарний. Майстер Лєра, це чудо. Вчора була, діє передсвяткова знижка, що дуже приємно. Дякую вам всім.

Даша
21 августа 2023 в 13:00

Відгук стосується особисто «майстра» лазерної епіляціі Вікторіі (призвіще казати відмовились).
Маючи досвід більше 15 років саме з лазером Candela, я добре знаю, як виглядає процедура та її очікуваний результат. Я знайшла саме цей лазер у ІФ, але після процедури не усе волосся відреагувало, хоча воно темне. (З цим розбиратися не хочу, хоча після повторної процедури воно прекрасно відреагувало). Адміністрація любʼязно запросила мене на повторну процедуру, з цим все окей, хоча час на дорогу та потворну процедуру - це теж неприємний момент.
Коли я прийшла вдруге, мене відправили саме до Вікторії, яка ну дуже поспішала обслужити наступного клієнта, хоча я також є клієнт, тим більш ще й з напруженням після попереднього результату. Вікторія спочатку намагалась відправити мене додому та назначити вже третій візит, я відмовилась, бо мене запросили саме на корегування, а не огляд. Потім вона забрала волосся, яке не зреагувало пінцетом (дякую, тепер воно за тиждень виросте знов), а потім просто вирішила дуже активно переробити мені надчутливу зону бікіні, не зважаючи на прохання знизити темп та давати мені перепочити хоча б кілька секунд. Такого болю я не відчувала жодного разу за усі 15 років! Уся зона мала просто колосальний опік та біль не пройшов навіть після 4 годин. Процедуру доробити я відмовилась, просто зіскочивши з кушетки, невзмозі терпіти. Вікторія натомість пропонувала мені дихати та заспокоїтися, та навіть впевнено підкреслила, що по протоколу робить все вірно, а потім покликала майстра «який не поспішає». Дякую дівчині, що замінила цю скажену жінку, вона близько пів години допомагала мені заспокоїтися, бо в мене була просто істерика від болю та такого хамства, яке припинилось тільки після погроз написати відгук. Вона дуже дбайливо та обережно закінчила процедуру на інших зонах, усе волосся відреагувало.
Я б із задоволенням прикріпила фото обпеченої зони бікіні! Бо як я вийшла уся в сльозах, Вікторія здивовано спитала, чи я дійсно плачу через біль!
Адміністрація повернула мені гроші за усі зони, за що я вдячна. Це свідчить про бажання мати гарну репутацію, тому сподіваюсь, мій відгук допоможе звернути увагу на майстра Вікторію, а саме її кваліфікацію та відношення до клієнтів, тому що дівчина яка йде на лазер, має бажання позбутися волосся, а не отримати опіки та біль в найчутливішій ділянці тіла.
Якщо Вікторія дійсно понесе відповідальність за свої дії, я без питань видалю відгук, тому що він написаний саме для цього, а не з метою погіршити рейтинг.

Zoriana
20 августа 2023 в 0:05

Вперше спробувала лазерну епіляцію саме у Win Way і безмежно цьому тішусь. Результат нереально крутий! Про бритву не згадувала вже після першого сеансу і коли чую від знайомих, що лазерна епіляція це неефективно – моя брова іронічно взлітає вверх) Усім розчарованим – терміново на олександритовий лазер! Ця клініка просто знахідка

VASYL
22 октября 2020 в 18:11

Саме тут команда талановитих лікарів продовжує людям молодість, робить їхнє життя яскравішим і щасливішим.
У все продумано до дрібниць. Затишні інтер'єри і доброзичлива атмосфера. Уважні лікарі і послуги на рівні кращих європейських клінік.
Важливо відмітити, що всі фахівці студії мають вищу медичну освіту та успішний досвід роботи. На сьогоднішній день, це дуже важлива річ!
Всі клієнти WinWay точно знають, що довірили свою зовнішність в надійні руки професіоналів!

віталія
01 сентября 2018 в 12:04

Як тільки відкрилася студія, я стала їхнім постійним клієнтом. Поспілкувавшись декілька хвилин нарахунок лазерної процедури, я зрозуміла що тут працюють професіонали своєї справи і без вагань записалась на неї. Рекомендую усім прийти хоча б раз, і впевнена ви залишитесь тут постійними клієнтами)

Добавить отзыв